2023-07-22 Märsta SKK Nordic Domare: Micael Johansson

Valpklass 4-6 hanar
Valpklass 6-9 hanar
Valpklass 4-6 tikar
Valpklass 6-9 tikar
Uppfödarklass valpar
Juniorklass hanar
Unghundsklass hanar
Öppenklass hanar
Typografen’s Quirky’N’Quaint
2 årig hane med tydlig könsprägel Maskulint huvud med fina proportioner Flat skalle väl utfyllt nosparti Välplacerade öron o ögon Korrekt bett. Kunde önska lite mer pigmenterade läppar Bra hals o överlinje Bra rygg o kors Harmoniskt vinklad runtom utmärkt benstomme o tassar välutvecklad bröstkorg av god djup o längd Rör sig med långa marktäckande steg. Championat
ÖKL EXC KK 1 CK BHKL 1 CERT, NORDC BIR
Championklass hanar
Veteranklass hanar
Juniorklass tikar
Drängagråtens Selvarossa
Juniortik feminint huvud med fina proportioner Flat skalle, välplacerade öron o ögon För dagen trångt bett undre hörntänder går upp i tandköttet i överkäken Bra hals kunde ha stramare rygglinje harmoniskt vinklad runtom låga fina hasor välutvecklad bröstkorg med gott djup kunde dock önskas längre Rör sig med tillräckligt steg välpresenterad päls av utmärkt kvalitet
JUNKL VG KK 1
Unghundsklass tikar
Highland’s Society Nothing But Prec
Feminin ungtik huvud med tillräcklig bredd, ännu ngt rund i skallen välplacerade öron o ögon Tillräckligt stop Korrekt bett utmärkt pigment på läpparna tillräcklig hals stark rygg Bra kors Ngt högt ansatt svans Harmoniskt vinklad runtom Passande benstomme Utmärkta tassar välutvecklad bröstkorg med bra djup kunde önskas ngt längre Rör sig med bra steg Acceptabel svans Utmärkt päls o färg välvisad
UKL EXC KK 1 CK BTKL 1 CERT NORDC BIM

Old Castlebridge Do You Love Me
18 mån tik huvud med bra proportioner men önskar mer bredd i skallen, även ngt rund Välburna öron vackra ögon korrekt bett önskar mer pigment på läpparna Tillräcklig hals Harmoniskt vinklad runtom utmärkta tassar Behöver fortfarande utvecklad i bröstkorgen behöver mer djup o längd vilket senare kommer ge henne mer stabilitet i rörelse utmärkt päls o färg välvisad
UKL VG KK 2
Öppenklass tikar
Championklass tikar
Veteranklass tikar
Avelsklass
Uppfödarklass