2014-09-13 SBC Eslöv ”Kannan” Nina Lönner-Andersson

Valpklass 4-6 hanar
Bloody Luxury Zombie Zoo
Tilltalande valp, mask huvud bra uttryck snygg hals, trång front Knappt förbröst tillräckligt djup bröstkorg för åldern, övervinklad bak bra benstomme. Välskött härlig päls, snygg siluett. Rör sig med tillräcklig steglängd. Trång bak.
4
 
Farmarens Set in Stone
Mycket tilltalande valp, vacker siluett ännu smal skalle bra nosparti valpbett. Utm vinklar, bra förbröst tillr välutv. bröstkorg för åldern Vällagt kors, bra benstomme Underbara rörelser Härlig utstrålning.
1 HP BIM-Valp Grattis
 
Hairdog’s Sweet Liquorice
Mask härlig hanvalp, vackert huvud o uttryck tillräcklig hals, bra skuldra, ngt kort överarm. Härligt förbröst, utm bröstdjup Vällagt kors Utm benstomme. Rör sig utm från sidan. Välvisad.
2 HP
 
Piece Of Cakes Alain
Charmfull hanvalp, tillr. maskulin Fint uttryck o bra pigment. Tillr vinklar, knappt markerat förbröst grund bröstkorg, tillr benstomme Brant kors Härlig päls o färg. Rör dig något underställt.
?
 
Vallklanens Benbecula Boy
Trevlig hanvalp med mkt charm Vackert välformat huvud tillräcklig hals, knappt markerat förbröst grund bröstkorg, tillr vinklar något höga hasor Härliga prop. Rör sig med bra påskjut ngt trång fram o bak. Härligt temperament.
?
Valpklass 6-9 hanar
Shinuba’s Undercover Agent
Härlig hanvalp med fina prop Maskulin Välformat huvud Bra pigment Snygg överlinje, välvinklad lång välformad bröstk utm benstomme Vällagd kors Rör sig väl när han vill.
1 HP
Valpklass 4-6 tikar
Awniescot’s Faerie Florin
Mkt tilltalande tik, välformat huvud underbart uttryck, snygg överlinje härligt förbröst djup välformad bröstkorg välvinklad, bra benstomme Härlig o ytterst välbalanserad i rörelser.
1 HP Bästa tikvalp Bir valp Grattis
 
Awniescot’s Laudine Laurel
Fem tik, underbart huvud o uttryck bra käkar, knappt förbröst, grund bröstkorg, knappa vinklar, tillr benstomme vacker välskött päls, trevligt temp Rör sig med bra påskjut. Trång fram o bak.
Opl
 
Cool Heart’s A Kind of Magic
Söt tik, välskuret huvud, utm nosparti bra käkar, knappt mark förbröst grund bröstkorg, tillr vinklar, brant kors utm benstomme Härligt temp. Rör sig glatt o villigt något underställd.
Opl
 
Cool Heart’s Are You Ready
Söt fem tik, ännu smal skalle, bra nosparti, utm pigment Saknar förbröst grund bröstkorg Knappa vinklar Bröstkorg av mkt bra längd Brant kors. Tillr benstomme Härligt temp Rör sig glatt o trevligt med tillräcklig steglängd.
Opl
 
Lärkängen’s Dazzling Sunshine
Charmerande tikvalp, välformat huvud bra pigment, fint uttryck, snygg överlinje, härligt förbröst, välvinklad. Djup välformad bröstkorg, utm benstomme Härlig päls o färg Rör sig med bra steg runt om Välpresenterad.
2 HP
 
Vallklanens Armadale Gal
Tilltalande tikvalp. Välskuret huvud utm pigment, fint uttryck, tillr hals, bra förbröst, djup välformad bröstkorg, tillr vinklar, bra kors, bra benstomme, härlig välskött päls Rör sig välv när hon vill.
3 HP
 
Vallklanens Melrose Lass
Söt tikvalp, fem, bra huvud, utm nosparti o pigment. Tillr hals, markerat förbröst, bra bröstdjup för åldern Tillr vinklar bra kors Utm benstomme Rör sig med bra steg från sidan.
4
Valpklass 6-9 tikar
Hairdog’s Jasmine
Söt fem tik, härligt huvud o uttryck Tillr hals, knappt markerat förbröst Lösa armbågar, grund bröstkorg tillr vinklar, bra kors Utm benstomme Rör sig väl från sidan när matte o hund vill.
2
Hairdog’s Sleeping Beauty
Söt ultra fem tik, tillr kraftfullt huvud för sin ålder, vackert uttryck Framskjuten skuldra Markerat förbröst, tillr djup bröstkorg för sin ålder Välv bak brant kors Utm benstomme Välvisad Rör sig glatt o villigt, stolt över sin svans Härligt temp.
1 HP
Uppfödarklass valpar
Hairdog’s – deltagande valpar: Hairdog’s Sweet Liqourice, Hairdog’s Jasmine, Hairdog’s Sleeping Beauty
Trevliga valpar, utm könsprägel trevliga huvud o uttryck Alla med typ glada temp En grupp bestående av tre fina typer. Lycka till.
2 HP
 
Vallklanen’s – deltagande valpar: Vallklanen’s Benbecula Boy, Vallklanen’s Armadale Gal, Vallklanen’s Melrose Lass
Tre mkt typlika valpar som alla har underbara huvud o uttryck Välvbyggda och har trevliga rörelser när dem själva vill. Lycka till.
1 HP
Juniorklass hanar
Beardmarked’s Big Boss Man
Härlig hane av utm typ o fina prop Snygg siluett, välformat huvud som är tillr kraftfullt för sin ålder Mark. förbröst, tillr vinklar fram bra bak Djup välformad bröstkorg och bra längd. Utm benstomme Bra kors Härligt välskött päls Rör sig spänstigt med tillr steglängd.
EXC KK 2 CK
 
Breaker Gentle Touch
Mask hane, bra skalle Flackt stop utm bett o pigment Bra hals, knappt markerat förbröst, grund bröstkorg Behöver mer kropp o massa Tillr vinklar fram, bra bak Bra benstomme brant kors Välskött päls Rör sig spänstigt med tillr steglängd.
G
 
Hairdog’s Cinnamon Roll
Vacker hane, härlig typ. bra prop Härligt huvud o uttr, snygg överlinje. Tillr vinklar fram, bra bak Markerat förbröst Lång bröstkorg som är tillr välfylld för sin ålder. Utm benstomme. Rör sig med härligt påskjut Väl presenterad.
EXC KK 1 CK
Unghundsklass hanar
Beastly’s Clove Rock
Härlig mask hane, utm prop. Underbart huvud o uttryck, något tunn underkäke, snygg överlinje Härligt förbröst, djup välformad bröstkorg Vällagd kors Härlig benstomme Utm rörelser Välvisad.
EXC KK 1 CK BHKL 6
 
Honeytaste Sierra Newada
Mask hane, bra prop. Kraftfullt välformat huvud bra hals, knappt mark förbröst, öppna vinklar Grund bröstkorg Behöver mer kropp o massa Tillr benstomme, höga hasor Välskött päls Spänstiga rörelser bra rörelser.
VG KK 3
 
Lärkängen’s Charming Tango
Mask hane, bra prop, fint uttryck tillr kraftig skalle, kort hals Knappt mark förbröst, öppna vinklar fram, grund bröstkorg, brant kors tillr benstomme, Välskött päls. Rör sig med bra steglängd, från trång fram o bak. Glad över sin svans.
VG KK 4
 
Synvillans Nobel Tangolover
Mask hane av fin typ o utm prop Underbar skalle, härligt uttryck Bra hals, härligt förbröst, djup välformad bröstkorg, vällagt kors Behöver mer kropp, utm benstomme Päls av utm kvalitet tyvärr har han för dagen lämnat det mesta hemma Härliga rörelser Välviasd.
EXC KK 2
Öppenklass hanar
Beardmarked’s All for Love
Mask hane, bra huvud o uttryck Utm pigment Tillr hals, markerat förbröst, grund bröstkorg, framskjuten skuldra, välv bak, låga fina hasor Bra kors Utm benstomme. Rör sig spänstigt med bra steglängd Välvisad.
EXC
 
Beastly’s Scottish Kedgeree
Tilltalande hane av tillr längd Vackert huvud, underbart uttryck Utm pigment Härligt förbröst, djup välformad bröstkorg Bra vinklar Utm benstomme Rör sig väl med glad svans och härlig utstrålning Välpresenterad.
EXC KK 2 CK BHKL R R-CERT
 
Certain’s Heartmade for Aquanaut
Mask hane, bra typ, bra prop kunde ha bredare skalle, trevligt uttryck tillr hals, markerat förbröst något grund bröstkorg, tillr vinklar fram höga hasor bra benstomme välskött päls. Rör sig med spänstiga steg från sidan Trångt fram o bak Trevligt presenterad.
VG
 
Goonie’s Informal Prince
Härlig hane av utm typ, bra prop snygg siluett, tillr plan skalle Härligt uttryck snygg överlinje välvinklad Utm förbröst, härlig bröstkorg, vällagt kors. Utm benstomme, välskött päls Härliga rörelser runt om Välpresenterad.
EXC KK 1 CK BHKL 2 CERT
 
Lärkängen’s A Wolf in Geeks Cloth
Trevlig hane, fina prop, bra huvud o uttryck, tillr hals, markerat förbröst tillr vinklar Välformad bröstkorg Något lång länd, högt ansatt svans Bra benstomme Välskött päls Rör sig spänstigt med utm steg Stolt över sin svans.
EXC
 
Lärkängen’s Bentley Burnout
Vacker ane med utm prop Tillr bredd i sin skalle, något ljusa ögon Stilig överlinje Utm förbröst, utm vinklar vinklar Tillr volym i bröstkorgen som har utm längd. Vällagt kors Bra benstomme Välskött päls Rör sig utm från sidan trång bak Ytterst välpresenterad.
EXC KK 3
 
Lärkängen’s Blueberry Hill
Trevlig hane bra prop Välskuret huvud som kunde vara mera kraftfullt Bra hals, markerat förbröst, goda vinklar Tillr volym i bröstkorgen Lång länd Bra benstomme Utm pälskvalitet Härliga rörelser Välpresenterad.
EXC
 
Midnight’s Don’t Worry Be Crazy
Mask hane, stilig hals kunde ha planare skalle, bra stop underbart uttryck Härligt förbröst djup välformad bröstkorg, bra vinklar något plant kors, sänkt i ryggen Utm benstomme Välskött päls Rör sig med tillr steglängd ger ett något tunnt intryck Ytterst välvisad.
EXC KK 4
 
Quarry’s Happy Easter
Tillr mask hane, bra prop, smal skalle Vackert uttryck Tillr hals, knappt mark förbröst, grund bröstkorg Knappa vinklar Brant kors Höga hasor Bra benstomme Välskött päls av utm kvalitet Rör sig med tillr steglängd Hög svans, trång bak.
G
Championklass hanar
Beardcaper’s Pot of Gold
Flott hane kunde vara en tanke längre underbart huvud o uttryck Något framskjuten skuldra, härligt förbröst djup bröstkorg, bra kors Utm benstomme Härligt välskött päls Rör sig spänstigt o vägvinnande Utm presenterad.
EXC KK 4 CK
 
Beastly’s Highland Fling
Tilltalande hane, snäppet lågställd vackert välformat huvud snygg hals Utm förbröst, djup välformad bröstkorg Vällagt kors Utm benstomme Välskött päls För dagen något sänkt i ryggen, något lös i hullet Rör sig med utm steg när han vill.
EXC CK
 
Beastly’s Lancelot du Lac
Maskulin hane Utm prop Vackert välformat huvud underbart uttryck Saknar förbröst, öppna vinklar fram Grund bröstkorg, lång länd Bra kors Utm benstomme Utm pälskvalitet Rör sig med kort framsteg Trång fram o bak.
VG
 
Edenbridge Black on Track
Ytterst prydlig o välpresenterad hane önskar mer könsprägel Välskuret huvud som kunde vara mera kraftfullt Stilig överlinje Tillr vinklar fram Utm bak Mark förbröst välformad bröstkorg Bra benstomme Utm päls som är ytterst välskött Rör sig spänstigt med långa flytande rörelser.
EXC
 
Goonie’s Highlander Lad
Underbar hane av högsta kvalitet Maskulin, härlig topline, utm anatomi och utstrålning som kronan på verket rör han sig med underbar steglängd och energi.
EXC KK 1 CK BHKL 1 BIM
 
Gordons Hugo Boss
Mask hane bra prop underbart huvud o uttryck, mark förbröst kort hals tillr vinklar djup bröstkorg bra kors Utm benstomme, vacker välskött päls Rör sig med bra steglängd stolt över sin svans.
EXC
 
Lärkängen’s Aiming for the Stars
Vacker hane med underbar siluett välskuret huvud som är tillräckligt kraftfullt, markerat förbröst, tillr med volym, bröstkorgen som är av utm längd, utm vinklar Bra benstomme Vacker välskött päls Härliga rörelser från sidan Ytterst välpresenterad.
EXC KK 2 CK BHKL 3
 
No-Nonsense’s Jérôme
Mask hane av utm typ, fina prop Underbart huvud o uttryck Härligt förbröst, snygg halslinje djup välformad bröstkorg, välvinklad Utm benstomme Rör sig med utm steg Välvisad.
EXC KK 3 CK BHKL 4
 
Ramsgrove Borkason
Flott hane, snygg siluett, tillr maskulin välformat huvud som kunde vara mer kraftfullt, mark förbröst välformad bröstkorg som har tillr volym, välvinklad Passande benstomme Vacker välskött päls Härliga rörelser Välpresenterad.
EXC KK R CK
 
Windtails Calypso
Mask hane, bra prop, trevligt huvud, ljusa ögon stör uttrycket Bra hals, knappt mark förbröst tillr vinklar, grund bröstkorg som har bra längd Bra kors tunn benstomme Päls inte i bästa kondition Rör sig spänstigt med bra påskjut.
VG
Veteranklass hanar
Highflying No Doubt
Tioåring i utm kondition Smal skalle, värdigt uttryck snygg hals utm förbröst välvinklad, välformad bröstkorg bra benstomme Rör sig med spänst, vacker välskött päls.
EXC KK 1 CK
 
Shorelines Bonjour Miro
Trettonårig herre i god kondition Välformat huvud Trevligt uttryck Tillr hals Bra förbröst o bröstkorg Tillr vinklar Fina prop  Bra benstomme Spänstiga rörelser.
VG
Juniorklass tikar
Artic Wool’s Famous Beardcaper
Fem tik med mkt vacker siluett Vackert uttryck bra skalle för åldern ngt långt nosparti Vacker hals Markerat förbröst, bra skuldra, rak överarm Välformad bröstkorg Kort brant kors Bra benstomme Rör sig med utm påskjut lyfter lite fram. Välvisad.
EXC KK 4
 
Beardmarked’s Three Mile Smile
Söt mkt tilltalande tik vackert huvud o uttryck Snygg överlinje utm förbröst Välvinklad, djup välformad bröstkorg Vällagd kors Bra benstomme Härlig längd Rör sig med bra steg behöver dock ? i sina bakbensvinklar.
EXC KK 1 CK
 
Glenspey Peach Punch
Fem tik utm prop Bra skalle fint uttr Kort hals tillr vinklar Kunde ha mer förbröst Slarvar med sin frambenställning Ngt grund bröstkorg som har väl längd Vällagd kors Utm benstomme Rör sig med bra påskjut Kunde ha tagit ut steget mer fram Väl skött päls med utm kval.
EXC KK 3
 
Hairdog’s Cupcake
Söt tilltalande tik Härligt huvud o uttryck Snygg halsisättning Utm förbröst o bröstdjup Välv. vällagd kors Utm benstomme Något mjuk i ryggen Kunde visas i stramare kondition Rör sig med bra steg.
EXC KK 2
Unghundsklass tikar
Beardmarked’s Million Dollar Babe
Ytterst fem tik har bra längd Välskuret huvud som kunde vara mer kraftfullt Vackert uttr Snygg halslinje Bra förbröst Välformad bröstkorg Ngt lång länd Välv fram övervinklad bak Utm pälskvalitet Rör sig med bra steg behöver stabiliseras bak.
EXC KK 1
 
Mountain Amber’s Girly Glam
Fem tik välskuret huvud fint uttr tillr hals Behöver mer förbröst trång i fronten grund bröstkorg som har bra längd Knappa vinklar fram o bak Bra benstomme Brant kors Rör sig spänstligt med bra steg. Mkt glad över sin svans.
VG KK 3
 
Synvillans Noble Hazel Love
Fem tik med fin siluett, underbart huvud o uttryck Tillr förbröst Ngt grund bröstkorg som har bra längd, lösa armbågar Vällagt kors Tillr benstomme Bra pälskvalitet Rör sig med bra steg från sidan.
EXC KK 2
Öppenklass tikar
Beardmarked’s Your Precious Love
Tik med härligt typ o helhet Underbart huvud o uttryck, utm pigment Bra prop Tillr förbröst, knappa vinklar fram bra bak Djup välformad bröstkorg, vällagt kors, utm benstomme Underbar päls Kunde ta ut steget bättre synnerligen välpresenterad.
EXC KK 4 CK
 
Beastly’s Raspberry Cranachan
Vacker tik med utm prop. Välskuret huvud som är tillr kraftfullt Underbara mörka ögon Snygg överlinje Tillr förbröst välvinklad Välformad bröstkorg Behöver för dagen mera kropp Bra benstomme Rör sig lätt o späntigt med något överdrivna bakbensrörelser Underbar päls.
EXC KK 3 CK
 
Dreamfactory Céléste
Fem tik, bra prop, vackert välskuret huvud tillr hals, behöver mer förbröst, knappa vinklar fram, lång välformad bröstkorg långt kors Rör sig spänstigt med kort steg fram Härligt temp.
VG
 
Edenbridge Black’n’Forth
Fem tik med bra prop Härligt h o uttryck Snygg hals Kunde ha mer förbröst o bröstdjup Tillr vinklar fram bra bak Vällagt kors Utm benstomme Vacker välskött päls Rör sig med still o spänst.
EXC
 
Edenbridge Chocolate Shock
Fem tik utm prop Tillr bred skalle Vackert uttryck Snygg överlinje Bra förbröst, välvinklad Välformad bröstkorg Tillr benstomme Välskött päls Rör sig med utm steg från sidan något trång fram Välpresenterad.
EXC KK R CK
 
Edenbridge Collar of Cirrus
Mkt tilltalande tik av härlig typ Ljuvligt huvud o uttryck Snygg halslinje, härligt förbröst djup välformad bröstkorg välvinklad vällagt kors. Kort sagt en riktig pärla som dessutom har ett utm steg Välpresenterad.
EXC KK 1 CK BTKL 2 CERT
 
Glenspey Kiss of Life
Trevlig tik med utm ptop Vackert huvud o uttryck Snygg hals Bra förbröst Välformad bröstkorg Välvinklad ngt sänkt i ryggen Bra benstomme höga hasor Välskött päls Rör sig med bra steg.
EXC
 
Hidden Secret In Vogue Island
Söt tik kunde vara en tanke längre Välformat huvud, bra uttryck Snygg hals Markerat förbröst, välvinklad tillräckligt med volym i sin bröstkorg, tillr benstomme, höga hasor Rör sig med bra steg från sidan brett fram Välpresenterad.
EXC
 
Kindle Passion Wunderkind
Vacker tik bra prop välskuret huvud vänligt uttryck, snygg hals, bra förbröst, djup bröstkorg, välvinklad lång länd Utm benstomme Bra pälskvalitet Rör sig med bra steg kunde ha stramare rygglinje Ytterst välvisad.
EXC KK 2 CK BTKL R
 
Mac Baffi’s Tam Ó Shanter
Fem tik tillr flat skalle underbara mörka ögon, bra prop, tillr hals knappt markerat förbröst, tillr vinklar behöver för dagen mer kropp Bra benstomme Välskött päls Rör sig energiskt men vill ha mer flyt i rörelserna.
VG
 
Synvillans Tango to Hazel
Fem tik, utm prop, tillr flat skalle vackert uttryck, tillr hals behöver mer förbröst, tillr vinklar, grund bröstkorg som har utm längd. Vällagd kors Tunn benstomme Spänstiga rörelser Välvisad.
VG
Championklass tikar
Beastly’s Bell of Aberdour
Vacker välbyggd tik, kunde ha flatare skalle, underbara mörka ögon, fin hals, bra förbröst välvinklad välformad bröstkorg, en aning brant kors Utm benstomme Välskött päls Rör sig med utm steg kunde ha stramare rygglinje.
EXC KK 4 CK
 
Duchess Montebello Smartness
Underbar tik, välskuret huvud Fint uttryck, härlig anatomi, allt sitter där det ska dessutom rör hon sig med helt fantastiska rörelser. Vill ha!!!!! Grattis
EXC KK 1 CK BTKL 1 BIR
 
Lärkängen’s Always Amazing
Flott tik med underbar siluett Kunde ha flatare bredare skalle Ljusa ögon stör uttrycket Bra hals Välvinklad Utm förbröst Välformad bröstkorg, bra benstomme Vällagt kors något högt ansatt svans Rör sig med utm steg stolt över sin svans. Välpresenterad.
EXC KK 2 CK BTKL 3
 
Lärkängen’s The Bitch is Back
Vacker tik med underbar siluett Välskuret huvud, ljusa ögon, välvinklad Utm förbröst välformad bröstkorg något lång länd vällagt kors, utm benstomme Rör sig väl kunde ha fastare rygglinje Välvisad.
EXC KK 3 CK
 
Mac Baffi’s Ladybird of Robson
Vacker tik som kunde vara lite längre Ngt smal skalle Underbara vackra ögon, fin hals. Tillr vinklar Välformad bröstkorg, vällagt kors, något höga hasor Bra benstomme Rör sig med bra steg behöver dock slappa av för att göra sig själv rättvisa.
EXC
 
Vallklanens Lady Bannockburn
Fem tik, bra prop kunde ha flatare skalle, ljusa ögon, tillr hals, knappt markerat förbröst, knappa vinklar fram, tillr djup bröstkorg Bra benstomme Vällagt kors Rör sig spänstigt med bra steg Välvisad.
EXC
Veteranklass tikar
Beardmarked’s O’h So Special
Gammal dam i fin kondition. Värdigt uttryck Smal skalle. Trevlig överlinje. Knappt markerat förbröst √ñppna vinklar fram, bra bak. Bra benstomme Rör sig med bra steg från sidan, trång fram och bak.
EXC KK 4
 
Casanova’s Glory of Synvillans
Välbyggd tik med utm prop. Underbar flat skalle. Ljusa ögon Bra överlinje, härligt förbröst. Välvinklad. Djup välformad bröstkorg Bra benstomme. Vällagt kors. Rör sig med bra steg. Välvisad.
EXC KK 1 CK BTKL 4 R-CERT Bästa veteran
 
Lärkängen’s Penny Lane
Mkt välbevarad dam Vackert huvud Underbara ögon Trevlig överlinje Bra förbröst Välformad bröstkorg Tillr vinklar Bra benstomme Kunde vara en tanke längre spänstiga rörelser, tik i härlig kondition. Välpresenterad.
EXC KK 3 CK
 
Typografen’s Illustration Image
Gammal dam som visas i härlig kondition, underbar typ, vackert huvud o uttryck, vacker överlinje Välbyggd o välkroppad Rör sig med utmärkt steg. Välvisad.
EXC KK 2 CK
Avelsklass
Lärkängen’s Trendy Miss Wendy
Deltagande hundar: Lärkängen’s Bentley Burnout, Lärkängen’s Blueberry Hill, Lärkängen’s Aiming For The Stars, Lärkängen’s Always Amazing
Grupp bestående av två kombinationer alla individer har bra könsprägel Fina typer och sunda. Grattis
2 HP
 
Goonie’s Highlander Lad
Deltagande hundar: Edenbridge Black On Track, Lärkängen’s Aiming For The Stars, Edenbridge Black’n’forth, Lärkängen’s Always Amazing
Mkt jämn grupp bestående av två kombinationer. Individerna utmärker sig särskilt med sina fina vägvinnande rastypiska rörelser. Grattis till en härlig avelsgrupp
1 HP
Uppfödarklass
Beardmarked’s
Deltagande hundar: Beardmarked’s Big Boss Man, Beardmarked’s All For Love, Beardmarked’s Three Mile Smile, Beardmarked’s Your Precious Love
Härlig grupp bestående av tre komb Härliga typer med fina huvud och utmärkta toplines. Grattis
4 HP
 
Beastly’s
Deltagande hundar: Beastly’s Clove Rock, Beastly’s Lancelot Du Lac, Beastly’s Raspberry Cranachan, Beastly’s Bell Of Aberdour
Mkt jämn grupp bestående av tre komb där alla individer har det mest fantastiskt fina mörka ögon som grädde på moset. Utm könsprägel och härliga rörelser visas det också prov på.
2 HP
 
Edenbridge
Deltagande hundar: Edenbridge Black On Track, Edenbridge Black’n’forth, Edenbridge Chocolate Shock, Edenbridge Collar Of Cirrus
Mkt jämn grupp bestående av två komb alla har härliga rörelser och sund anatomi, dessutom härligt temp.
3 HP
 
Lärkängen’s
Deltagande hundar: Lärkängen’s Bentley Burnout, Lärkängen’s Always Amazing, Lärkängen’s The Bitch Is Back, Lärkängen’s Penny Lane
Härlig grupp bestående av tre komb Alla har härliga siluetter och rastypiska vägvinnande rörelser.
1 HP