2018-09-08 Gimo SBC Elina Haapaniemi

Valpklass 4-6 hanar
Hairdog’s Feeling In Blue SE24607/2018
5 mån gammal hundvalp av mkt bra typ o proportioner. Välskuret huvud. Typiska ögon aningen knappt bett Lagom hals Bra överlinje Bra längd p bröstkorg Välvinklat bakställ Väl utvecklad för sin ålder. Rör sig mkt väl bak får ? lite stackningar framtill Välvårdad päls.
VALP 1 HP

Old Smuggler’s Mästerkatten SE26181/2018
Han har överbett Ngt kort hals o behöver bättre skuldervinkel Bra kropp Tillräckligt vinklade bakben Rör sig väl bak men slarvar framtill Glad o livlig.
VALP 2
Valpklass 6-9 hanar
Alistair’s Dressed To Impress SE22117/2018
6 mån mkt livlig hanvalp som bör tränas mer till utställniing Ngt svåbedömd för dagen Maskulin Bra skalle Kunde ha ngt bättre markerat stop Korrekt bett Fronten måste utvecklas mer Mellankraftig benstomme En tanke valprund Tillr vinklade bakben Mkt svårbedömdaa rörelser Valpen behöver mera träning att visa sin rörese.
VALP 2

Alistair’s Dressed To The Nines SE22116/2018
Mkt vältränad 6 mån valp Lovande i sin helhet Fin typ o proportioner Tydlig könsprägel Bra huvudform fina ögon Korr bett Fin hals o överlinje Lagom kroppad Bra skuldra Välvinklat bakställ Bra låga hasor Rör sig mkt sunt o typiskt för åldern.
VALP 1 HP Bästa valp
Valpklass 4-6 tikar
Old Smuggler’s Solkatten SE26184/2018
5 mån glad tikvalp Feminin Kunde gärna ha lite kraftigare benstomme Huvudet måste utvecklas med saknat lite bred i skall o nosparti Korrekt bett Tillräcklig hals bra överlinje Tillräcklig kropp Rör sig väl från sidan måste bli stadigare fram.
VALP 1
Valpklass 6-9 tikar
Old Highland’s Xclusive Praline SE15680/2018
8 mån gammal brun o vit ngt blyg tikvalp som behöver få mer självförtroende Smal helt igenom och har mkt lätt benstomme Aningen mager för dagen Typisk men behöver bli kraftigare Avfallande kors Inte helt balancerad Vältränad i att visa sina rörelser.
VALP 1
Juniorklass hanar
Alistair’s Bold As Brass SE26446/2017
18 mån gammal maskulin junior Helhetsintrycket förstörs ngt av att han är överpälsad Mkt väl konstruerad under pälsen Maskulint välskuret huvud Kunde dock ha ngt bättre markerat stop Mkt va ögon Fin hals o överlinje Välkroppad Acceptabel benhöjd Päls har rätt kvalitet men finns i överflöd.
EXC JUNKK 1

Hairdog’s Bonniver In Easter SE31111/2017
5 mån gammall brun o vit Glad livlig o envis! För dagen i ngt tunn kondition Bra könsprägel koorrekt benhöjd Mkkr bra skalle Korrekt bett Lagom krafftigt nosparti Melleankraftig benstomme Small i kroppen just nu ngt lång i länden Tillräckigt vinklade bakben ngt tunn päls just nu men rätt kvalitet på kommande Rör sig väl från sidan.
VG JUNKK 2
Unghundsklass hanar
Farmarens All In SE59858/2016
Nästan 2 år Mkt tilltalande unghune. Fin resning visar sig ypperligt väl Maskulin balancerad helhet Vackert skuret huvud fin hals o överlinje Bra benhöjd Balancerade vinklpäls av korrrekt kvalitet ar svansen korrekt i rörelse Rör sig lätt o effektivt.
EXC UKK 1 CK BHKL 2 CERT
Öppenklass hanar
Alistair’s Agent Provocateur SE43886/2016
2 år gammal gråvit maskulin hanhund som visas i aningen gott hull På den mindre sidan Välskuret huvud melleanbrna ögon Korrekt bett bra benstomme aningen mjuk rygg Välvinklade bakben Bra pälskvalitet Rör sig väl från sidan men trångt framtill.
EXC ÖKK 3

Alistair’s All Inclusive SE43888/2016
2 år gammal glad o livlig Lagom maskulin hanhund Ngt liten till storleken men typisk o välbyggd Bra huvudform menn saknar lite täckhår på huvudet Mellanbruna ögon Torr o fast kondition Bra muskler Han har fina proportionell ? vinklad i fronten bra bak. Ba pälskvalitet Rör sig mkt väl bak m kundeha ngt längre steg fram.
EXC ÖKK 2

Heather Mist Everlasting Love SE21553/2016
2,5 år gammal Tilltalande Stopet kunde bara bättre markerat Mellanbruna ögon Tillräcklig hals bra överlinje Bra kropp Bra benhöjd Välvårdad päls Rör sig väl när han kommer igång Bär svansen fint.
EXC ÖKK 1 CK

Nickelbys Umber Knight SE66410/2010
7 år gammal brun o vit hanhund Visas i kraftig lång päls Helhetsintrycket blir ngt tungt och han kunde gärna ha ngt mer benhöjd under sin päls Bra skalle aningen långt nosparti Tung i fronten o behöver bättre skuldra Bra kropp Lagom vinklade bakben Tung i rörelse.
VG

Sweet Enola’s Crazy In Love SE46240/2016
2 år gammal tydligt ung för dagen i mkt tunn kondition och således icke för dagen för öppenklass Mkt vackert huvud fina mörka ögon Korrekt bett Bra hals o överlinje mellankraftig benstomme ännu mkt smal i kroppen Har bra ram att fyllas in i Rör sig väl från sidan bär svansen ridvis aningen högt i rörelse.
VG ÖKK 4
Championklass hanar
Alistair’s Teach Me Tiger SE30945/2013
4 år gammal grå o vit Maskulin hanhund med typiskt temperament Visat sig väl Bra storlek Vacker helhet Maskulnt huvud mkt bra ögon o uttryck Kunde ha kraftigare syop Bra benhöjd balcerade vinklar likt bra pälskvakitet Rör sig mkt typiskt, smidigt o väl.
EXC CHKK 1 CK BHKL 1 BIM

Braemoor’s Spitfire SE13109/2016
3 år gammal brun o vit Mkt typiskt livlig temperament Lång päls som når nästan till marken En tanke lång som helhet Bra huvudform typiska ögon Bra överlinje kunde ha aningen bättre skuldra Tillräcklig kropp, ngt lång i länden Välvinklade bakben Rör sig väl bak kunde ha ngt längre steg fram Rätt pälskvalitet Kunde ha mera dagsljus under kroppen.
EXC

Corimist Crazy For You SE27488/2013
5 år mörk gråvit Mask hanhund som har ett mycket vackert huvudo underbara mörka ögon Halsen kunde ansluta sig bättre till skuldran Fin längd på bröstkorgen Välvinklade bakben Bra pälskvalitet Rör sig väl bak men behöver absolut fastare frambensrörelser.
EXC CHKK 3 CK

Farmarens Take Me To The Circus SE58239/2014
Nästan 4 år gammal stor hanhund Lång päls som når nästan till marken Kraftigt välskuret huvud Bra hals o överlinje Ngt tung över skuldran Välkroppad o vinklad bak Rör sig väl bak men bättre frambensrörelser önskas.
EXC CHKK 4

Heather Mist Hakuna Matata SE20310/2016
Tilltalande vacker ung chhane Utm typp o proportioner Vackert hanhundshuvud Mkt bra uttryck Bra benstomme Bra längd i bröstkorgen. En tanke tung över skuran Fint bakställ Korrekt pälskvalitet Fina sidrörelser Balancerad helhet.
EXC CHKK 2 CK BHKL 3
Veteranklass hanar
Potterdale Golddust SE17157/2011
8 år i mkt välbehåll kondition Maskulin vet hane Lagom storlek Mkt rörlig o typisk hane Välskuret huvud ngt slitna framtänder Vacker resning typisk hals o överlinje Balancerade vinklar Rör sig fortfarande väl väl med mkt bra steg fram o bak Bra pälskvalitet.
EXC VETKK 1 CK BHKL 4 Bästa veteran
Juniorklass tikar
Alistair’s Better Than Chocolate SE26448/2017
14 mån gammal feminin jun tik Mkt vacker modell. Feminint vackert huvud bra ögon o uttryck Korr bett Har en tendens att stå o gå lite brett i fronten Vacker hals o överlinje Kroppen. åldern Välvinklat bakställ fina låga hasor. Välskött päls Rör sig sunt o väl med ett bra steg.
EXC JUNKK 1 CK BTKL 3 CERT

Farmarens Back In Black SE24705/2017
Nästan 18 mån gammal glad o livlig jun tik
Visas i nyss badad päls. Huvudet måste utvecklas mer Korr bett Tillräcklig hals Bra överlinje Frotnen måste stabiliseras Lagom kropp Välvinklade bakben Ngt korta o kraftlösa rörelser Behöver få bättre syeglängd Ngt kort som helhet.
VG JUNKK 3

Jopacas Black Star SE50535/2017
12 mån feminin visas i ngt gott hull o behöver bli stramare i sin helhet Bra huvudform Korr bett Bra ögon o uttryck Behöver bättre resning o är ännu ngt mjuk i ryggen Bra benstomme Välvinklade bakben Rör sig väl bak men behöver bli fastare i sina frambensrörelser. Trevligt temperament.
VG JUNKK 2
Unghundsklass tikar
Öppenklass tikar
Alistair’s Zweet Sensation SE42713/2016
2 år gammal Brun o vit Vacker tilltalande feminin tik mkt korrekt typ Balanserat o proportionerlig Visas för dagen i aning gott hul Feminint uttryck huvud Vacker hals o överlinje Balanserade vinklar fram o bak Korrekt plskvalitet Rör sig mkt väl bak o från sidan en tanke löst fram.
EXC ÖKK 1 CK BTKL 2

Farmarens Zip Your Lips SE33672/2016
2 år gammal rätt liten tik som inte är färdig för öppen klass Aningen smalt huvud Korrekt bett Bra hals aningen njuk överlinje när hon står Skulle öönska kraftigare benstomme Lång päls som når nästan till marken Tillräckl vinklade bakben. Älskvärt temperament Rör sig lite kort framtill o mer påskjut o kraft behövs i bakbensrörelser.
VG ÖKK 3

Heslaby Cait Shena SE14655/2015
3,5 år gammal grå o vit feminin tik. Huvudet kunde ha ngt mer kraft Fina mörka ögon Vackert uttryck Kunde ha ngt mer hals bra överlinje Tyvärr mkt trång i fronten för sin ålder Ptig Tillräckligt vinklade bakben Bra pälskvaitet Rör sig mkt trångt fram o ngt bättre påskjut bak skulle vara till fördel.
VG ÖKK 2
Championklass tikar
Alistair’s Rock The Boat SE18426/2012
6 år gammal ljusgrå o vit vacker tik som har ngt riklig lång päls Mkt vackert uttrycksf huvud Korr bett. En bruten framtand Fin hals o överlinje. Välkroppad Fin längd i bröstkorgen. Välvinklat bakställ Mkt fina smidiga rörelser Tidvis aningen hög svans Skulle föredra lite mindre päls.
EXC CHKK 2 CK BTKL 4

Alistair’s You Only Live Once SE34848/2015
3 år gammal mörk gråvit Feminin mkt bra typ. Feminint välskuret huvud Mellanbruna ögon bra stop Bra hals o överlinje Korrekt benhöjd Fin längd i bröstkorgen Lagom skuldra Också denna hund bär en lång päls Fina sidorörelser Kunde vara lite stramare framtill.
EXC CHKK 3

Beardmarked’s Attitude Of Gratitude SE27657/2016
2,5 gammal brun o bit Kraftig tik som kunde varalite stramare i sina rörelser Välskuret huvud Bra ögonfärg o uttryck Tillräcklig hals o överlinje Kraftig kropp Korrekt pälskvalitet Rör sig med bra steg men blir lite stum i sina rörelser.
EXC CHKK 4

Farmarens Ultra Chic SE22050/2015
3,5 år mörkgrå vit Mkt korrekt Vacker tik Bär en korrekt päls Uppmärksam, ett underbart tikhuvud med mycket härliga ögon o uttryck Vacker hals o överlinje Bra benstomme Bra skuldra, kropp o korrekt vinklat bakställ Rör sig som rasen skall! Denna tik har mångfina rasdetaljer.
EXC CHKK 1 CK BTKL 1 BIR

Memorylane She Sells Seashells SE46096/2015
3 år gammal blå o vita tecken feminin tik som ej behöver bli tyngre Bra kraft i skallen Saknar lite stop Bra proortioner skalle/nosparti Halsen kunde ansluta sig bättre till skuldran Tillräcklig överlinje Korrekt vinlat bakställ Rör sig väl bak men kunde ha lite fastare frambensrörelser.
EXC

Skarnbro’s Märta Svensdotter SE59498/2014
3 år gammal livlig tik Mkt bra temperament Visas för dagen i ngt gott hull Välskuret huvud Bra hals Ngt mjuk överline Bra benhöjd Kunde ha ngt bättre frambens rörelser men rör sig bra bak Ngt hög svans Skulle vara till sin fördel ngt slankare.
EXC
Veteranklass tikar
Farmarens Kerry Kilkenny S65886/2009
9 år gammal temprament vet tik i mkt väl bibehållen kondition Ngt lång som helhet Vackert välskuret huvud fina ögon o bra uttryck i stram o fin kondition Vacker hals o överlinje Rör sig mycket väl bak men kunde vara en tanke bättre framtill.
EXC VETKK 1 CK
Uppfödarklass
Alistair’s
Deltagande hundar:Alistair’s Teach Me Tiger, Alistair’s Better Than Chocolate, Alistair’s Rock The Boat, Alistair’s Zweet Sensation
En uppfödargrupp som består hundar ur 4 olika kombinationer12 mån till 6 år Fin grupp sv typriktiga trevliga ras reprentanter Bra storlekar Alla med bra temprament Sunda rörliga hundar.
1 HP