2023-09-16 Tomelilla SKK Nat Domare: Tinna Grubbe, vuxna & Anna-Lena Rylander, valp

Valpklass 4-6 hanar
Valpklass 6-9 hanar
Malandex Xciting Times
Härlig hanvalp fint huvud o uttryck korr bett fina ögon utm pigment välplac öron välvinklad fram o bak särdeles bra bröstk välv fram o bak låga hasor, vacker välskött päls Välpresenterad Bästa valp
VALP 1 HP
Valpklass 4-6 tikar
Valpklass 6-9 tikar
Uppfödarklass valpar
Juniorklass hanar
Beastly’s Love For Love
11 mån, välprop. Juniorhane, korr kvadr. Skalle, korr bett, näsfärg passar till päls, utm hals, pass. Förbröst, lång bröstkorg, välvinkl, låga haser, kunde röra sig m längre steg och mer engergi, härlig päls
JUNKL EXC KK 3

Beastly’s Winter Night
11 mån Tilltalande helhet, idag i tunnaste kondition, bra huvud o uttryck, fin hals, god lång bröstkorg, passande förbröst, bra benstomme med täta tassar. Rör sig m utm steglängd, stabilt fram o bak, fin päls, dessvärre vg pga kondition
JUNKL VG KK 4

Bloody Luxury New Kid In Town
17 mån tilltalande helhet, mask. Härlig längd i kroppen, korr bett, svart nos kvadr. Skalle, bra hals, bra förbröst, kompakta tassar, stark överlinje, rör sig m fina, låga steg, bra energi, utm päls
JUNKL EXC KK 2 CK

Draängagråten Masi
14 mån. Tilltalande helhet, bra skalle, korr bett, svart nos, utm hals, en aning stel i skuldran, god längd i bröstkorgen. Korr lätt fallande kors, bra tassar. Rör sig m fina låga steg. Bra längd Härlig dubbel päls, bra temperament
JUNKL EXC KK 1 CK BHKL 4
Unghundsklass hanar
Öppenklass hanar
Farmarens Heart of Class
3 år, Mask hane, ganska välproportionerad gott uttryck, stor nos, saxbett, utm hals, passande benstomme, kompakta tassar utm längd i bröstkorgen, en aning lång i länden, bra steglängd, utm päls, ska inte vara tunnare i hullet.
ÖKL EXC KK 3

Old Smuggler’s Blockbuster
2½ år, Maskulin, välproportionerad korr bett, stor nos, en aning smal skalle, utm hals, fint förbröst, bra längd i bröstkorgen, utm vinklad bak, låga haser, rör sig m bra lågt steg o bra framgrepp. fin päls
ÖKL EXC KK 1 CK BH-3 R-CERT

Shinuba’s Xciting Future
4 år, mask hane, bra huvud o uttryck korr bett, kvadratisk skalle, bra hals Utm förbröst, välvinklad bak. Låga haser, bröstkorgen kunde vara en idé längre, passande benstomme, utm tassar, rör sig m bra steglängd men ostabilt fram. Bra päls
ÖKL EXC KK 2
Championklass hanar
High Jack Descendant Of The Sun
3 år tilltalande hane, korr huvud o uttryck utm hals o överlinje, lång bröstkorg, välvinkl bak, stark länd, bra benstomme o tassar, rör sig m utm steglängd men ngt ostabilt fram. Härlig välskött päls
CHKL EXC KK 3

Highflying Purple Rain
5 år hane, välproportionerad, härligt huvud o uttryck, korr bett, svart stor nos, bra hals, accept förbröst stark överlinje när han står, välvinkl bak, bra lång bröstkorg, rör sig m bra lågt steg, bra energi, härlig päls Champion idag
CHKL EXC KK 2 CK BHKL 2 CERT

Hillbacka Bodyguard
5 år Tilltalande helhet, bra längd/höjd förhållande, bra skalle o nosparti. Stor svart nos, fin hals, skuldra o förbröst, välvinkl bak, bra tassar. Rör sig lätt och lågt, bra pälskvalitet.
CHKL EXC KK 1 CK BHKL 1 BIM
Veteranklass hanar
Juniorklass tikar
Traviata de Chester
11 mån, särdeles feminin, behöver tid att utvecklas, bra bett, svart nos, utm hals, ännu lite mjuk överlinje, passande förbröst, utm längd i bröstkorgen, bra benstomme, rör sig m bra steglängd men ännu lite ostabilt, härlig päls
JUNKL EXC KK 1
Unghundsklass tikar
Rosaturmalin
knappt 2 år, ännu mkt lätt och ofärdig men feminin tik, bra huvud o uttryck. Bra hals, accept förbröst, pass. Benstomme, lite mjuk överlinje och ännu lite högre bak. Låga hasor. Kunde ha lite längre steg men bra energi. Bra pälskvalitet, men icke i optimal kondition idag.
UKL VG KK 2

Shorelines Her Highness
2 år, feminin tilltalande helhet, välprop. Bra huvud o uttryck, korr bett, utm hals accept förbröst, bra längd och utfyllnad i bröstkorgen. Välvinkl bak m låga hasor, rör sig m bra steglängd men ngt ostabilt fram. Fin päls
UKL EXC KK 1
Öppenklass tikar
Alistair’s Million Dollar Baby
Gott 2 år, fem välproportionerad, bra huvud o uttryck, stor nos, utm hals, bra överlinje, bra längd i bröstkorg, härlig benstomme o tassar, låga hasor, rör sig m låga, långa steg. Fin päls.
ÖKL EXC KK 3

Beardmarked’s Blissful Bouquet
Fem. Tik, utm huvud o uttryck, 3 år korr bett, utm hals, en aning framskuten skuldra, bra längd i bröstkorgen ngt mjuk överlinje, passande benstomme, långa hasor, rör sig m accept steglängd men bör visa mer energi, en aning tätt. Utm pälskvalitet
ÖKL VG

Beardmarked’s Plug’N’Play
2 år, fem, välprop. Tik, bra huvud o uttryck, utm hals, en aning stel skuldra fin längd i bröstkorgen, passande vinkl bak låga hasor, rör sig m långa o låga steg, fin päls
ÖKL EXC KK 1 CK BTKL 4 R-CERT

Beardmarked’s Surprise Surprise
Fem, lite kort i prop. Härligt huvud o uttryck, korr bett, utm hals, kunde vara mer utfylld i fronten, en aning kort bröstkorg, välvinklad bak, låga hasor. Kunde ha mer framgrepp i rörelse o vara mer stabil bak. Bra päls
ÖKL VG

Beastly’s Country Fudge
2 år, fem. Utm helhet, välprop huvud, korr. Bett, utm hals, passande benstomme kompakta tassar, bra längd i bröstkorg välvinkl bak. Låga hasor, rör sig m bra steglängd, stabilt fram, aningen tätt bak fin päls
ÖKL EXC KK 2 CK

Beastly’s Mistress Of My Soul
2 år feminin tik, välprop. Huvud. Svart nos, utm hals, bröstkorgen är lång nog, en aning lång länd, passande benstkomme, välvinklad bak, rör sig m utm steglängd Bra päls,
ÖKL EXC

Shorelines Golden Celebration
4 år, fem. Tilltalande helhet, välprop. Kropp, härligt huvud o uttryck, korr bett, bra hals o överlinje, korr bröstkorg. Rör sig m bra steglängd skall inte bära sin svans högre bra päls
ÖKL EXC 4
Championklass tikar
Alistair’s Edition De Luxe
Tilltalande välprop. Fem tik, härligt huvud o uttryck härlig hals, skuldra o överlinje, korr fallande kors, välansatt svans, bra längd i bröstkorg, stark länd, välvinklad bak, låga hasor, kompakt tassar, långa, låga steg
CHKL EXC KK 1 CK BTKL 2

Old Highland’s Lovely And Lucky
3 år fem, välprop. Härligt huvud o uttryck välpigmenterad, bra hals, en aning stel i skuldran, bra förbröst, bra längd i bröstkorgen, välvinklad bak, rör sig m bra steglängd, lite ostabilt fram, bra päls. Champion idag
CHKL EXC KK 2 CK BTKL 3 CERT
Veteranklass tikar
Loverdose Des Bergers Des Mille Et
8 år fem välbehållen veteran visad i utm kondition, bra huvud o uttryck utm hals, en aning framskjuten skuldra välvinklad bak, utm bröstkorg rör sig m utm steglängd för åldern Bra päls, en aning mjuk i överlinje önskar henne många goda år i framtiden.
CHKL EXC KK 2 CK

Potterdale Rhyme or Reason
8 år, särdeles tilltalande fem. Välprop. Veteran, visas i en härlig kondition, fint huvud o uttryck, härlig hals o överlinje, lång bröstkorg, gott förbröst, rör sig m fint o lätt steglängd, mkt välhållen päls, visas i utm kondition önskar henne många goda år i framtiden. Bästa veteran
CHKL EXC KK 1 CK BTKL 1 BIR
Avelsklass
Uppfödarklass
Kennel Beastly’s
4 individer i 3 kombinationer, lite ojämna storlekar men tydlig könsprägel alla m bra huvuden, utm längd i kropparna, rör sig m bra steglängd en saknar lite stabilitet i fronten olika pälsstruktur, men bra kvalitet. Bästa uppfödargrupp
UPPF KK 1 HP