2014-01-25 Eskilstuna SBC Carin Åkesson

Valpklass hanar
SE46526/2013
Hairdog’s Cake Pops Tilltalande hanvalp som ännu behöver lite mer ringvana Välformat huvud med uttrycksfulla ögon bra överlinje Utm längd i bröstkorgen välvinklad rör sig med långt steg från sidan lite hastrångt bakifrån trevligt temp.
1 HP BIM valp
Valpklass tikar
SE46518/2013 Hairdog’s Cupcake
Tilltalande tikvalp med utm könsprägel huvudet har bra nosparti milt fint uttryck Utm halsisättning tillr välvda revben för åldern välvinklad både fram o bak rör sig mkt prydligt runt om med utm steglängd fin kort has.
1 HP BIR valp

SE46520/2013 Hairdog’s Kahlua
Tikvalp med bra prop. Välformat huvud Utm hals behöver ännu fylla ut i förbröst o bröstkorg aningen kort bröstkorg Välvinklad fram o bak rör sig väl från sidan lite trångt bakifrån.
2 HP
Uppfödarklass valpar
Hairdog’s
Deltagande valpar: Hairdog’s Cake Pops, Hairdog’s Cupcake, Hairdog’s Kahlua En grupp bestående av 2 individer som alla har aningen olika prop. för dagen Alla har fina huvuden vackra överlinjer och mkt bra vallhundsrörelser 3 fina valpar grattis till ett utm uppfödaruppdrag.
1 HP
Juniorklass hanar
SE18321/2013 Alistair’s Big Swede
En maskulin hane med välformat huvud bra uttryck aningen knapp hals bröstkorgen kunde ha aningen bättre välvda revben och mer utfyllt förbröst Kunde ha ngt bättre vinklad skuldra o överarm rör sig med ngt kort steg Utm pälskvalitet.
VG KK 4

SE30945/2013 Alistair’s Teach Me Tiger
En hane med utm prop. och korr benhöjd välformat huvud med väl utfyllt nosparti mkt vacker övergång mellan hals o rygg behöver ännu fylla ut i förbröst o bröstkorg välvinklad rör sig sunt i balanserat med utm steglängd.
EXC KK 1 CK BHKL 2 CERT

SE24532/2013 Farmarens Quite Like Brian
En maskulin hane med härligt huvud o uttryck utm hals aningen sänkt i ryggen i stående för dagen lite trång i underkäken bröstkorgen är ännu lite flat o grund ngt lång i länden utm vinklar för rör sig med härligt långt vägvinnande steg behöver mer tid.
VG KK 3

SE18319/2013 Lärkängen’s Charming Tango
Hane med bra könsprägel huvudet behöver ännu breddas lite i skallen bra hals isättning behöver ännu få lite mer välvning av revbenen o lite mer bröstdjup bra kors o svansansättning tillr. vinklar rör sig med bra steglängd bra pälskvalitet för åldern.
EXC KK 2
Unghundsklass hanar
Öppenklass hanar
Championklass hanar
SE47528/2011 Alistair’s Peace And Love
Synnerligen tilltalande hane med utm könsprägel huvudet har utm volym i skallen o väl utfyllt nosparti utm överlinje Kunde ha en tanke mer längd i kroppen Utm förbröst o bröstkorg Välvinklad rör sig med långt vägvinnande steg Kunde vara lite mer avslappnad i ringen.
EXC KK 3 CK BHKL 4

S42104/2007 Farmarens Florian Prinzkrona
Hane av utm storlek med vackert välformat huvud o mkt bra uttryck mkt vacker halsisättning Stram rygglinje utm kors välkroppad med utm vinklar rör sig med bra steglängd fin kort has utm pälskvalitet.
EXC KK 4 CK

SE14922/2011 Farmarens Lambeth Walk
En mkt tilltalande hane med härlig utstrålning mkt vacker övergång mellan hals o rygg utm. förbröst o bra hållning av revbenen Utm vinklar rör sig med långt vägvinnande steg aningen hög svans i rörelse stör helhetsintrycket ngt. Utm pälskvalitet.
EXC KK 2 CK BHKL 3

S18627/2009 Goonie’s Highlander Lad
Maskulin hane med utm prop. huvudet har väl utfylld skalle o nosparti bra överlinje Väl välvda revben o utm förbröst välutvecklad rör sig med bra steglängd utm pälskvalitet.
EXC CK

SE35937/2011 Lärkängen’s Aiming For The Stars
En hane med långa vackra linjer Vackert huvud o uttryck Utm hals bröstkorgen kunde ha lite mer volym i sin nedre del Skuldra o överarm kunde vara ngt mer vinklade Utm bakställ med fin kort has utm pälskvalitet.
EXC CK

SE17157/2011 Potterdale Golddust
Hane som kunde ha aningen mer volym i skalle o nosparti Underbart uttryck mkt vacker överlinje bra förbröst o väl välvda revben mkt. bra rygg o kors Utm vinklar rör sig med långt steg o utm drive står helt naturligt när han stannar Utm. Pälskvalitet.
EXC KK 1 BHKL 1 BIM

S66026/2006 Svassas Born Happy En kraftig hane med utm könsprägel Utm skalle o nosparti milt fint uttryck utm halsisättning väl rundad bröstkrog med utm förbröst bröstkorgen önskas ngt längre välvinklad fram o bak rör sig sunt runt om utm pälskvalitet.
EXC CK
Veteranklass hanar
Juniorklass tikar
SE30952/2013 Alistair’s Talk About Love
En synnerligen lovande junior med utm könsprägel Välformat huvud med härligt nosparti Utm halsisättning stark rygg Utm förbröst välvning av revbenen och längd i bröstkorgen Utm skuldra o överarm mkt. bra bredd i låret rör sig med utm steglängd.
EXC KK 2 CK R-CERT

SE30949/2013 Alistair’s Troublemaker
En högklassig juniortik av högsta kvalitet sund o balanserad i alla sina delar till detta utm rörelser med långt vägvinnande steg fin kort has härligt huvud o uttryck.
EXC KK 1 CK BTKL 2 CERT

SE27954/2013 Beastly’s Raspberry Fizz
En fem tik med utm prop o bra könsprägel huvudet behöver ännu breddas ngt i nos o skalle mkt bra överlinje ännu lite tunn o outvecklad i bröstkorgen välvinklad tyvärr haltar hon idag p.g.a detta priset.
KEP

SE26204/2013 Märta
En fem tik med utm prop. välformat huvud härligt uttryck bra halsisättning tillr volym i bröstkorgen för åldern välvinklad Kunde ta ut baksteget lite bättre i rörelse bra päls på kommande.
EXC KK 3
Unghundsklass tikar
SE21754/2012 Edenbridge Chocolate Shock
En fem tik som kunde ha lite mer volym i skalle o nosparti Utm prop. väl välvda revben tillr förbröst tillr vinklad i skuldra o överarm fin kort has rör sig med bra steglängd idag ej i bästa päls men typisk för åldern.
EXC KK 2 CK

SE22759/2012 Farmarens Olivia Hot Pants
En kraftig tik med välformat huvud o utm uttryck utm överlinje Kunde vara en tanke längre i kroppen tillr förbröst för åldern utm skuldra rör sig mkt väl från sidan ännu aningen trångt bakifrån bra pälskvalitet.
EXC KK 1 CK

SE43786/2012 Hillbacka Attraction Of Love
En fem tik med bra prop. Väl könspräglad huvudet kunde ha aningen mer markerad haka o lite mer stop utm hals lagom bröstkorg för åldern goda vinklar fram o bak rör sig med god steglängd för dagen ej i bästa pälskond.
EXC KK 3

SE26950/2012 Lärkängen’s Bring It All Home En fem tik med vackert välformat huvud fint uttryck utm hals sänker sig i ryggen både i stående och under rörelse bröstkorgen behöver lite mer volym o bättre längd Utm. skuldra rör sig med bra steglängd men lite trångt både fram o bakifrån.
VG KK 4
Öppenklass tikar
SE57945/2011 Glenspey Kiss Of Life
En fem tik med bra prop. Vackert välformat huvud tillr hals bröstkorgen har god volym Kunde vara ngt stramare i sin rygg Välvinklad rör sig med bra steglängd päls av bra kvalitet.
EXC KK 1 CK

S64161/2009 Hairbodys Ain’t She Sweet
En fem tik med bra prop. huvudet har bra volym i skallen o väl utfyllt nosparti aningen knapp hals god välvning av revbenen tillr förbröst och goda vinklar Kunde ta ut steget betydligt bättre i rörelse visas idag i allt för högt hull vilket påverkas hennes rörelser.
G

S64160/2009 Hairbodys Here Comes The Sun
En fem tik som kunde ha lite mer längd i kroppen välformat huvud med bra uttryck väl välvda revben Kunde ha lite mer förbröst ngt knapp i sina vinklar Skulle önska lite mer steglängd Utm pälskvalitet
VG KK 3

S28673/2009 Heslaby Gala Princess
En fem tik med utm prop. vackert huvud o uttryck aningen knapp hals bröstkorgen kunde vara lite bättre välvd i sina revben och ha bättre längd lite knappa vinklar rör sig med tillr steg från sidan men lite trångt både fram o bakifrån för dagen ej i bästa päls.
VG KK 4

S54624/2009 Nickelbys True Friend
Tik med utm prop o bra könsprägel tilltalande huvud o uttryck bra halsisättning bröstkorgen är aningen kort bra skuldra o överarm fin kort has rör sig med bra steglängd från sidan ganska trångt bakifrån bra pälskond.
EXC KK 2 CK

SE48384/2010 Tre’s Nova
En fem tik som är allt för kvadratisk i sina prop. och kunde vara ett nummer större bröstkorgen har bra välvning men kunde vara längre goda vinklar fram o bak rör sig med ngt kort steg bra pälskvalitet visas idag i allt för högt hull.
G
Championklass tikar
SE47532/2011 Alistair’s Perfect Mix
En synnerligen tilltalande tik med vackert välformat huvud Utm halsisättning mkt välformad bröstkorg som har bra längd utm vinklar rör sig med vägvinnande steg päls av utm kvalitet.
EXC KK 4 CK

S36061/2008 Duchess Montebello Smartness
En tik av högsta klass med utm prop. huvudet har korr. prop. med bästa tänkbara uttryck Utm halsisättning välkroppad med utm vinklar rör sig sunt o balanserat med långt vägvinnande steg Välpresenterad I superkondition.
EXC KK 1 CK BTKL 1 BIR

S62915/2007 Farmarens Hallo Dollie
En tik som har stil o utstrålning o bästa tänkbara helhet härligt uttryck vacker överlinje Utm förbröst o bröstkorg utm vinklar rör sig utan ansträngning med långt vägvinnande steg.
EXC KK 2 CK BTKL 4

S65886/2009 Farmarens Kerry Kilkenny
En tilltalande tik med vacker helhet huvudet kunde ha aningen mer utfyllt nosparti härligt uttryck överlinjen har det rätta stuket bröstkorgen o förbröst har de rätta volymerna Välvinklad rör sig med långa steg i superkon.
EXC CK

18631/2009 Goonie’s Happiness
En tik med vackert huvud o tilltalande uttryck Skulle önskat lite mer längd i både hals o kropp bröstkorgen har väl välvda revben men är ganska kort tillr vinklar rör sig med god steglängd päls av bra kvalitet.
EXC

SE35934/2011 Lärkängen’s Always Amazing
En underbar tik med härligt huvud o uttryck utm halsisättning kors o rygg bröstkorgen har lagom volym men kunde vara ngt längre utm förbröst välvinklad rör sig utan ansträngning med långt vägvinnande steg i utm kond.
EXC KK 3 CK

S28051/2007 Lärkängen’s Trendy Miss Wendy En vacker tik med korr prop. fem huvud o uttryck utm överlinje mkt bra förbröst Kunde ha lite längre bröstkorg utm vinklar rör sig lätt o ledigt med mkt bra steglängd i utm kondition.
EXC CK
Veteranklass tikar
S36389/2005 Alistair’s Fly Me To The Moon
En synnerligen väl bibehållen veteran av den rätta modellen tilltalande huvud o uttryck mkt vacker överlinje välkroppad o välvinklad rör sig runt ringen utan ansträngning med långa vägvinnande steg utm. Pälskvalitet.
EXC KK 1 CK BTKL 3
Uppfödarklass
Alistair’s
Deltagande hundar: Alistair’s  Teach Me Tiger, Alistair’s  Peace And Love, Alistair’s Talk About Love, Alistair’s Troublemaker En grupp av 2 komb. där alla individerna är av högsta klass o enhetlig typ sundhet o rörelser i komb. med rastypiska egenskaper gör detta till en fantastisk uppfödargärning.
1HP

Farmarens
Deltagande hundar: Farmarens Lambeth Walk, Farmarens Olivia Hot Pants, Farmarens Hallo Dolly, Farmarens Kerry Kilkenny 4 olika komb. en grupp med högklassiga individer där alla har mkt rastyp vackra helheter o utm rörelser en jämn o snygg grupp som verkligen förtjänar sitt HP.
2HP

Lärkängen’s
Deltagande hundar: Lärkängen’s Charming Tango, Lärkängen’s Alming For The Stars, Lärkängen’s Always Amazing, Lärkängen’s Trendy Miss Wendy 3 komb. 4 typlika hundar som har fina prop. härliga huvuden o uttryck och är fina ras representanter grattis till ett fint uppfödarresultat.
3 HP