2016-03-12 Strängnäs SBC Erna-Britt Nordin

Valpklass 6-9 hanar
Braemoor’s Spitfire                  
Välutvecklad m bra proportioner Bra skallparti o öronansättning Fin blick Bra nos o bett Mkt bra förbröst o bröstkorg Bra hals o rygg Aningen flack i kors Bra ben o vinklar Behöver bli lite stabilare i hasen Rör sig m bra steg Härligt temperament Välskött päls. 
2 HP

Old Highland’s Royal Star       
Utmärkta proportioner Fint huvud o uttryck välburna öron Mkt bra nos tänder o bett Välkroppad m vacker överlinje Välställda bra ben Kort fin has Mkt typiska rörelser Välskött bra päls o härligt temperament Mycket lovande!              
1 HP BIR Valp
 
Valpklass 6-9 tikar
Farmarens Vanilla On The Rocks                      
En riktig liten tårtsmula m svikt i steget Utmärkta proportioner Feminint huvud o uttryck Br nos o bett Kunde ha lite kraftigare underkäke Vacker överlinje Bra bröstkorg Välställda ben Bra päls Härligt temprament Mycket lovande!      
1 HP BIM valp

Old Highland’s Her Royal Highness                 
Mkt fina proportioner Välutvacklad Bra tikhuvud Aning högt burna öron Fina ögon Bra nos o bett Bra överlinje o kropp Bra ben Rör sig med långt fint steg Välpälsad Snäll men lite larvig.              
1 HP
Juniorklass hanar
Farmarens Underneath The Star
Excellent Ett härligt huvud o uttryck Mkt bra öronansättning bra nos, tänder o bett Utm överlinje m väl markerad manke Välutveckl mkt bra bröstkorg Välställda ben Stabil hs Rör sig med långt bra steg o väl buren svans Välskött mkt bra päls Härligt temperament.                      
EXC KK 1 CK BHKL
Lärkängen’s Everything For You
Ung o glad m härlig attityd Tillräckl skallbredd men ännu ngt flack i stopet Bra nos o bett bra öron Fin överlinje Bra bröstkorg Kniper lite m armbågarna blir aning kort i steget fram bra hals Bra välskött päls.  
EXC KK 2
Unghundsklass hanar
Farmarens Take Me To The Circus                   
Rejäl Mkt fina proportioner Maskulint huvud Braöron ögon nos o bett Vacker överlinje Väl markerad manke Välutveckl bröstkorg Bra ben o tassar Välskött päls Rör sig med bra steg Mkt välvisad Bra temperament.                 
EXC KK 1 CK BHKL 1 CERT BIM
Öppenklass hanar
Alistair’s Big Swede
Bra proportioner Bra skalle o fina ögon Bra nos o bett Lite kort hals Bra rygg o bröst Tillräckl vinklar fram Bra benstomme Står lite underställt bak Behöver bli stabilare i hasen i rörelse Tillr steglängd Bra pälskvalitet.    
VG KK 3

Alistair’s Royal Straight Flush
Kraftfullt bra huvud m bra öronansättning Fin blick Bra nos o bett Bra överlinje m välmarkerad manke Bra ben o vinklar Stabil has Mkt bra päls Rör sig m långt bra steg Utmärkt temperament.                 
EXC KK 1 CK BHKL 2 R-CERT

Old Smuggler’s Wizard Blizzard                         
Bra proportioner Mkt bra pälskvalitet Mkt bra huvud fint uttryck Bra nos o bett Fin överlinje Bröstkorg kunde vara en aning bättre utfylld vid armbågen Välställda bra ben stabil has Rör sig med tillr steglängd Härligt temperament.         
EXC KK 2
Championklass hanar
Farmarens Lambeth Walk      
Bra proportioner Rejäl skalle Vackra ögon o uttryck Bra öron o nos o bett Aning tunn i underkäken Välkroppad Bra hals o rygg Lite flack i korset o lite nöjd över sin svans Kraftiga bra ben o bra steg med stabil has Rejäl päls o ett härligt temprament.
EXC KK 1 CK

Potterdale Golddust                
Utmärkta proportioner Bra skalle o öron En aning prominenta ögon Bra nos o bett Mkt fin överlinje o bra bröst Välställda kraftiga bra ben Stabil bra has Rör sig m mkt bra steg Välpälsad Utmärkt temperament.        
EXC KK 2 CK
Veteranklass hanar
Farmarens Florian Prinzkrona
Mycket fint uttryck Stabil o bra m fint huvud o uttryck Bra nos o bett Vacker överlinje Välformat bröst Bra ben Rör sig med mkt bra steg Utmärkt päls o härligt temperament.                       
EXC KK 1 CK BHKL 3
Juniorklass tikar
Alistair’s You Only Live Once 
Fin Ännu mkt bäbis Bra proportioner Bra skalle, öron ögon nos o bett Fin överlinje För åldern riktigt bra kropp Bra ben Behöver bli lite parallellare sett bakifrån Bra fram Rör sig m riktigt bra steg. Fin päls o härligt temperament.                 
EXC KK 3

Farmarens Ultra Chic               
Riktigt fin. Härligt huvud o uttryck Bra nos o bett Kunde ha lite kraftigare underkäke. Utmärkt överlinje Välkroppad Välställda bra ben bredda fina lår, bra has Rör sig med mkt bra steglängd Utmärkt päls Härligt temperament.              
EXC KK 1 CK R-CERT

Heslaby Choice Of Summer   
Fin tik m bra proportioner Feminint huvud Fint uttryck Bra nos o bett Bra överlinje Tillräckl kropp för åldern Tillr vinklad fram Lite hög has som behöver bli stabilare Behöver stabilisera sitt rörelsemönster Bra pälskvalitet Pigg o glad.                            
VG KK 4

Honeytaste Fashion Star        
Fin helhet m bra proportioner Bra huvud o öron Härligt uttryck Bra nos o bett Mkt bra hals o rygg Utm förbröst o bröstkorg Välställda bra ben kort fin has Rör sig m mkt bra steg Utmärkt päls o temperament.               
EXC KK 2 CK
Unghundsklass tikar
Glenthistle Invincible Lady     
Fina proportioner Pigg o glad Bra skalle o öronansättning. Fina ögon Bra nos o bett Kunde ha lite kraftigare underkäke Fin överlinje Kunde bära svansen lite bättre Bra kropp o ben Rör sig med bra steg Bra päls.                       
EXC KK 1 CK
Öppenklass tikar
Clic’s Best Girl Ever                   
Fina proportioner Bra skalle o öron men en aning flack i stopet Bra uttryck, nos o bett Bra kropp o överlinje Bra ben tillräckl vinklar Rör sig m aningen kort steg fram o tåar in en aning Bra pälskvalitet Utmärkt temperament.                    
EXC KK 3

Hairdog’s Cupcake                    
Mkt bra skalle fina ögon, bra nos o bett. Bra öron Fina proportioner höjd/längd. Bra bröst o överlinje Välställda ben Bra steg men kunde visa lite mer ”gnista” Bra päls Bra temperament.      
EXC KK 2 CK

Old Highland’s Amazing News                          
Fin tik Vackert huvud o uttryck Bra öron. Fina ögon, bra nos o bett Stark rygg Bra bröst ben o tassar Rör sig med bra steg Bra temperament.          
EXC KK 1 CK BTKL 4 CERT Champion idag
Championklass tikar
Clic’s Angel Of Love                  
Bra proportioner Feminint huvud Fina ögon Bra nos o bett Mkt bra överlinje Bra bröst Rör sig m bra steg fram, mycket bra bak. Bra päls. Trevligt temperament.     
EXC KK 3 CK

Duchess Montebello Smartness                       Mycket fin Bra proportioner o i god balans Bra skalle o öron, fina ögon bra nos o bett Bra hals, rejäl manke Stark rygg Utm förbröst o bröstkorg. Kraftiga bra ben Kort fin has Rör sig m schwungfullt steg Fin päls Utmärkt temperament.               
EXC KK 2 CK BTKL 2

Farmarens Made In Sweden
Så fin! Vackert huvud o uttryck Mkt bra nosparti Bra bett Bra hals Stark manke o rygg Utmärkt förbröst o bröstkorg Vällställda bra ben, kort fin has Rör sig med ett utmärkt steg o i god balans Välskött bra päls Utmärkt temperament Härlig tik!         
EXC KK 1 CK BTKL 1 BIR
Veteranklass tikar
Farmarens Good Girl
Fin tik Välbalanserad I god kondtion Bra huvud Feminint uttryck Bra nos o bett Vacker överlinje Braopp o ben Rör sig med mkt bra steg Välskött päls Härligt temperament.
EXC KK 1 CK BTKL 3 BIR veteran
Uppfödarklass
Farmarens
Deltagande hundar: Farmarens Underneath The Star, Farmarens Ultra Chic,Farmarens Made In Sweden, Farmarens Good Girl
3 kombinationer Vältypade m vackra huvuden o uttryck Fina proportioner Bra konstruktion o typiska rörelser Välpälsadre utmärkta temperament En mycket enhetlig grupp.