2015-05-16 Hässleholm SBC Birgitta Svarstad

Valpklass 6-9 hanar
Highflying First Degree           
Mkt bra prop. Skallen kan ännu bli flatare, ngt ljusa ögon, utm pigment Tillr kropp för sin ålder. Bra bakställ Stark benstomme Rör sig med bra steglängd. Välskött päls som ännu är mjuk Mkt lång svans Välpresenterad.                         
1 HP Bim valp Grattis!
Valpklass 6-9 tikar
Bound-To-Bounce Go Gentle
Ger för dagen ngt lågställt helhetsintr. Skallen kan bli flatare. Ögonfärg harmonierar med pälsen. Tillr hals. Bröstkorg kunde vara längre. Lång i länden Rör sig parallellt Välsköttt päls början till bra kvall. Glad o livlig.            
3

Highflying Not Guilty               
Trevl temp mkt ?. Bra prop skalle nos skallen kunden bli flatare. Mörka ögon, önskar mer hals, knappt vinklad fram. God kropp för sin ålder. Tillr vinklad bak Rör sig parallellt Välskött ännu mjuk päls.          
4

Highflying Trace Evidence      
6,5 mån Välprop. Fem huvud, bra pigment, välansatta öron, bra hals. Tillr kropp för sin ålder. Bra bakställ, kort has. Rör sig med tillr steglängd Välskött ngt mjuk päls Glad o öppen.
2

Highflying Under Cover           
Snygg modell, goda prop, skalle o nos Bra pigment, god resning Markerat förbröst kunde ha ngt mer längd i bröstkorg. Välv bak Kort has, starka bra steg Välskött päls som ännu är mjuk.
1 HP Bästa valp Grattis
Uppfödarklass valpar
Highflying
Deltagande valpar: Highflying First Degree, Highflying Not Guilty, Highflying Trace Evidence, Highflying Under Cover#Homogen grupp Kullsyskon, härliga temp, lite olika i utvecklingstadie Gratulera till en trevlig grupp.                   
1 HP
Juniorklass hanar
Alistair’s Way Of Life                
Snygg modell väl könspräglad Mask huvud kunde ha lite mörkare ögon. Mkt bra pigment God resning Markerat förbröst Tillr bröstdjup Stsrka ben Kort has. Rör sig med bra steg. Bra längd på svansen Välskött päls som måste få bättre struktur.                          
EXC KK 1
Unghundsklass hanar
Alistair’s Uppercut                    
Ung hane av hög kval. Vackert huvud ngt ljusa ögon Lång hals Välkroppad Utm förbröst Starka musklade ben Prima bakställ Rör sig med långt vägvinnande steg Bra päls som har rätt kvalitet.’
EXC KK 1 CK BHKL 1 CERT BIM Grattis

Boomtown Napoleon              
Kunde ha lite bättre prop, steglängd ser lite luftig ut för dagen Bra skalle, ögonfärg harmonierar med färgen kort hals Måste få mkt mer kropp Bröstkorg för kort Kort has Skulle röra sig med längre steg Välskött päls men för dagen lite tunn. Mkt trevligt temp.
G KK 3

Hillbacka Only The Lonely      
Ser lite obalanserad ut, lite i längsta laget Tilltalande huvud, ögonfärgen harm med päls. Tillr hals Väl välvda revben Tillr benstomme Kort has Rör sig med långt steg Välskött päls med bra kvalitet Lite mullig Välpresenterad.
EXC KK 2 CK
Öppenklass hanar
Beastly’s Clove Rock                  Välprop med härlig könsprägel Tillt huvud Bra uttryck, bra hals Väl välvda revben, bra förbröst Står på prima ben o tassar, välmusklad Rör sig med långt vägvinnande steg Välskött päls Lite mullig Välpresenterad.                        
EXC KK 2 CK

Highflying Home Swede Home                         
Rejäl hund, bra skallparti, ngt långt nosparti Välformade ögon som sitter ngt tätt. Tillr hals skulle ha mer längd i bröstkorgen Lång i länden. Lika vinklad fram o bak Kunde ha ngt kraftigare benstomme till sin storlek. Rör sig parallellt bak Kunde ha stramare ryggrörelse Pälsen i längsta laget kunde vara ngt strävare.           
VG KK 3

Synvillans Nobel Tangolover 
Välbalanserad, goda prop, höjd länd Tillt huvud o uttryck God resnig Välkroppad, välvinklad Rör sig med mkt bra steglängd, rätt buren svans Har god muskelatur Precis lagom med päls som har god struktur Välvisad.
EXC KK 1 CK BHKL 3 R-CERT
Championklass hanar
Alistair’s One To Die For         
Bra helhet Välprop huvud kunde vara ngt mer maskulin, halsen räcker bra djup i kroppen, ngt kort bröstkorg Välställt kors, kort has Rör sig lätt och använder sina bakben väl Välskött päls som har bra struktur Välpresenterad.                   
EXC KK 3 CK

Alistair’s Peace And Love       
Mkt tilltalande kunde önska pälsen ngt kortare Tillt huvud o uttryck Lång hals Välkroppad, välvinklad, utm rörelser Välskött päls som har bra struktur. Mkt välbalanserad.
EXC KK 1 CK BHKL 2

Beardmarked’s Zero The Hero                          
Kraftfull med härlig könsprägel Tillt huvud o uttryck Bra resning stark rygg Mkt bra förbröst Välkroppad Goda vinklar fram o bak Kort has Kraftiga välmusklade ben Rör sig med bra steg Välskött päls med bra kval i längsta laget.                
EXC

Beastly’s Highland Fling          
Goda prop med bra längd Bra skalle tillr utfyllt nosparti Ögonfärgen harm med pälsen Kunde ha lite bättre förbröst Bra djup och längd Välställt kors Rör sig paralellt Mkt välskött päls som kunde ha bättre struktur. Kunde visa sig mer alert.                            
VG

Beastly’s Lancelot Du Lac        
Välkönspräglad, tillt huvud o uttryck Bra pigment, god resning skulle ha en fastare rygg i rörelse, lång i länden Tilllr benstomme bra form på tassar Rör sig med tillr steglängd Välskött päls som allt för lång Välvisad.         
VG

Beastly’s Tweed Kettle            
Önskar bättre prop, lågställd Bra prop i skalle o nos Skulle ha lite mörkare ögon. Halsen räcker. Tillr välvda revben Bröstkorg kunde vara öängre Lång i länden Bra benstomme god tassar Rör sig lätt Välskött päls som har bra struktur, mkt härligt temp.                      
VG

Edenbridge Black On Track    
Mindre hane, bra könsprägel. Huvud passar till kroppen Kunde ha ngt mörkare ögon Tillr hals, välkroppad Bröstkorgen skulle vara längre Välställd kors Bra bredd i låret Kort has Rör sig lätt med steglängd och med fin utstrålning Välskött päls i längsta laget Välvisad. 
EXC KK 2 CK BHKL 4

Honeybob’s Exclusive              
Tilltalande med rätt pälslängd Tillt huvud o uttryck Rätt bett, bra hals o rygg Tillr bröstdjup, markerat förbröst Står korr på alla fyra. Rör sig med tillr steglängd Bra pälskvalitet kunde ha lite mer underull Trevligt temp.’          
EXC KK 5

No-Nonsense’s Jérôme          
Väl könspr. Pälsen i längsta laget stör helheten Bra huvud kunde ha lite mer längd i bröstkorg Bra hals o rygg Lika vinklar fram o bak Tillr benstomme bra tassar Lite tunna rörelser Visas i lite högt hull Päls av god kvalitet.’                     
EXC KK 4
Veteranklass hanar
Highflying No Doubt 
11 år i utm kond. Mask huvud bra uttryck Lång hals Har fortfarande bra kropp Välv goda välmusklad ben Rör sig lätt med bra steg Bra päls med rätt struktur Synnerligen väl bevarad.’                  
EXC KK 2

Shorelines Devoted To Shaw
10 år visar med otroligt fin utstrålning Tillt huvud mörka ögon Lite mjuk i ryggen Bra kropp Starka välmusklade ben Rör sig utm Mkt väl bevarad Härligt uppträdande Karisma.       
EXC KK 1 CK Bästa veteran                      
Juniorklass tikar
Alistair’s Xellent Xample         
Välprop fem välformat huvud ngt ljusa ögon Halsen räcker Stark rygg Tillr kropp för sin ålder Välställt kors Välv bak God benstomme bra tassar Rör sig bra bak Kan bli lite fastare fram Välskött päls som har bra struktur Välpresenterad.
EXC KK 2

Alistair’s Xuberantly Happy   
Välprop Bra huvud kunde ha lite mer underkäke o mörkare ögon Härlig resning, stram överlinje. Tillr utv kropp för sin ålder Välv fram o bak Rör sig bra när hon vill med långt steg Välskött päls med bra struktur Härligt temp Välpresenterad.                        
EXC KK 1 CK R-CERT
Unghundsklass tikar
Öppenklass tikar
Beardmarked’s Your Precious Love                 
Bra storlek o könsprägel Bra form på huvud men skulle ha bättre underkäke Ögonens färg harm med pälsen Halsen räcker Lite mjuk i ryggen Skulle ha längre bröstkorg Lite brant i korset Lite vinklad fram o bak Kunde röra sig med lite längre steg o vara mer alert i rörelse Mkt bra pälskvalitet.
VG

Edenbridge Black’N’Forth      
Fem tik med mkt alert uppträdande visar sig från sin bästa sida i rörelse Kunde önskas ngt längre Välskuret huvud lite ljusa ögon Tillr hals Stram rygg Bra bröstdjup, markerat förbröst Starka välmusklade ben, bra tassar Rör sig med lätthet Välpresenterad Snygg päls som har bra struktur.                   
EXC KK 3 CK

Glenspey Melon Gum             
Mkt fem med tillr linjer Vackert huvud o uttryck Välansatta öron härlig resning Välkroppad Står på prima ben o tassar Rör sig lätt med långt vägvinnande steg Mkt bra päls av rätt kvalitet Mkt välbalanserad.
EXC KK 2 CK

Honeybob’s Lily Of The Valley                           
Bra modell med goda prop, höjd o längd Ngt smalt huvud Lite tätt sittande ögon God resning Väl utv kropp Bra överlinje Tillr benstomme Rör sig med tillr steglängd men markerar på vänster bakben Välskött päls bra struktur.       
VG KK 4

Shorelines Fishermans Fun Fair                        
Bra prop, smalt huvud, kunde ha bättre underkäke, tendens till överbett Bra ögonfärg halsen räcker, ngt flat i kroppen Välställt kors, benstommen räcker. Kunde röra sig friare. Lite berörd i ringen Hanterbar, bra pälskvalitet lagom längd.                            
VG

Synvillans Nobel Hazel Love  
Tilltalande med bra linjer Vackert huvud bra uttryck. Härlig resning, utm förbröst Välkroppad, välvinklad står på prima ben o tassar. Rör sig mkt väl runtom Utm pälskvalitet med utm längd Harmonisk tik med utm temp.    
EXC KK 1 CK
Championklass tikar
Alistair’s Pretty Posh                
Mkt tilltalande tik, högkvalitet. Vackert huvud o uttryck Ngt ljusa ögon Härlig resning, välkroppad, välvinklad Står påprima ben o tassar Rör sig väl Mkt bra pälskvalitet Visar sig väl. Grattis.                           
EXC KK 1 CK BTKL 1 BIR

Alistair’s Rock The Boat           
Tik full av kvaliteter rakt igenom Vackert huvud bra uttryck stram överlinje Välkroppad, välvinklad utm ben o tassar Ngt lång i länden Synnerligen välbalanserade rörelser Visar tydlig glädje Vacker päls Välpresenterad.  
EXC KK 2 CK BTKL 2

Alistair’s Troublemaker          
Bra modell Pälsen i längsta laget Bra skalle ngt tunt nosparti God resning Bra kropp Goda vinklar speciellt bak, starka ben, bra tassar Rör sig lätt använder sina bakben väl Välvisad.                     
EXC KK 3 CK BTKL 3

Edenbridge Collar Of Cirrus   
Mkt fem. Huvud som passar till kroppen Sött uttryck Välkroppad men för dagen väl högt hull. Välställt kors med goda vinklar i knä o has Rör sig riktigt väl från sidan med bra steglängd Lite trångt fram Lagom lång päls Välvisad.                  
EXC KK 5 CK

Honeybob’s Perfect Sandy    
Tik som har längd i kroppen, ngt smalt huvud, rätt bett, god resning, bra djup i kroppen, lång i länden Välställt kors Bra ben o tassar Rör sig med långt steg, kan bli starkare Pälsen längsta laget.
EXC

Mollycoddles Just Taildown  
Rejäl tik med bra linjer som har lagom med päls Fem huvud ngt ljusa ögon God resning, markerat förbröst Stark rygg, välställt kors med goda vinklar, knä o has Lång välburen svans Rör sig väl med bra steglängd Välvisad Trevligt temp.  
EXC KK 4 CK BTKL 4
Veteranklass tikar
Beastly’s Bell Of Aberdour     
Nästan 9 visas i alldeles för mkt päls vilket stör helheten Smalt huvud kunde ha bättre utfyllt nosp. Mörka ögon, lite mjuk i ryggen Bra kropp, lite vinklad fram o bak Kunde vara lite mer aktiv i röreler Pälsen blir otypisk för rasen Trevligt temp.                
VG

Casanova’s Glory Of Synvillans                           9 år Lite mullig för övrigt i mycket bra kondition Välformat huvud fem uttryck Stram överlinje, solid kropp, starka ben med bra muskulatur Rör sig lätt med bra steglängd Utm pälskvalitet Välvisad.          
EXC KK 1 CK BTKL 5 CERT BIM veteran
Uppfödarklass
Alistair’s
Deltagande hundar: Alistair’s Uppercut, Alistair’s Pretty Posh, Alistair’s Rock The Boat, Alistair’s Troublemaker
Mkt högklassig uppf grupp 4 komb stöpta i samma format Samtliga mkt välgående för att vara kritisk kunde ha mörkare ögon Gratulerar till ett synnerligen välförtjänt hederspris.