2023-06-03 Norrköping SBC Domare: Nina Lönner Andersson

Valpklass 4-6 hanar
Valpklass 6-9 hanar
Valpklass 4-6 tikar
Valpklass 6-9 tikar
Uppfödarklass valpar
Juniorklass hanar
Lärkängen’s King of My Heart
Mentalitet: ua
Maskulin. Bra proportioner. Välformat huvud. Ljusa ögon. Fin överlinje. Kunde ha mer förbröst & volym i sin bröstkorg. Tillräckliga vinklar. Passande benstomme. Ngt brant kors. Rör sig spänstigt med bra steg från sidan, trång bak. Välskött päls.
JUNKL EXC KK 3

Menander Mr Kinda Typical
Mentalitet: ua
Mkt tilltalande hane, maskulin. Underbart huvud & uttryck. Utm förbröst välformad bröstkorg. Välvinklad. Stilig överlinje. Utm benstomme. Mkt vackra rastypiska rörelser. Ytterst välpresenterad.
JUNKL EXC KK 1 CK BHKL 3 CERT

Old Castlebridge Dark As A Dungeon
Mentalitet: ua
Maskulin. Bra proportioner. Välformad skalle. Välutfyllt nosparti. Tillräckligt förbröst. Bra volym i sin bröstkorg för åldern. Ngt brant kors Utm benstomme. Ngt framskjuten skuldra. Utm pälskvalité. Rör sig spälnstigt, kunde ta ut steget bättre fram.
JUNKL EXC KK 2
Unghundsklass hanar
Beardmarked’s Let’s Dance
Mentalitet: ua
Maskulin. Fina proportioner. Bra huvud. Kunde ha mera stop & mörkare pigment. Tillräckligt förbröst. Tillräckliga vinklar Ngt kort hals. Passande benstomme. Tillräcklig volym i sin bröstkorg. Utm. Päls. Rör sig spänstigt med tillräcklig steglängd, ngt trång fram & bak trevligt temperament.
UKL VG KK 1
Öppenklass hanar
Heather Mist Mr Sandman
Mentalitet: ua
Vacker hane full av kvalité. Mkt vackert välformat huvud. Stilig överlinje. Utm förbröst. Härlig bröstkorg. Ngt lång länd. Utm kors. Härlig benstomme. Vacker välskött päls. Härliga rörelser runt om. Välpresenterad.
ÖKL EXC KK 2 CK

Old Smuggler’s Blockbuster
Mentalitet: ua
Snygg hane. Bra proportioner. Välformat tillräckligt kraftfullt huvud. Utm stop. Snygg överlinje. Bra förbröst. Välformad bröstkorg. Välvinklad. Passande benstomme. Rör sig med tillräcklig entusiasm. Bra steg från sidan. Trevligt temperament.
ÖKL EXC KK 3 CK

Old Smuggler’s Chocca Mocca
Mentalitet: ua
Maskulin. Bra proportioner. Smal skalle. Tunnt nosparti. Kunde ha mörkare ögon o ett mildare uttryck. Tillräckligt förbröst & vinklar. Kunde ha mera volym i sin bröstkorg passande benstomme rör sig spälnstigt med tillräcklig steglängd, trång bak. Trevligt temperament.
ÖKL VG KK 4

Someone To Love In Vogue Island
Mentalitet: ua
Kraftfull hane full av kvalité. Utm proportioner. Mkt vackert välformat huvud. Väl utfyllt nosparti. Utm förbröst. Snygg överlinje. Härlig bröstkorg. Ngt lång länd. Härlig benstomme. Bra pälskvalité. Utm härliga rörelser. Välvisad
ÖKL EXC KK 1 CK R-CERT
Championklass hanar
Farmarens Dark N’Handsome
Mentalitet: ua
Stilig hane. Utm proportioner. Mkt vackert huvud & uttryck. Stilig överlinje. Tillräckligt förbröst. Välformad bröstkorg. Välvinklad. Utm benstomme. Mkt vacker välskött päls. Rör sig väl, härlig utstrålning. Ytterst välpresenterad.
CHKL EXC KK 3 CK BHKL 4

Goonie’s Knight To Remember
Mentalitet: ua
Mkt vacker hane, full av kvalité. Maskulin, kraftfull. Ngt smal skalle. Kunde vara mera utfylld i sitt nosparti. Stilig överlinje. Härligt förbröst. Välvinklad. Härlig bröstkorg. Utm benstomme. Vacker välskött päls. Härliga rörelser. Ytterst välpresenterad.
CHKL EXC KK 4 CK

Heather Mist Rebel Rebel
Mentalitet: ua
Underbar hane. Full av kvalité. Vackert huvud & uttryck. Stilig överlinje Harmonisk & välbalanserad. Utm förbröst. Välvinklad. Välkroppad Utm benstomme. Ytterst välgående. Härlig utstrålning.
CHKL EXC KK 1 CK BHKL 1 BIR

Hillbacka Bodyguard
Mentalitet: ua
Vacker hane. Full av kvalité. Vackert välformat huvud. Tillräckligt kraftfull skalle snygg överlinje. Utm förbröst. Välvinklad. Härlig bröstkorg. Utm kors. Bra benstomme. Rör sig vägvinnande utm rörelser. Vacker päls. Välpresenterad.
CHKL EXC KK 2 CK BHKL 2
Veteranklass hanar
Juniorklass tikar
Farmarens Love For Lollipops
Mentalitet: ua
Söt tik. Utm typ. Utm proportioner. Välformat huvud. Fin överlinje. Bra förbröst. Tillräcklig volym i bröstkorgen för åldern. Tillräckliga vinklar. Passande benstomme. Bra kors. Rör sig med bra steg från sidan Vacker välskött päls.
JUNKL EXC KK 1

Old Castlebridge Do You Love Me
Mentalitet: ua
Feminin tik. Bra proportioner. Smal skalle. Kunde ha mer stop. Behöver mer förbröst & volym i sin bröstkorg. Tillräckliga vinklar. Passande benstomme. Brant kors. Rör sig underställt. Trevligt temperament. Bra pälskvalité.
JUNKL VG KK 3

Traviata De Chester
Mentalitet: ua
Söt tik. Vackert välformat huvud Ngt tunn underkäke. Snygg överlinje. Härligt förbröst. Välformad bröstkorg. Välvinklad. Vällagt kors. Utm benstomme. Vacker päls. Långa vackra steg. Härliga rörelser.
JUNKL EXC KK 2
Unghundsklass tikar
Beardmarked’s Plug’N’Play
Vacker tik full av kvalité. Utm proportioner. Vackert välformat huvud. Stilig överlinje. Utm förbråst. Härlig bröstkorg. Välvinklad. Vällagt kors. Utm benstomme Rör sig vägvinnande & rastypiskt. Välpresenterad.
UKL EXC KK 1 CK

Highland’s Society Nothing But Prec
Mentalitet: ua
Söt feminin Mkt tilltalande. Underbart huvud & uttryck. Utm pigment Bra proportioner. Snygg överlinje. Markerat förbröst. Välformad bröstkorg. Tillräckliga vinklar. Utm benstomme vacker päls. Rör sig väl med trevlig utstrålning.
UKL EXC KK 2 CK
Öppenklass tikar
Beardmarked’s Hot Suited
Välbyggd tik. Utm proportioner. Underbart huvud & uttryck. Snygg överlinje. Markerat förbröst. Tillräckliga vinklar fram välformad bröstkorg. Utm benstomme. Vällagt kors. Rör sig med tillräcklig steglängd, kunde vara fastare i rörelse.
ÖKL EXC

Beardmarked’s Shine Sister Shine
Mentalitet: ua
Söt tik. Utm proportioner. Underbart huvud & uttryck & pigment Snygg överlinje Väl markerat förbröst. Välformad bröstkorg. Tillräckliga vinklar fram. Utm benstomme. Vacker päls. Härliga rörelser. Välpresenterad.
ÖKL EXC KK 2 CK BTKL 4 R-CERT

Fjällglimtens No Mountain Too High
Mentalitet: ua
Söt mkt tilltalande tik. Härlig pälskvalité. Utm proportioner. Mkt vackert huvud & uttryck. Snygg överlje. Härligt förbröst. Välvinklad välformad bröstkorg. Vällagt kors. Underbar päls. Rör sig med utm steg. Kunde vara fastare i rörelse. Ytterst välpresenterad.
ÖKL EXC KK 4

Goonie’s Merry And Bright
Mentalitet: ua
Vacker tik. Utm proportioner. Vackert välformat huvud. Ljusa ögon. Snygg överlinje. Härligt förbröst. Välformad bröstkorg. Välvinklad. Vällagt kors. Vacker päls. Rör sig med långt vägvinnande steg Ytterst välpresenterad. Championat -Grattis!
ÖKL EXC KK 1 CK BTKL 3 CERT

Old Castlebridge Consider Me Cute
Mentalitet: ua
Söt tik. Utm proportioner. Ngt smalt, toppig skalle, fint uttryck. Välbalanserad. Utm förbröst. Tillräcklig hals & vinklar Välformad bröstkorg. Vällagt kors. Utm benstomme. Vacker välskött päls Rör sig spänstigt. Med bra steg från sidan. Mkt välpresentared.
ÖKL EXC

Old Highland’s Mad About You
Mentalitet: ua
Söt feminin fina proportioner. Vackert huvud. Kunde ha mer stop. Snygg överlinje Utm förbröst. Välvinklad Välkroppad. Utm benstomme. Utm pälskvalité. Rör sig med härlig lätthet, spänstig, bra steg.
ÖKL EXC KK 3

Old Smuggler’s Movie Star
Mentalitet: ua
Tilltalande. Fina proportioner. Vackert välformat huvud. Snygg överlinje. Härligt förbröst. Tillräckliga vinklar fram. Välformad bröstkorg. Vällagt kors. Härlig benstomme. Bra päls. Rör sig med tillräcklig steglängd Välvisad
ÖKL EXC
Championklass tikar
Heather Mist Million Reason’s
Mentalitet: ua
Högklassig tik Välbalanserad. Utm proportioner. Underbar överlinje. Härligt förbröst. Välvinklad. Välkroppad. Utm kors & benstomme. Visas i fantastisk kondition. Härlig päls. Rör sig lätt, spänstigt med ett utm steg.
ÖKL EXC KK 2 CK BTKL 2

Hillbacka Awesome
Mentalitet: ua
Underbar tik. Kvalité från nos till svans. Underbart huvud & uttryck. Stilig överlinje. Utm förbröst. Härlig bröstkorg. Utm vinklar. Vällagt kors. Utm benstomme. Härlig utstrålning. Vacker päls. Fantastiska rörelser.
ÖKL EXC KK 1 CK BTKL 1 BIM
Veteranklass tikar
Kindle Passion Wunderkind
Mentalitet: ua
12 årig tik i utm kondition. Mkt vacker helhet. Välbalanserad. Härliga proportioner. Välformat huvud. Underbart uttryck. Snygg överlinje. Utm förbröst. Välformad bröstkorg. Utm benstomme. Välvinklad & mkt välgående. All heder åt ägaren. Bästa veteran
VETKL EXC KK 1 CK
Avelsklass
Uppfödarklass
Beardmared’s : Let’s Dance, Plug’N’Play, Hot suited, Shine Sister Shine
Ganska jämn grupp bestående av 4 kombinationer. Hundarna har vackra huvuden, fina uttryck sund anatomi. Och härliga rörelser. Väl könspräglade. Grattis! Bästa uppfödarklass
UPPFKL KK1 HP