2012-06-02 SBC Norrköping Nina Janger

Valpklass 4-6 hanar
Alistair’s Reborn Excalibur f. 20120121 e. SE UCH NO UCH NO V-10 NORD V-11 Alistair’s Jolly Good Fellow u. SE UCH SV-09 NO UCH Malandex Xpatriate
Mkt fin 4 mån hanvalp! Välbyggd – bra helhet. Bra benstomme. Bra överlinje. Aningen överbett nu. Har valpig rund skalle, ganska normalt för åldern. Fina låga haser. Rör sig med bra steg fr. sidan, naturligt för åldern lös fram & bak. Lite överdriven bak i rörelse. Lovande!
1 HP Bästa valp
Valpklass 6-9 hanar
Alistair’s Quagmire f. 20111007 e. Pattishawl Just Alistair’s u. SE UCH NO UCH Alistair’s Lady Marmalade
7 mån. gammal. Aningen lågställd nu. Bra bett. Bra prop. i huvudet, skallen skulle bli bredare. Bra hals. Mkt bra förbröst. Bröstkorgen ngt kort, länden ngt lång. Lyfter frambenen, har bra vinklar fram, lite övervinkl. bak, som visas i rörelse. Bra svans. Lovande päls.
1 HP

Hillbacka Zeven Zins f. 20111106 e. NO UCH SE UCH Alistair’s Jump For Joy u. Firstprizebears California
Mkt bra proportioner, höjd och längd. Bra bett. Skulle vara parallellare i huvudet. Ganska bra vinkl. såväl fram som bak. Knappt förbröst. Passande benstomme. Skulle ha mera steglängd och starkare has. Lite ”trippiga” rörelser. Är bättre i stående än i rörelse.
2
 
Valpklass 4-6 tikar
Alistair’s Rock The Boat f. 20120121 e. SE UCH NO UCH NO V-10 NORD V-11 Alistair’s Jolly Good Fellow u. SE UCH SV-09 NO UCH Malandex Xpatriate
4 mån. tilltalande söt tikvalp. Fem uttryck. Bra proport i huvudet och kroppen. Bett i utveckling. Bra vinklar både fram & bak. Vacker överlinje. Bra benstomme. Rör sig med lovande steglängd, mkt parallell fram – men ganska valpigt bak. Mkt lovande valp!
1 HP BIM valp
 
 
Valpklass 6-9 tikar
Beastly’s Viviane Of Avalon f. 20111211 e. Beastly’s Lancelot Du Lac u. Nickelbys Secret Love
5 mån gammal, lite tjock. Underkäken skulle vara bredare. Skulle ha mera stop. Fem uttryck. Vacker överlinje. Passande benstomme. Knappt förbröst. Rör sig med tillräcklig steglängd, ibland rör sig med lite för hög svans som går runt (ringlar sig) Lovande päls.
2
Uppfödarklass valpar
Alistair’s
Deltagande valpar: A’s Reborn Excalibur, A’s Quagmire, A’s Rock The Boat
3 valpar av 2 kombinationer Alla har rastypiska uttryck. Bra proportioner. Rör sig lätt med bra steglängd Alla är mkt lovande valpar!
1 HP
Juniorklass hanar
Alistair’s Peace And Love f. 20110622 e. SE UCH SE V-11 DK UCH Alistair’s King Of The Castle u. SE UCH SV-09 NO UCH Malandex Xpatriate
11 mån gammal. Stark junior Lovande proport. i huvudet. Bra benstomme. Skulle ha längre bröstkorg och lite längre kropp. Är bättre vinklad bak än fram. Har riklig päls. Rör sig med tillräckligt steglängd.
EXC KK 2

Lärkängen’s Aiming For The Stars f. 20110421 e. DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad u. NORD UCH NO V-10 NORD V-10 Lärkängen’s Trendy Miss Wendy
Utmärkt typ. Härliga proportioner. Balanserad helhet. Bra bett. Kunde ha starkare underkäke. Bra uttryck. Vacker överlinje. Mkt bra bröstkorg för åldern. Balanserade vinklar. Bra benstomme. Låga hasor. Rör sig vägvinnande och lätt från sidan m bra steglängd. Ngt trång bak.
EXC KK 1 CK
Unghundsklass hanar
Alistair’s One To Die For f. 20110103 e. SE UCH NO UCH NO V-10 NORD V-11 Alistair’s Jolly Good Fellow u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
16 mån gammal. Bra storlek. Bra proportioner. Väl utfyllt nosparti. Bra stop. Skallen skulle vara bredare. Tillräcklig längd på halsen. Bra överlinje. Passande benstomme. Framskjuten skuldra. Rör sig mkt bra bak, men lite lösa armbågar fram. Lovande päls.
EXC 2

Farmarens Magnus Gabriel f. 20110114 e. C.I.B SE UCH NO UCH FI UCH RLD N Farmarens Florian Prinzkrona u. Farmarens Clear Round
Ganska stor unghund, har fina proport. såväl huvud som kropp. Bra flat & bred skalle. Nospartiet skulle vara mer utfylld och underkäken kraftigare. Härlig djup bröstkorg som kunde vara längre. Passande benstomme. Bra överlinje. Tillräckligt vinkl fram – bra bak. Skulle ha bättre steglängd. Pälsen i utveckling.
EXC KK 3

Potterdale Golddust f. 20100811 e. GB CH Merrythorpe Mulberry u. Potterdale Pure Plantinum
Nästan 2 år gammal, på den mindre sidan. Bra bett. Välskuret huvud. Kunde ha bättre underkäke. Bra överlinje. Balanserade vinklar. Bra kropp. Bra förbröst. Rör sig härligt med lätt steg och bra steglängd. Riklig päls, som är mkt sträv.
EXC KK 1 CK BHKL 4 CERT
 
Öppenklass hanar
Alistair’s Jolly Roger f. 20080314 e. Potterdale Star Attraction u. NV-05 SE UCH NO UCH Alistair’s Cheek To Cheek
Nästan 4 år gammal hane med bra proportioner i kroppen. Skulle ha längre nosparti och bättre bett. Fin skalle. Vacker hals. Passande benstomme. Ganska hög svansföring. Tillräckligt vinklad. Ganska platt kors. Kohasig. Rör sig med tillräcklig steglängd, ngt trång bak. Bra päls.
VG

Beastly’s Lancelot Du Lac f. 20090411 e. GB CH Malandex Xcalibur u. SE UCH DK UCH FI UCH Beastly’s Never Mind
3 år gammal hane. Bra proport. i huvudet – härligt maskulint uttryck. Nästan tångbett. Mkt bra skalle. Tillräcklig längd på halsen. Bra överlinje. Härlig djup bröstkorgen som skulle vara längre. Bra vinkl. bak, tillräckligt fram. Rör sig med tillräcklig steglängd och ganska lätt. Mkt riklig päls som kunde vara strävare.
VG

Beastly’s Scottish Kedgeree f. 20091117 e. BE UCH SE UCH FI UCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SE UCH DK UCH FI UCH Beastly’s Never Mind
Mkt bra typ. Underbart uttryck. Bra skalle och nosparti. Bra bett. Vacker hals och rygglinje. Skulle önska aningen längre kropp. Passande benstomme. Harmoniska vinklar bak och är bättre vinklad bak än fram. Skulle ha bättre steg fram. Bra parallell bak. Bra päls.
EXC KK 2 CK

Goonie’s Heart And Soul f. 20090126 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. Goonie’s Golly Miss Mollie
3 år gammal. Hane som har långa linjer, men är aningen lågställd. Bra bett. Parallella linjer i huvudet. Skulle ha mera stop. Vacker hals. Stark rygg. Bra benstomme. Framskjuten skuldra. Skulle ha bättre steglängd fram samt vispar frambenen i rörelse. Kort svans. Bra pälskvalité.
VG KK 4

Lärkängen’s Unbreak My Heart f. 20071121 e. SE UCH NO UCH Lärkängen’s Mambo Nr Five u. SE UCH Alistair’s Zelda
4 år gammal hane med bra uttryck. Bra bett. Skulle önska lite bredare skalle. Vacker hals & överlinje. Passande benstomme. Bättre vinklad bak än fram. Bra bröstkorg. Skulle ha längre kropp. Rör sig bra med tillräcklig steglängd. Bra päls.
EXC KK 1 CK R-CERT

NORD JV-10 Lärkängen’s Xodus f. 20090614 e. SE UCH Pattishawl Take A Bow u. SE UCH Lärkängen’s Like A Morning Song
3 år gammal med härliga proportioner. Mjuka och fina linjer i siluett. Skulle vara mer parallell i huvudet samt bredare skalle. Önskas mer stop. Vacker hals & överlinje. Balanserade vinklar. Tillräcklig benstomme. Bra kropp. Rör sig med bra steg och lätt, från sidan. Aningen lösa armbågar fram. Fin päls.
EXC KK 3

Menander Booted’N’ Suited f. 20081103 e. Itani Valentino At Coalacre u. GB CH Menander Chocolate Truffle
Mkt stark hane med underbart mask. kraftigt huvud. Tångbett. Lite lågställd. Bra kropp. Bra benstomme. Bättre vinklad bak än fram. Lite överdriven bak i rörelse. Mkt riklig päls – pälsen göt att han ser mer lågställd ut än han är.
VG

Skarnbro’s Magic Mr Magoo f. 20090611 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Skarnbro’s Her Highness
Hane som har bra proport. men visas i litet högt hull. Bra bett. Bra proport. i huvudet. Skulle ha ngt bredare skalle samt längre hals. Bra överlinje. Har ganska kort steglängd fr. sidan – lösa armbågar fram. Rör sig med hög svansföring. Bra päls & färg. Bra hasor.
G

Windtails Calypso f. 20090722 e. SE UCH Synvillans Power Quest u. Windtails Ardesia
Nästan 3 år gammal,hane med mkt bra proport. höjd – längd. Bra bett. Underkäken skulle vara bredare. Mask. uttryck. Bra skalle. Passande hals & benstomme. Tillräckligt vinklad fram & bak. Skulle röra sig med längre steg. Skulle ha starkare hasor. Bra päls.
VG
Championklass hanar
SE UCH NO UCH NO V-10 NORD V-11 Alistair’s Jolly Good Fellow f. 20080314 e. Potterdale Star Attraction u. NV-05 SE UCH NO UCH Alistair’s Cheek To Cheek
4 år gammal. Medelstor. Önskas längre i kroppen. Bra bett. Korrekt uttryck. Vacker hals. Stark rygg. Bröstkorgen skulle vara djupare. Passande benstomme. Bättre vinklad bak än fram. Ganska hög svansansättning. Rör sig lätt med tillräcklig steglängd.
EXC KK 4 CK

NO UCH SE UCH Alistair’s Jump For Joy f. 20080314 e. Potterdale Star Attraction u. NV-05 SE UCH NO UCH Alistair’s Cheek To Cheek
4 år gammal med bra proportioner. Mkt bra typ. Bra bett. Välskuret huvud. Tillräcklig halslängd. Ngt framskjuten skuldra som syns i rörelse. Bra låga hasor. Tillräcklig steglängd. Pälsen skulle vara bättre genomborstad – kvalitéten är bra.
VG

SE UCH SE V-11 DK UCH Alistair’s King Of The Castle f. 20080416 e. C.I.B NORD UCH NORD V-07 SE V-10 WW-10 NO V-10 NORD VV-11 Heather Mist This Is My Life u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
4 år gammal. Kraftig mask. hane med underbart uttryck i huvud och kropp. Bett ok. Bra skalle. Mkt vacker hals och överlinje. Passande benstomme. Rör sig med bra steglängd bak, aningen bättre steglängd fram önskas. Bra starka låga hasor. Mjuka och fina linjer. Bra päls.
EXC KK 1 BHKL 1 BIM

DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad f. 20090126 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. Goonie’s Golly Miss Mollie
3 år gammal hane med bra proportioner, långa linjer. Bett: ok. Önskas mera stop & bredare skalle. Vacker hals. Passande benstomme. Aningen framskjuten skuldra som påverkar rörelserna. Ngt slarvig fram. Hög svansansättning. Bra päls.
EXC KK 3 CK

C.I.B FI UCH NO UCH SE UCH NO V-09 Ramsgrove Borkason f. 20080710 e. GB CH SE UCH NO UCH FI UCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. Farmarens Essential for Ramsgrove
4 år gammal hane. Utm typ och proportioner. Bra bett. Mörka ögon. Vacker hals. Bra bröstkorg. Passande benstomme. Lite för platt kors och hög svansansättning. Lite bättre vinklad bak än fram. Rör sig lätt och ganska vägvinnande. Mkt tilltalande stående. Bra päls.
EXC KK 2 CK BHKL 2
 
Veteranklass hanar
C.I.B NORD UCH NORD V-07 SE V-10 WW-10 NO V-10 NORD VV-11 Heather Mist This Is My Life f. 20030904 e. SE UCH Alistair’s Master Of The Game u. SE UCH NO UCH Heather Mist Eschusha Me
9 år i härlig kondition. Underbara proportioner. Bra bett. Välskuret huvud. Bra skalle. Vacker hals och överlinje. Passande benstomme. Skulle ha mera förbröst. Ngt framskjuten skuldra. Rör sig med bra steglängd – lätta och rastypiska. Bra hasor. Bra päls.
EXC KK 1 CK BHKL 3 Bästa veteran

SE UCH Lärkängen’s On The Radio f. 20040420 e. SE UCH Synvillans Power Quest u. SE UCH DK UCH KBHV-05 Alistair’s Upsydaisy
8 år gammal. Utm typ och kondition. Vackert uttryck. Bett: OK. Välskuret huvud. Vacker hals och rygglinje. Väl utfyllt förbröst. Rör sig med tillräcklig steglängd fr. sidan – dock lösa armbågar fram. Svansen skulle vara i bättre rörelse. Ngt framskjuten skuldra.
EXC KK 2
Juniorklass tikar
Alistair’s Pretty Posh f. 20110622 e. SE UCH SE V-11 DK UCH Alistair’s King Of The Castle u. SE UCH SV-09 NO UCH Malandex Xpatriate
11 mån. fina proport i huvudet och kropp. Bra bett. Fem uttryck. Vacker överlinje & hals. Välutveckl. bröstkorg för åldern. Passande benstomme. Bra vinklad fram & bak. Rör sig lätt med bra steglängd. Jättesöt ungtik!
EXC KK 2 CK BTKL 4 R-CERT

Kindle Passion Wunderkind f. 20110827 e. Au-Fil-Du-Tempes Des Emeraudesdulac u. Firstprizebears Charlotte
9 mån gammal tik med mkt fina proportioner. Huvudet behöver utvecklas men har bra proport. Underkäken skulle vara bredare. Bra hals och bröstkorg. Balanserade vinklar. Rör sig mkt lätt och vägvinnande. Aningen trång bak.
EXC KK 3

Lärkängen’s Always Amazing f. 20110421 e. DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad u. NORD UCH NO V-10 NORD V-10 Lärkängen’s Trendy Miss Wendy
14 mån. Utmärkt typ och proportioner. Bra bett. Fem uttryck, skulle önska mera stop. Fina vinklar. Vacker hals och rygglinje. Lite orolig över blåsten. Rör sig med bra och vägvinnande steglängd. Aningen trång fram. Bra päls – välskött.
EXC KK 1 CK BTKL 3 CERT
Unghundsklass tikar
Alistair’s One Look You’Re Hooked f. 20110103 e. SE UCH NO UCH NO V-10 NORD V-11 Alistair’s Jolly Good Fellow u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
Ungtik med fina proportioner. Bra bett. Önskas ngt längre nosparti. Tillräckl halslängd. Passande benstomme. Bra kropp. Fina låga hasor. Lite mer vinklad bak än fram. Skulle önska längre överarm. Rör sig med bra steglängd. Balanserad helhet.
EXCKK 1 CK

Tre’s Nova f. 20100613 e. Woolpack’s Quality Mark u. Synvillans Treesheart
Nästan 2 år gammal, ganska kort och kompakt. Bra bett. Skulle ha bättre underkäke. Runda ögon. Skallen skulle vara bredare. Passande benstomme. Kort bröstkorg. Har ganska framskjuten skuldra. Skulle ha längre steg. Ganska bred fram. Bra pälskvalité.
VG KK 2
 
Öppenklass tikar
Farmarens Good Girl f. 20070720 e. GB CH SE UCH NO UCH FI UCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SE UCH FI UCH NO UCH DK UCH NORDV-04 C.I.B GB CH VWW-10 Farmarens Real Diamond
4 år gammal. Utm typ. Fina proportioner. Bra bett. Fem uttryck. Fina ögon. Vacker hals. Passande benstomme till storleken. Har aningen framskjuten skuldra. Rör sig med tillräcklig steglängd. Faller ngt i överlinjen i stående. Bra päls.
EXC KK 4

Hairbodys Ain’t She Sweet f. 20091006 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Tre’s Lisen
2,5 årig tik m bra proportioner. Bra bett. Bra pigm. Huvudets linjer skulle vara mer parallella. Ngt rund skalle. Passande benstomme. Bra hals och överlinje. Skulle ha längre steglängd. Skulle vara bättre vinklad fram och bak. Parallella rörelser. Hög svansansättning. Fin sträv päls.
VG

Lärkängen’s Xpress Your Self f. 20090614 e. SE UCH Pattishawl Take A Bow u. SE UCH Lärkängen’s Like A Morning Song
Utm typ. Fina proportioner. Bra bett. Bra pigm. Fem uttryck. Passande benstomme. Bra överlinje. Bra bröstkorg. Tillr vinklad fram – bra bak. Fint kors. Bra svans. Rör sig med lätta vägvinnande steg. Ngt trång bak. Vacker päls. Välvisad!
EXC KK 1 CK

Mchaire Meantforme N f. 20090603 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. SE UCH DK UCH Lärkängen’s Now And Forever
3 år gammal. Tik med fina långa proportioner. Härligt huvud. Bra bett. Vacker hals och rygglinje. Passande benstomme. Väl utfylld förbröst. Hög svansansättning – svansen bärs högt i rörelse. Tillräckl. steglängd. Fina låga hasor. Bra päls.
EXC

Much-Power f. 20080728 e. SE UCH Skarnbro’s Grand Slam u. Shebrie’s Atholl Brose
4 år gammal tik som visas i ngt högt hull. Bra bett. Fem uttryck. Önskas mera halslängd. Ngt framskjuten skuldra. Väl utfyllt förbröst. Utm bröstkorg. Passande benstomme. Rör sig med ganska bra steglängd – ngt slarvig fram. Bra päls.
EXC

Potterdale Cassiopia f. 20090721 e. Potterdale Irish Coffee u. Potterdale Perfect Star
2,5 år tik med långa fina linjer. Saknas pigment på nosen. Till längden av kroppen skulle önskas ngt längre nacke. Bra överlinje. Fem uttryck. Bra bett. Aningen lång i länden. Fina vinklar såväl fram som bak. Lätta vägvinnande steg. Önskas lite mera temperament i rörelse.
EXC KK 3

Shorelines Fishermans Fun Fair f. 20090927 e. Alistair’s Hunky Dory u. SE UCH DK UCH NO UCH Shorelines Celebration
2 år gammal tik. Bra proportioner i kroppen. Skulle ha bredare skalle. Hon har tyvärr överbett. Bra hals. Bröstkorgen behöver utvecklas mera. Har ganska framskjuten skuldra. Tillräckl. steglängd fr. sidan, lite trång fram och bak. Bra päls. Priset pga överbettet.
S

Windtails Camelia f. 20090722 e. SE UCH Synvillans Power Quest u. Windtails Ardesia
3 år gammal tik m bra proport. Fem uttryck. Välskuret huvud. Bra bett. Välutfyllt förbröst. Vacker hals och överlinje. Tillräckligt vinkl. fram – bra bak. Bra steglängd men lyfter frambenen aningen. Fin sträv päls.
EXC KK 2 CK
 
Championklass tikar
SE UCH NO UCH Alistair’s Lady Marmalade f. 20090316 e. JWW-08 SE UCH Alistair’s It Takes Two To Tango u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
3 år gammal championtik med bra proportioner. Mkt fem. uttryck. Bra bett. Bra ögon, Skulle ha mera förbröst. Passande benstomme. Balanserade vinklar fram som bak. Rör sig lätt med vägvinnande steg. Bra päls. Aningen hög svansansättning.
EXC KK 3 CK

SE UCH Alistair’s Magnificant f. 20090803 e. JWW-08 SE UCH Alistair’s It Takes Two To Tango u. SE UCH Alistair’s Daisy
3 år gammal tik med mjuka långa fina linjer. Bra bett. Skulle ha mera underkäke och stop. Fin hals och överlinje. Välutfyllt förbröst. Passande benstomme. Bra bröstkorg. Rör sig med tillräcklig steglängd. Balanserad helhet stående. Vacker päls.
EXC

NORD JV-10 SE UCH NO UCH Farmarens Kerry Kilkenny f. 20090926 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Farmarens Clear Round
2,5 år gammal tik med härliga proportioner. Fem. uttryck. Fin skalle och nosparti men underkäken skulle vara bättre. Fin hals och rygglinje. Tillräcklig utveckl. bröstkorg. Passande benstomme. Ngt framskjuten skuldra som syns i rörelse men har tillräcklig steglängd. Ngt trång bak.
EXC KK 1CK BTKL 1 BIR

SE UCH FI UCH FI V-11 Farmarens Made In Sweden f. 20081118 e. C.I.B SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 HU CH BLR CH Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH FI UCH NO UCH DK UCH NORDV-04 C.I.B GB CH VWW-10 Farmarens Real Diamond
3 år gammal. Championtik med fina proportioner i huvudet och kroppen. Bra bett och underkäke. Mkt fem. uttryck. Vacker hals och överlinje. Passande benstomme. Är för mycket vinklad bak. Har tillräcklig steglängd, men är ? rastypiska lätta rörelser.
EXC

SE UCH NO UCH Hillbacka Xciting Attraction f. 20071225 e. Potterdale Star Attraction u. Firstprizebears California
Mkt tilltalande tik m. vackra proport. Mkt fem. uttryck. Vacker hals & rygglinje. Bra bett. Fin skalle och fina rastypiska linjer i huvudet. Fin benstomme. Bra förbröst och bröstkorg. Skulle ha bättre steglängd fram, mkt parallell fram & bak. Riklig päls som skulle vara strävare.
EXC KK 4 CK

SE UCH Typografen’s Neep Neep f. 20080908 e. NO UCH DK UCH Kindle Passion Just Marvellous u. SE UCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
3 år med fina, långa och mjuka linjer. Starkt huvud men ändå fem. Bett: OK. Bra hals & överlinje. Mkt väl utfylld förbröst. Fin bröstkorg. Rör sig med bra steglängd – mkt parallell. Fina låga haser. Pälsen i utveckling.
EXC KK 2 CK BTKL 2
Veteranklass tikar
SE UCH Alistair’s Zelda f. 20020225 e. NORDUCH INTUCH Gordons Pinocchio u. SE UCH NO UCH Alistair’s Remember Me
8 år gammal. Fin och vacker veteran. Bra bett. Härligt huvud. Skulle ha bättre läppigm. Vacker hals. Aningen mjuk i ryggen och lång i länden. Passande benstomme. Utm vinkl. Aningen hög svansansättn. Härliga lätta rörelser.
EXC KK 2 CK

SE UCH DK UCH FI UCH Beastly’s Never Mind f. 20040108 e. NORDV-02 NV-03 NO UCH DK UCH KBHV-04 INT UCH SE UCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. Beastly’s Tomorrow Never Knows
8 år gammal veterantik som har härligt huvud och pigment. Bra bett. Väl utfylld förbröst. Visas i ngt högt hull. Passande benstomme. Rör sig med härliga vägvinnande steg, mkt parallell. Nästan för riklig päls, jag förlåter detta då hon är veteran.
EXC KK 1 CK
Uppfödarklass
Lärkängen’s
Deltagande hundar: L’s Unbreak My Heart, L’s Xodus, L’s Always Amazing, L’s Xpress Your Self
Grupp, bestående av 3 kombinat. Alla har rastypiska proportioner. Aningen olika huvuden. Passande benstomme och lätta rastypiska rörelser. Grattis till uppfödaren av gott arbete.
1 HP Bästa grupp