2016-06-12 Vänersborg SBC Ulrica Olsson

Valpklass 6-9 hanar
Braemoor’s Party Trick
Trevlig hane med härlig ? Uttrycksfullt huvud Trevliga proportioner på höjd o längd Rastypiska rörelser.
1 HP Bästa valp
Valpklass 6-9 tikar
Natterjack Starshine
Feminin tik med bra proportioner på höjd o längd Tilltalande huvud Vällagd skuldra o överarm Välformad bröstkorg Hon kunde vara något längre Rör sig bra fram o bak Pigg o alert tjej.
2 HP

Old Castlebridge Amazing Grace
Söt liten pärla Vackert huvud Härlig hals o rygglinje Rör sig rastypiskt Grattis till en söt tjej.
1 HP
Juniorklass hanar
Alistair’s You’ll Never Walk Alone
En hane av utmärkt kvalitet Härligt huvud, som är väl könspräglat Vällagd skuldra o överarm Underbar halsisättning o svep över ryggen Välformad bröstkorg, kunde vara ngt längre Aningen högt placerad svans Mkt trevliga rörelser fram o tillbaka Rör sig tilltalande från sidan sett Utm visad Grattis till en fin kille.
EXC KK 3 CK

Bloody Luxury Xuberance
Underbar juniorhane med utmärkta kvaliteter Fantastiskt uttryck Ett magiskt svep från hals till svansspett Korrekt form på bröstkorgen, som har utm längd Utm bredd på lår och har en låg has Vad kan man önska? Rör sig rastypiskt o långt o lågt.
EXC KK 1 CK BHKL 1 CERT BIR

Lärkängen’s Effortless
Fantastisk junior med härliga detaljer Tilltalande bett o käkar Välfyllt nosparti En utmärkt överarm, som är välvinklad Välformad bröstkorg, som hat utmärkt längd Tilltande bakställ Fantastiska sidorörelser Härligt visad
EXC KK 2 CK
Öppenklass hanar
Alistair’s Royal Straight Flush
Maskulin hane Härliga proportioner Fantastiskt uttryck Härlig hals o rygglinje Välformad bröstkorg Dkulle önska denna hanr något kraftigare helt igenom Mkt tilltalande sidorörelserr Välskött o välvisad.
EXC KK 3 CK

Alistair’s Xcellence
Trevlig hane med tilltalande proportioner Välfyllt nosparti Skulle dock önska ngt kraftigare underkäke Vällagd skuldra o överarm Välformad bröstkorg, som har god längd Välvinklat bakställ Långa sidorörelser, ser gärna att han hat lite mer attityd i rörelse.
EXC KK 4 CK

Beastly’s Scottish Kedgeree
Maskulin hane med tilltalande huvud Ett smältande uttryck Ngt rak i skuldran Vällagd överarm Kunde önska honom ngt fylligare i nedre delen av bröstkorgen Välvinklat bakställ, som är härligt musklat Rör sig trevligt Välskött och välvisad.
EXC

Braemoor’s Boundless Joy
Underbar hane Så lätt typ för min smak Tilltalande huvud Kunde önska ngt mer utfylld haka Fantastisk hals o rygglinje Underbara rörelser Lätta marknära med ett långt steg Grattis till en vacker kille!
EXC KK 1 CK BHKL 3 R-CERT

Cool Heart’s Alexander The Great
Maskulin hane med härligt uttryck Utm bett o käkar Tilltalande front Ngt lång i länden och högt placerad svans Trevliga proportioner stående Önskar ngt mer stabilitet i rörelserna från sidan Grattis till en fantastisk glad o positiv beardishane, som verkligen gillar livet!
VG

Goonie’s Heart And Soul
En kille, som jag önskar högre på benen Utm huvud, som är väl könspräglat med mörka vackra ögon Välvinklad fram o bak med korrekt svansansättning Mkt tilltalande sidorörelser Handlern får verkligen fram det bästa hos hunden.
EXC KK 2 CK

Moonpack’s Trans Am
Maskulin hane av utmärkt storlek Mkt tillalande huvud med bra bett o käkar Välpigmenterad Ngt rak i skuldran Välformad bröstkorg, som är ngt kort Aningen högt placerad svans Päls av utmärkt struktur Kunde önska mera steglängd fram.
EXC

Synvillans Nobel Tangolover
Maskulint hvud med underbart huvud Mkt tilltalande bett o käkar, med stora tänder Bra bredd i skallen Ngt rak skuldra Vällagd överarm Välformad bröstkorg Bra bredd i låret Välplacerad svans Kunde önska ngt mer steglängd fram Tilltalande siluett i stående.
EXC
Championklass hanar
Alistair’s Teach Me Tiger
Mkt tillande championhane av hög klass Härligt huvud med bra bredd Härlig hals o rygglinje Välformad bröstkorg Rör sig utan ansträngning Visad till perfektion Grattis till en fin kille!
EXC KK 1 CK BHKL 2

Edenbridge Black On Track
En hane på den mindre sidan Utmärkt huvud med fantastiskt uttryck, därtill mörka ögon Otroligt välkonstruerad Kunde dock önska honom kraftigare helt igenom Denna hanes största förtjänst är hans rörelser, som är långa, låga utan ansträning så man ryser.
EXC KK 3 CK

Goonie’s Highlander Lad
Maskulin hane på den större sidan Tillande bett o käkar med stor nostryffel Välfyllt nosparti Kunde önska ngt mer tillbakalagd skuldra Härligt förbröst, välformad bröstkorg Kunde önska ngt mer bredd i sitt lår Tilltalande sidorörelser Visas till sin fördel.
EXC KK 4 CK

Lärkängen’s Aiming For The Stars
Fantstiskt tilltalande hane Inga överdrifter Tilltlande huvud, som har härligt uttryck Vällagd skuldra Välgormad bröstkorg, som har god längd Välvinklat bakställ med härliga muskler Päls av utmärkt struktur Visas till sin absoluta fördel Kunde önska ngt längre steg fram om jag skulle vara petig.
EXC KK 2 CK BHKL 4

Moonpack’s Blue Malibu
Maskulin hane med bra storlek Tilltalande huvud, som är kraftfullt Bra brett o käkar Kunde önska ngt bättre tillbakalagd skuldra Välformad bröstkorg Kunde önska mer vinklat bakställ Kunde önska längre räckvidd i steget Härligt visad, lungt och trevligt.
EXC
Juniorklass tikar
Edenbridge Definition
Feminin tik, som är ytterst välkonstruerad Tilltalande huvud o uttryck Trevliga linjer. Kunde önska ngt mer tillbakalagd skuldra Härligt förbröst Välformad bröstkorg Välvinklat bakställ med låg has Underbara sidorörelser med kraft/vidd Väldigt charmig tik.
EXC KK 1 CK

Loverdose Des Bergers Des Mille Et Une Nuit
Mkt tilltalande juniortik med helt fantastiska linjer Välvinklad fram o bak En riktig liten pärla Härliga sidorörelser med längd o påskjut.
EXC KK 2 CK

Lärkängen’s Endless Love
Mkt tilltalande tik med vackra linjer ? feminint huvud med uttrycksfulla ögon Välvinklad, såväl fram som bak Välformad bröstkorg av god längd Tilltalande sidorörelser.
EXC KK 3 CK
Öppenklass tikar
Alistair’s Xuberantly Happy
Tilltalande tik med härliga linjer Som en liten pärla Utmärkt anatomi Rör sig som en liten dröm Vill bara ha mer av denna lilla tös.
EXC KK 1 CK BTKL 1 CERT BIM

Awniescot’s Faerie Florin
En liten pärla med fantastiska rasdetaljer så som uttrycksfullt huvud Vällagd skuldra o överarm Välformad bröstkorg med bra längd Välmusklat bakställ Rör sig med lätthet som skulle göra varje långdistansare anvundsjuk.
EXC KK 2 CK BTKL 2 R-CERT

Braemoor’s Beyond The Stars
Mkt tilltalande linjerad tik, som är otroligt välkonstruerad Kunde dock önska henne fylligare helt igenom Rör sig som en bearded ska Välskött o väl visad.
EXC

Cool Heart’s A Kind Of Magic
Tilltalande tik med härliga detaljer Rastypiskt huvud Välvinklad fram o bak Rör sig med lätthet runt ringen Välskött o välvisad.
EXC KK 3 CK

Cool Heart’s Are You Ready
Tilltalande tik, som är linjeskön Vackert huvud med det korrekta uttrycket Vällagd skuldra o överarm Välformad bröstkorg med tilltalande längd Välvinklat bakställ Underbara sidorörelser, som bara blev bättre och bättre.
EXC

In Vogue Island Hidden Secret
Tilltalande tik med fantastiskt huvud Utmärkta käkar Ngt rak i skuldran Bra förbröst o bröstkorg, som har god längd Välvinklat bakställ, som är musklat Välansatt svans Rör sig trevligt, kunde dock önska mer stabilt fram.
EXC

Moonpack’s Hot Camaro
Feminin tik med bra storlek Vackert huvud Bra bett o käkar Kunde önska ngt djupare bröstkorg Kunde önska mer påskjut i rörelse såväl fram som bak Päls av utmärkt struktur.
EXC

Old Highland’s King Audience
Feminin tik med tilltalande huvud Bra bredd i skallen Kunde önska ngt mer tillbakalagd skuldra Vällagd överarm Ngt grund i bröstkorgen Bra bredd i låren Kunde önska henne aningen längre i kroppen Något begränsad i sitt rörelseschema.
EXC

Synvillans Nobel Hazel Love
Feminin tik med tilltalande linjer Härligt huvud, som har bra proportioner Bra längd i bröstkorgen Härligt bakställ Kunde önska ngt mer energi i rörelse Tilltalande modell i stående.
EXC

Vallklanens Armadale Gal
Feminin tik på den större sidan Tilltalande huvud med härligt uttryck Välformat förbröst som övergår i en djup bröstkorg Välvinklat bakställ, som är välmusklat Tilltalande sidorörelser Välskött o välvisad.
EXC KK 4 CK

Vallklanens Melrose Lass
Feminin tik full av liv Glad o sprallig Vackert huvud Vällagd skuldra o överarm Välformad bröstkorg av god längd Kunde önska ngt mer vinklad bak Välplacerad svans Härligt välpigmenterad Trevliga sidorörelser Välpresenterad.
EXC
Championklass tikar
Alistair’s Perfect Mix
Fantastisk tik av hög klass Tilltalande huvud o uttryck Välformad bröstkorg Rör sig trevligt med härlig aktion bak Underbar tik, som visas till sin absoluta fördel.
EXC KK 2 CK

Edenbridge Collar Of Cirrus
Fantastisk tik Utrycksfullt huvud Underbar anatomi, så välvinklad Helt magiska rörelser.
EXC KK 1 CK BTKL 3
Veteranklass tikar
Breaker Choice For Victory
Feminin tik med tilltalande huvud o uttryck Ngt rak i skuldran Härlig längd på kroppen Tilltalnde bakställ Mycket välskött o välvisad dam Välansatt svans Rör sig trevligt för sin ålder.
EXC KK 3 CK

Casanova’s Glory Of Synvillans
Mkt tilltalande vetrantik med härliga detaljer Vällagd skuldra o överarm Utmärkt förbröst o brötsdjup Tillande bakbensaktion Välskött dam i utmärkt kondition.
EXC KK 2 CK

Lärkängen’s Trendy Miss Wendy
Underbar tik av hög klass Så välskött o välvisad Rör sig som en ungdom Grattis till en fantastisk veterantik.
EXC KK 1 CK BTKL 4 Bästa veteran
Avelsklass
Goonie’s Highlander Lad
Deltagande hundar: Alistair’s Teach Me Tiger, Edenbridge Black On Track, Cool Heart’s A Kind Of Magic, Vallklanens Armadale Gal
Utmärkt avelsgrupp där hanen har satt stor prägel på sina avkommer Så typlika Fantastisk anatomi på alla Bara att gratulera.
1 HP Bästa grupp