Juniorklass hanar
White Nuns Bearded Dexter
e. Lärkängen’s Everything for You
u. Seagull Dream to Cherish
14 månader, fin siluett, utmärkt typ och proportioner, fint huvud och uttryck, lagom markerat stop, starkt nosparti, korrekt bett, bra hals, överlinje och svans, välvinklad, bra förbröst, bröstkort och länd, bra tassar, utmärkt pälskvalité, sunda effektiva rörelser.
EXC, 1:a, CK, BHKL 2, CERT
 
Clic’s Enjoy the Attention
e. Alistair’s Uppercut
u. Heather Mist Hot Honey Rag
14 månader, utmärkt typ, bra huvud och uttryck, lagom markerat stop, utmärkt nosparti, pigment och bett, bra hals, överlinje och svans, något brant skuldra, ännu ganska tunn i förbröstet, bra bröstkorg och länd, bra ben och tassar, lovande päls, i fin presentation, sunda rörelser från sida, trång bak.
EXC, 2:a
Unghundsklass hanar
Ripicca D’Amore Great Pretender
e. Heather Mist Rebel Rebel
u. Nobody Like Me Du Domain De Gotham
1 år och 10 månader, utmärkt typ, bra huvud och uttryck, starkt nosparti, utmärkt pigment, bra bett, bra hals och svans, välvinklad, utmärkt förbröst och bröstkorg, överlinjen kunde vara något stramare, bra ben och tassar, korrekt pälskvalité, rör sig bra.
EXC, 1:a, CK, BHKL 3, R-CERT
Öppenklass hanar
Championklass hanar
Clic’s Dream Came True
e. Farmarens Take Me to the Circus
u. Heather Mist Hot Honey Rag
3 år, snygg siluett, utmärkt typ och proportioner, fint huvud och uttryck, lagom markerat stop, starkt nosparti, utmärkt pigment, korrekt bett, vacker hals, överlinje och svans, välvinklad, utmärkt förbröst, bröstkorg och länd, utmärkt päls och presentation, sunda effektiva rörelser.
EXC, 1:a, CK, BHKL 1, BIR, BIG-2
Veteranklass hanar
Juniorklass tikar
Lärkängen’s Let Your Love Flow
e. Alistair’s Uppercut
u. Lärkängen’s Forever in Your Mind
9 månader, snygg siluett, utmärkt typ och proportioner, feminin, härligt huvud och uttryck, lagom markerat stop, starkt nosparti, utmärkt pigment och bett, vacker hals, överlinje och svans, välvinklad, tillräckligt förbröst och bröstkorg för åldern, utmärkt länd, lovande päls, utmärkt presentation, sunda effektiva rörelser.
EXC, 1:a. CK, BTKL 1, CERT, BIM

Memorylane Daze of Amaze
e. Memorylane Uno Dos Tres Flash
u. Memorylane Deviliscious Dot Com
16 månader, utmärkt typ, ganska smal skalle, lagom markerat stop, bra nosparti och pigment, korrekt bett, bra hals, överlinje och svans, ännu ganska tunn i förbröst och bröstkorg, harmoniskt vinklad, bra länd, utmärkt päls och presentation, sunda rörelser från sidan något trång både bak och fram.
EXC, 2:a
 
White Nuns Bearded Lexie
e. Lärkängen’s Everything for You
u. Seagull Dream to Cherish
13 månader, utmärkt typ, feminin, lagom markerat stop, starkt nosparti, passande pigment, korrekt bett, bra hals, överlinje och svans, en aning brant skuldra, behöver utvecklas i förbröst och bröstkorg, normalt vinklad bak, utmärkt päls och presentation, behöver stabilisera sig i rörelse
EXC, 3:a
Unghundsklass tikar
Öppenklass tikar
Heather Mist Make You Feel My Love
e. Alistair’s King of the Castle
u. Alistair’s Better than Chocolate
3 år, fin siluett, utmärkt typ och proportioner, feminint uttryck, lagom markerat stop, starkt nosparti, korrekt bett, passande pigment, vacker hals, överlinje och svans, harmoniskt vinklad, bra förbröst, bröstkorg och länd, utmärkt päls och presentation, sunda effektiva rörelser.
EXC, 1:a, CK, BTKL 2, R-CERT
 
Kuutsa’s Hot Gossipgirl
e. Soft Motion’s Best Paw Forward
u. Kuutsa’s Creamy Mimi
Kritik drygt 2 år, utmärkt typ, ganska smal i skallen, lagom markerat stop, bra nosparti, pigment och bett, bra hals, överlinje och svans, harmoniskt vinklad, ok förbröst och bröstkorg, ganska kort i länden, utmärkt päls och presentation, rör sig bra.
EXC, 2:a
Championklass tikar
Lärkängen’s It’s My Party
e. Beardmarked’s Troll on Parole
u. Lärkängen’s Endless Love
3 år, utmärkt typ, feminint uttryck, lagom markerat stop, bra nosparti, passande pigment, korrekt bett, utmärkt hals, överlinje och svans, harmoniskt vinklad, utmärkt förbröst, bröstkorg och länd, utmärkt päls och presentation, sunda effektiva rörelser.
EXC, 1:a, CK, BTKL 3