2023-04-22 SKK Nat Västerås Karl-Erik Johansson

Valpklass 6-9 tikar
Traviata de Chester 
Mentalitet: Utm. Välutv. Valp av utm. Typ. Vackert huvud. Mellanbruna ögon Bra uttryck. Bra bett. Vacker hals. Ryggen behöver bli fastare. Tillr. Bröstkorg. Utm. Vinklar. Rör sig mkt bra. Bra pälskvalitet. Bästa valp.
1 HP
Juniorklass hanar
Alistair’s One For The Road  Mentalitet: glad & vänlig Utm. Typ, ännu mkt valpig. Mkt typiskt huvud. Bra uttr. Bra bett. Vacker hals. Ryggen behöver bli fastare. Tillräcklig bröstkorg. Utm. Vinklar. Rör sig mkt bra. Bra pälskvalitet.
EXC 3
Beardmarked’s Let’s Dance Mentalitet: ngt försiktig Utm. Typ. Vackert mask. Huvud. Väl utvecklat nosparti. Bra uttryck. Bra bett. Bra hals & rygg. Bra bröstkorg Mkt bra vinklar. Rör sig bra från sidan, trångt bak. Bra pälskvalitet.
EXC 2
Menander Mr Kinda Typical Mentalitet: Utm. Välutv. Junior av mkt god typ. Vackert mask. Huvud. Bra uttryck. Väl utvecklat nosparti. Bra bett. Vacker hals & rygglinje. Kraftig bröstkorg. Utm. Vinklar. Vägvinnande rörelser. Bra päls.
EXC 1, CK, BH 2, R-CERT
Öppenklass hanar
Alistair’s Johnny On The Spot Mentalitet: ngt försiktig Utm. Typ. Vill inte visa sig till sin fördel. Mkt typiskt huvud, ljusa ögon. Bra bett. Bra hals & rypp. Bra bröstkorg. Mkt bra vinklar Rör sig bra. Bra pälskvalitet.
EXC 3
Farmarens Éclair d’Amour Mentalitet; mkt bra Utm. Typ. Kraftfull hund. Vackert mask. Huvud. Mellanbruna ögon. Bra uttryck bra tänder & bett. Vacker hals & rygglinje. Kraftig bröstkorg. Utm. Vinklar. Bra benstomme. Vägvinnande röresler. Utm. päls. Champion idag!
EXC 1, CK, BH 1, CERT, BIR
Hillbacka Entertainer Mentalitet: Utm. Utm. Typ. Vackert mask. Huvud. Mellanbruna ögon. Bra bett. Bra hals & rygg. Tillgänglig bröstkorg. Utm. Rörelser Rör sig bra från sidan, trångt bak. Bra pälskvalitet.
EXC 2
Juniorklass tikar
Farmarens Lucky Win Mentalitet: Utm. Välutv. Jun. Av utm. Typ. Härlig stil & kvalitet. Vackert huvud. Ljusa ögon. Väl utfyllt nosparti Bra bett. Vacker hals, stark rygg. Utm. Bröstkorg. Utm. Vinklar. Lagom benstomme. Läta vägvinnande rörelser. Utm. Pälskvalitet. Bästa junior
EXC 1, CK, BT 1, CERT, BIM
Highland Society Nothing But Prec Mentalitet: Glad, vänlig Utm. Typ. Typ mkt fem. Huvud. Mellanbruna ögon. Kunde ha mer utfyllt nosparti. Bra bett. Bra hals & rygg. Bra bröstkorg. Mkt bra vinklar Rör sig mkt väl. Bra pälskvalitet.
EXC 2
Unghundsklass tikar
Old Castlebridge Do You Love Me Mentalitet: Utm. Mkt god typ. Mkt typiskt huvud, ljusa ögon, kunde ha kraftigare nosparti Bra bett. Bra hals & rygg. Tillr. Bröstkorg. Mkt bra vinklar. Kunde ta ut steget lite bättre Utm. Pälskvalitet
EXC 1
Öppenklass tikar
Goonie’s Magic Mix
Mentalitet: Glad, vänlig Mkt god typ. Mkt typiskt fem. Huvud. Mellanbruna ögon. Vill ha lite kraftigare nosparti. Bra bett. Bra hals & rygg. Kunde ha lite mer volym i bröstet. Bra vinklar. Rör sig bra. Bra päls.
EXC 2
Lärkängen’s Joy To The World Mentalitet: Utm. Utm. Typ. En tik med mkt kvalitet. Mkt vackert huvud. Välformade ögon. Väl utvecklat nosparti. Bra uttryck. Bra bett. Vacker hals & rygglinje Utm. Bröstkorg. Utm. Vinklar. Lätta vägvinnande rörelser. Utm. Pälskvalitet
EXC 1, CK, BT 2, R-CERT