2018-05-19 Hässleholm SBC Charlott Sandberg

Valpklass 4-6 hanar
Old Highland’s Conquer The World SE13417/2018 Fin hanvalp av bästa modell, härlig längd i sin bröstkorg, fina proportioner, bra längd ljuvliga sidorörelser välpresenterad härlig kropp.
1 HP BIM-valp
Valpklass 6-9 hanar
Valpklass 4-6 tikar
Old Highland’s World Winner SE13421/2018 #Fin modell härlig proportioner feminint huvud med rastypiskt uttryck bra nosparti fin hals o rygglinje bra längd i sin bröstkorg lagom benstomme rör sig väl från sidan. Fint presenterad.
1 HP BIR-valp
Valpklass 6-9 tikar
Juniorklass hanar
Beastly’s Woollie Rambler SE27558/2017
Fin modell fin hals o rygglinje utm proportioner höjd/längd behöver utvecklas i sitt huvud och breddas i sitt nosparti. Bra benstomme utm längd i bröstkorg rör sig med bra steg från sidan fint djup i sin bröstkorg. Bra juniorpäls.
EXC KK 1 CK

Great Estate’s Bravehaert SE36925/2017
Fin modell bra öängd i bröstkorg tillräcklig bredd i skallen. Bra nosparti o underkäke snygg hals o rygglinje rör sig bra från sidan med tillräckligt steg välplacerad svans lång o fin svans.
EXC KK 2

Great Estate’s W-Wallice SE36926/2017
Maskulin helhet vackert huvud rastyp uttryck utm bredd i sin skalle välpigmenterad snygg hals bra förbröst välutvecklad kropp för sin ålder lämplig benstomme till sin storlek rör sig väl när han vill stor juniorpäls.
EXC KK 3

Old Smuggler’s Heart Of Gold SE17697/2017
Väl könspräglad junior hane av bra rastyp, korrekt huvud o uttryck tillräckligt vinklad fram o bak välformad bröstkorg plant kors o högt placerad o buren svans rör sig bra från sidan lovande pälskvalitet i kommande härligt temperament.
EXC KK 4
Unghundsklass hanar
Beardmarked’s Stormbringer SE14664/2017
Fin modell mkt rastypisk utm storlek o könsprägel tillräcklig bredd i skallen utm längd i sin kropp välformad bröstkorg med bra djup för sin ålder välplacerad o buren svans härliga sidorörelser med utm påskjut o steglängd. Välpresenterad.
EXC KK 1 CK BHKL 1 CERT BIM

Heartbreaker El’ Bridorado SE12599/2017
Maskulin helhet bra huvud tillräckligt stop kunde bredda aningen i underkäken vackra mörka ögon Kunde ha bättre tillbakalagd skuldra, bröstkorg med bra djup för sin ålder rör sig fint från sidan aningen trång bak. Välfriserad päls.
EXC KK 2
Öppenklass hanar
Beardmarked’s Troll On Parole SE21236/2015
Härlig modell ljuvligt huvud o uttryck välpigmenterad härliga ögon som harmonierar med pälsfärgen vacker hals o rygglinje utm längd i sin bröstkorg rör sig bra från sidan utm pälskvalitet o mängd Snyggt presenterad.
EXC KK 2 CK BHKL 3

Hillbacka Addition SE34281/2016
Mask glad vackert huvud med bra uttryck välpigmenterad. Kunde ha en nyans mörkare ögon, utm längd i sin bröstkorg bra förbröst o vinklar fram o bak rör sig med fin längd från sidan.
EXC KK 4

Lärkängen’s Fame And Fortune SE30244/2016
Trevlig modell o utm könspräglad bra huvud o uttryck utm längd i sin bröstkorg o bra form o djup tillräckligt vinklad fram, bra bak rör sig bra från sidan utm pälskvalitet. Välskött o välvisad.
EXC

Lärkängen’s First In Line SE30242/2016
Väl könspräglad hane snygg helhet rastypiskt huvud med bra uttryck Korrekt bett välformad underkäke snygg hals o topline rör sig bra från sidan kunde bära aningen mer massa lovande pälskvalitet. Snyggt presenterad.
EXC KK 1 CK BHKL 2 R-CERT

Moonpack’s Trans Am SE19788/2013
Maskulin prägel o ljuvligt huvud med utm detaljer fint uttryck bra bett o käkar tillräckligt vinklad fram, bra bak, utm bröstdjup Kunde vara stramare i sin kondition härlig pälskvalitet rör sig med tillräckligt steg från sidan
EXC

Old Smuggler’s Subzero Hero SE20733/2016
Fin helhet ljuvligt huvud med fina detaljer bra stop, bett o käkar. Snygg topline o halsisättning synnerligen välvinklad fram bra förbröst utm kropp under pälsen. Utm pälskvalitet i kommande, rör sig bra.
EXC KK 3 CK BHKL 4
Championklass hanar
Alistair’s Way Of Life SE16983/2014
Fin champion hane av utm modell bra huvud vackra ögon bra bett o käkar, fin längd i sin bröstkorg tillräckligt vinklad fram rör sig balanserat utm pälskvalitet. Fint presenterad.
EXC KK 2 CK

Alistair’s Xcellence SE37493/2014
Fin modell bra huvud skulle önska mer utfyllt nosparti, fin hals o rygglinje utm längd i sin bröstkorg Kunde bära mer massa rör sig synnerligen effektivt med bra påskjut. Välvisad.
EXC KK 1 CK
Veteranklass hanar
Juniorklass tikar
Beardmarked’s Copper A’ Heavy Metal SE47984/2017
Söt junior tik av fin modell bra huvud välpigmenterad vackra ögon o ögonfärg utm längd i sin bröstkorg välutvecklad kropp med bra djup rör sig med utm steg från sidan, stor juniorpäls.
EXC KK 2

Great Estate’s Tribute For Molly SE36930/2017
Fin tik utm modell härligt feminint huvud med utm detaljer bra stop o bredd i skallen välpigmenterad tillräckliga vinklar fram bra kropp för sin ålder rör sig väl från sidan välskött juniorpäls.
EXC KK 1 CK
Unghundsklass tikar
Öppenklass tikar
Beardmarked’s Attitude Of Gratitude SE27657/2016
Söt tik fin modell o typ härligt feminint huvud behöver en aning mer stop fin o mjuk halsinsättning. Bra längd i sin bröstkorg som är av ras typiskt djup. Välplacerad svans rör sig väl om än lite spänt härlig pälskvalitet av rätt längd välmusklad.
EXC KK 4 CK

Beardmarked’s Just Push Play SE50757/2014
Feminin helhet kunde ha lite kraftigare o mer stop vacker färg med ögon som harmoniserar tillräckligt vinklad fram o bak Skulle önska en aning mer välvning i sin bröstkorg rör sig bra bak men för ostabil o löst fram Vacker välskött päls av utm kvalitet.
VG

Beastly’s Burning Love SE33824/2015
Trevlig helhet bra huvud underbart pigment med bra djup o ögonfärg tillräckligt vinklad fram utm välvning på sin bröstkorg bra djup kort fin längd rör sig väl från sidan suverän pälskvalitet med rätt struktur o mängd kunde vara lite stramare i sin kondition, snyggt presenterad.
EXC

Beastly’s Kiltlifter SE33825/2015
Snygg modell feminint huvud med härligt uttryck välpigmenterad mjuk o fin halsisättning utm längd i sin bröstkorg välvinklad fram o bak, visas i utm muskelkondition bra bredd i sitt lår rör sig väl från sidan, vra pälskvalitet, snyggt presenterad.
EXC CK

Beastly’s Raging Fortune SE16784/2016
Bra modell bra typ feminint huvud som är proportionerligt bra bett, fantastiskt pigment bra vinklar fram o bak fin längd i sin bröstkorg rör sig med marktäckande steg om än lite spänt ibland lovande pälskvalitet.
EXC

Hillbacka Awesome SE34286/2016
Ljuvlig helhet härlig modell mkt bra huvud fina detaljer fin hals o topline stabio rygg i rörelse aningen lång i sin länd, täcker mkt mark från sidan, utm pälskvalitet o mängd visas i bra kondition.#Champion idag!
EXC KK 1 CK BTKL 3 CERT

Lärkängen’s Forever In Your Mind SE30246/2016
Underbar helhet härligt feminint vackert huvud med fina detaljer välvinklad fram o bak utm bröstkorg med tillräckligt längd rör sig med ljuvlig steglängd, lätt men ändå med kraft, visas välmusklad päls i längsta laget av utm kvalitet välvisad.
EXC KK 2 CK BTKL 4 R-CERT

Old Highland’s Queen Of The Night SE30698/2015
Härlig modell vackert huvud med bra bredd utm pigment o uttryck snygg hals med fin isättning i ryggen bra vinklar fram o bak rör sig väl från sidan utm päls o kvalitet som är i längsta laget underbar kontakt med sin matte visas till sin fördel.
EXC

Old Smuggler’s Frozen Dreams SE20734/2016
Fin rastyp feminint huvud med bra bredd aningen kort nosparti välpigmenterad utm skulder vinkel bra förbröst bra djup i sin bröstkorg välmusklat bakställ, rör sig lite spänt från sidan men när hon lugnat sig visar hon upp ett bra rörelseschema, utm päls härlig kvalitet.
EXC

Potterdale Rhyme Or Reason SE44077/2016
Fin modell underbara proportioner höjd/längd feminint huvud som kunde vara kraftigare härlig kropp med bra djup o längd rör sig med underbart steg från sidan härligt påskjut täcker mark utm pälskvalitet o mängd bra presentera.
EXC KK 3 CK
Championklass tikar
Lärkängen’s Endless Love SE35717/2015
Vacker champion tik av utm kvalitet härlig helhet bra bett o käkar kunde ha en nyans mörkare ögon ljuvlig kropp av bra längd härlig pälskvalitet o längd täcker mkt mark runt om mkt fin beardis.
EXC KK 2 CK

Old Highland’s Amazing News SE39178/2013
Härlig champion tik, lagom i allt ljuvligt huvud med fina detaljer bra stop o bredd i skallen fin o mjuk halsisättning utm längd i sin bröstkorg rör sig väl runt om utm pälskvalitet Välpresenterad.
EXC KK 1 CK BTKL 1 BIR
Veteranklass tikar
Beardmarked’s Yippie-Ki-Yay S11766/2009
Härlig 10-årig lady av utm modell fina proportioner bra huvud välformade ögon av rätt färg bra vinklad fram o bak aningen lång i sin längd rör sig väl från sidan med vilja o go välmusklad, suverän pälskvalitet en veteran att vara stolt över.
EXC KK 2 CK

Lärkängen’s Trendy Miss Wendy S28051/2007
Fantastik veteran av hög kvalitet visas i tipp topp kondition för sina 11 år ljuvlig helhet som lätt ger de unga en match o rör sig fortfarande med vilja o utm mark täckande steg En veteran att vara mkt stolt över.
EXC KK 1 CK BTKL 2 Bästa veteran
Avelklass
Lärkängen’s Always Amazing SE35934/2011
Deltagande hundar: Lärkängen’s Fame And Fortune, Lärkängen’s Fist In Line, Lärkängen’s Forever In Your Mind, Lärkängen’s Endless Love
Härlig grupp med hundar från 2 kombinationer utm könsprägel sunda hundar med rörelser som är rastypiska, en glädje att se att avelshunden har nedärvt många av sina fiba kvaliteter Lycka till i framtiden.
1 HP
Uppfödarklass
Lärkängen’s
Deltagande hundar: Lärkängen’s First In Line, Lärkängen’ss Forever In Your Mind, Lärkängen’s Endless Love, Lärkängen’s Trendy Miss Wendy
En härlig uppfödargrupp som består av hundar från 3 kombinationer med stor familjekänsla o utm rastyp Samtliga individer har härliga rörelser som täcker mkt mark. Fint att se ett stort åldersspann på hundar.
1 HP