2012-05-19 SBC Hässleholm Johan Andersson

Valpklass 4-6 hanar
Beastly’s Galahad Of Barfog f. 20111211 e. Beastly’s Lancelot Du Lac u. Nickelbys Secret Love
5 mån hanvalp m fina prop. Bra längd förhållande skalle nos. Skalle behöver breddas mörka fina ögon bra hals Välvinkl fram bra förbröst o bröstkorg Kraftigt vinklad bakställ fina sidorörelser fortfarande instabil bak. Trevligt temp välvisad.
3

Vallklanens Sgt Pepper f. 20120116 e. C.I.B FI UCH NO UCH SE UCH NO V-09 Ramsgrove Borkason u. LPI SE UCH DK UCH DK V-11 RLD N Breaker Choice For Victory
4 mån hanvalp av trevlig modell Välformat huvud m fint uttryck fin överlinje Välvinklad fram o bak bra kropp för åldern härlig benstomme mjuka fina rörelser trevligt visad.
2 HP

Vallklanens Rolling Stone f. 20120116 e. C.I.B FI UCH NO UCH SE UCH NO V-09 Ramsgrove Borkason u. LPI SE UCH DK UCH DK V-11 RLD N Breaker Choice For Victory
Tilltalande 4 mån hanvalp, välformat huvud m fint uttryck, bra hals o rygg välvinklad fram o bak, mkt bra kropp för åldern, härlig benstomme sunda fina rörelser, härligt temperament välvisad.
1 HP
Valpklass 6-9 hanar
Beardmarked’s Guilty Of Love f. 20111111 e. SE UCH Dreamfactory Buttercup u. DK UCH SE UCH FI UCH Beardmarked’s O’h La La
Mkt trevl 6 mån sandfärgad hane välformat huvud som behöver breddas i skalle utm överlinje mkt välvinklad välform bröstkorg bra benstomme aningen sluttande kors, sunda fina sidorörelser trevligt temperament snyggt visad. BÄSTE HANVALP
1 HP BIR Valp

Highflying Yips Yaps And Yahoos f. 20111105 e. SE UCH DK UCH CA CH KBHV-11 High Jack Big Whoop u. DK UCH SE UCH Highflying Cheyenne
6 mån m bra prop. Mask välformat huvud behöver mörka ögonen. Utm hals Välvinklad fram o bak, välform bröstkorg bra benstomme rör sig med fint steglängd men ännu instabilt fram o bak trevligt temperament välvisad. Står för dagen ofta överbyggt.
3

Highflying Yumpin’ Yimminy f. 20111105 e. SE UCH DK UCH CA CH KBHV-11 High Jack Big Whoop u. DK UCH SE UCH Highflying Cheyenne
6 mån hane av ngt kompakt modell huvud m bra längd prop. Kraftigt fint nosparti, en hörntand går upp i tandköttet, tillr hals välvinklad fram utm benstomme mkt brant kors vilket gör att han rör sig underställt o kraftlös, bra temp. välvisad.
4

Hillbacka Zeven Zins f. 20111106 e. NO UCH SE UCH Alistair’s Jump For Joy u. Firstprizebears California
6 mån hanvalp av fin modell, mask välformat huvud ngt ljusa ögon bra hals o stark rygg Välvinkl fram o bak bra benstomme sunda fina rörelser, trevligt temp välvisad.
2 HP
 
Valpklass 4-6 tikar
Beastly’s Viviane Of Avalon f. 20111211 e. Beastly’s Lancelot Du Lac u. Nickelbys Secret Love
Mkt söt 5 mån tikvalp av trevlig modell lovande huvud m sött uttryck lagom hals, välvinklad fram o bak mkt bra kropp för åldern benstomme passande för storleken, stabila fina rörelser för åldern trevligt temperament välvisad.
1 HP

Vallklanens Champagne Supernova f. 20120116 e. C.I.B FI UCH NO UCH SE UCH NO V-09 Ramsgrove Borkason u. LPI SE UCH DK UCH DK V-11 RLD N Breaker Choice For Victory
4 mån tikvalp av mkt trevlig modell sött huvud där skallen behöver utvecklas lagom hals harmoniskt vinklad välformad bröstkorg lagom benstomme rör sig stundtals med fint steg mkt pigg o glad.
2 HP
 
Valpklass 6-9 tikar
Kindle Passion Wunderkind f. 20110827 e. Au-Fil-Du-Tempes Des Emeraudesdulac u. Firstprizebears Charlotte
8 mån. mkt välutvecklad tikvalp Välformat huvud, fortfarande trångt bett där hörntänderna ej är på plats ännu Utm hals välvinklad fram o bak Välform bröstkorg ngt lång i länden rör sig m mjukt fint steg trevligt temperamsnet välvisad.
1 BIM Valp
Uppfödarklass valpar
Kennel Vallklanens
Grupp 2 hanar en tik som stöpta i samma form en härlig typ av valp m fina uttryck bra prop Välbyggda välgående trevliga temperament Stort grattis
1 HP
Juniorklass hanar
Edenbridge Black On Track f. 20110602 e. DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad u. SE UCH Alistair’s Kiss-Me-Quick
11 månader av trevlig modell kraftigt välf huvud m tillr mörka ögon mkt välvinklad bra hals, kropp o benstomme passande till storleken rör sig m långt steg, lovande päls trevligt temperament, välvisad.
EXC KK 2

Honeytaste Curiosity Killed The Cat f. 20110419 e. SE UCH DK UCH SV-05 KBHV-06 SV-08 Honeytaste Hot Stuff u. Shetlanas Love At First Sight
13 mån reslig junior hane. Kraftigt välformat huvud hoppas ögonen mörknar lagom hals ngt framskj. skuldra bra benstomme behöver fortfarande utvecklas i förbröst o bröstkorg ngt sluttande kors, i övrigt välvinklad bak, rör sig m bra steg stor välskött päls trevligt visad.
EXC 3

Lärkängen’s Aiming For The Stars f. 20110421 e. DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad u. NORD UCH NO V-10 NORD V-10 Lärkängen’s Trendy Miss Wendy
12 mån junior m fina prop. Välformat huvud m tillr mörka ögon, bra hals välvinklad fram lagom benstomme behöver fortfarande utm i bröst o bröstkorg fint kors o bakställ rör sig m bra steg men behöver stabiliseras fram o bak bra päls, trevligt temp, välvisad.
EXC 1
Unghundsklass hanar
Highflying Home Swede Home f. 20100605 e. SE UCH DK UCH KBHV-08 C.I.B Highflying No Doubt u. US CH Papaw Tailwind Hat Trick
Unghane av trevlig modell, mask välform huvud med fint uttryck, bra hals, stark rygg, ganska välvinklad fram lång välfrm bröstkorg bra benstomme kraftigt vinklat bakställ, fina rörelser fr sidan, ngt instabil fram o bak päls av utm kvalité på väg, trevligt temp, välvisad.
EXC KK 1 CK BIR UNGHUND

Philemon Breaking News f. 20110206 e. GERCH Pipadene Roving Reporter u. Moonhill Lady In Blue
15 mån av fin modell, bra längd prop skalle nos, skallen behöver ? breddas, bra hals, normalt vinklad välform bröstkorg, kraftig benstomme sunda rörelser, lovande päls trevligt visad.
EXC KK 2 CK

Vallklanens Old Ben Lomond f. 20100616 e. VDH CH Nobility Nice To Look Like Daddy u. LPI SE UCH DK UCH DK V-11 Breaker Choice For Victory
Unghane m bra prop, mask välformat huvud ngt ljusa ögon, utm pigment tillr hals, öppna vinklar fram o bak ännu tunn i kroppen. Utm benstomme sluttande kors, päls av bra kvalité på väg, rör sig OK fr sidan ganska trångt bak, väl presenterad.
VG KK 3
 
Öppenklass hanar
Alvskogens No Limit f. 20080103 e. FI UCH SE UCH Hairdog’s Picco Piccaro u. LPI Alvskogens Shine A Light
Hane på den större sidan, kraftfullt mask huvud rejält nosparti, tillr hals ngt öppna vinklar fram o bak. Välformad bröstkorg Utm benstomme ngt lång i länden, rör sig ganska bra fr sida stundtals m glad svans, vacker välskött päls i bra kvalité o lagom mängd trevligt temperament välvisad.
EXC

Beardmarked’s Zero The Hero f. 20090520 e. SE UCH FI UCH Beardmarked’s Trick Or Treat u. SE UCH FI UCH Beardmarked’s Rumble Tumble
Hane av trevlig modell Kraftigt välform huvud med härlig skalle, bra hals stark rygg ngt framskjuten skuldra Välform bröstkorg Kraftig benstomme Kraftigt vinklat bakställ rör sig m utm steg men ngt instabilt fram o bak vacker välskött päls, trevligt temp.
EXC KK 3 CK

Beastly’s Lancelot Du Lac f. 20090411 e. GB CH Malandex Xcalibur u. SE UCH DK UCH FI UCH Beastly’s Never Mind
Hane av trevlig modell Kraftigt välform huvud kunde ha nyans mörkare ögon för matcha pälsfärg, bra överlinje ganska välvinklad fram välform bröstkorg o benstomme, bra kors o bakställ fina sidorörelser, bra päls men i längsta laget, bra temperament Välvisad.
EXC

Beastly’s Tweed Kettle f. 20091117 e. BE UCH SE UCH FI UCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SE UCH DK UCH FI UCH Beastly’s Never Mind
Hane av utm modell. Kraftigt välformat huvud m flat skalle, utm hals Välvinklad fram o bak, härlig benstomme Välform bröstkorg m bra längd rör sig m härligt steg, päls av bra struktur på väg trevligt temperament, väl presenterad.
EXC KK 1 CK BHKL 2 CERT

Lärkängen’s Unbreak My Heart f. 20071121 e. SE UCH NO UCH Lärkängen’s Mambo Nr Five u. SE UCH Alistair’s Zelda
Hane m bra prop, bra förhållande skalle nos parti skulle önska flatare skalle o nyans mörkare ögon fin hals stark rygg tillr. vinkld fram, skulle önska mer volym o substans i kroppen bra bakställ, lätta rörelser men har ngt höga bakbens sparkar, bra pälskvalité trevligt temp snyggt visad.
VG

NORD JV-10 Lärkängen’s Xodus f. 20090614 e. SE UCH Pattishawl Take A Bow u. SE UCH Lärkängen’s Like A Morning Song
Hane av trevlig modell Välform huvud m flat bred skalle, kunde ha nyans mörkare ögon, utm hals o rygg harmoniskt vinklad Välform bröstkorg fint kors, sunda fina rörelser, välsköttpäls med bra struktur o lagom mängd trevligt temperament, välvisad.
EXC KK 2 CK BHKL 4 R-CERT

Menander Booted’N’ Suited f. 20081103 e. Itani Valentino At Coalacre u. GB CH Menander Chocolate Truffle
Kraftfull hane m bra prop, mask välform huvud, utm skalle, bra hals stark rygg harmoniskt vinklad, mkt kraftig benstomme, välform bröstkorg som kunde vara snäppet längre, rör sig m långt steg, bra pälskvalité men alldeles för stor päls som gör att han ser tung ut trevligt temperament, välvisad.
EXC

Potterdale Rustic Star f. 20081016 e. GB CH Atherleigh Rufus u. Shenendoa Star Of Potterdale
Hane av tilltalande modell, välform huvud. Kunde ha nyans mörkare ögon bra hals o rygg ganska välvinklad. Välform bröstkorg tillr. benstomme rör sig m bra steg. Utm päls som inte behöver bli längre, mkt välpresenterad.
EXC KK 4 CK

Shinuba’s Ron Ton Ton f. 20100106 e. SE UCH Malinda’s Don Juan u. Shinuba’s Expressive Look
Hane m bra prop, mask välform huvud kunde ha en nyans mörkare ögon för matcha pälsfärg, tillr hals ganska välvinklad välform bröstkorg, lagom benstomme skulle önska längre kraftfullare steg trång bak lös fram. Välskött päls av lagom längd kunde vara gladare.
VG

Skarnbro’s Lord Of Lochinver f. 20090503 e. SE UCH Skarnbro’s Grand Slam u. Tanja
Hane av trevlig modell, välform huvud m bra skalle, tillr hals ngt framskjuten skuldra, välform bröstkorg bra benstomme, lång i länden rör sig m bra steg, päls m bra struktur lagom mängd trevligt visad.
EXC
Championklass hanar
SE UCH Honeytaste Mr Big f. 20080527 e. C.I.B SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 HU CH BLR CH Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Honeytaste Star Quality
Stilig champ hane av härlig modell välform huvud m fint uttryck lagom hals, harmoniska vinklar välform bröstkorg tillr. längd bra kors sunda rörelser stor välskött päls i längsta laget trevlig temp. Välvisad.
EXC KK 1 CK BHKL 1 BIM

SE UCH Honeytaste Son Of A Bitch f. 20090627 e. C.I.B SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 HU CH BLR CH Woolpack’s Quality Zweet u. NORDUCH Beardmarked’s Quite A Lady
Champ hane m fina linjer, fin huvud m. flat bred skalle, stilig överlinje ganska välvinklad fram välform bröstkorg, utm benstomme, sunda fina rörelser runt om, päls av utm struktur i fallet tillr. mängd. Korr ansatt svans som i rörelse stundtals bärs ganska högt trevligt temperament, flott presenterad.
EXC KK 2 CK BHKL 3

SE UCH Malinda’s Don Juan f. 20070112 e. SE UCH NO UCH Movitz Philosophical Poet u. LPI Malinda’s Black ’N’ Bonnie
Champ hane av mkt trevlig modell härlig välform huvud m utm uttryck lagom hals, ganska bra vinklar, utm förbröst välform bröstkorg o benstomme ngt fallande kors, rör sig trevligt skulle önska mer struktur i päls trevligt temperament, välvisad.
EXC KK 4 CK

SE UCH DK UCH NO UCH Memorylane Sunsational f. 20080124 e. FI UCH LUXCH ESTCH CSCH ATTILA DE CHESTER u. FI UCH Memorylane SUNNY SIDE UP
Champ hane av mer kompakt modell bra längd förhållande skalle -nos skulle ha mer markerat stop för bättre uttryck ganska kort kraftig hals öppna vinklar fram o bak. Välform bröstkorg bra benstomme Skulle önska längre steg m mer kraft. Vacker välskött päls trevligt temp. Välvisad men är för dagen i lös kondition
VG

SE UCH NO UCH DK UCH C.I.B FI UCH Shorelines Devoted To Shaw f. 20041017 e. Diotima Sea Scout u. NORD UCH INT UCH Shorelines Aquarelle
Champ hane av härlig modell, mask huvud med tillr bredd i skalle bra hals, mkt välvinklad fram o bak bra förbröst Kraftig benstomme välform bröstkorg ngt lång i länden härliga rörelser, päls m bra struktur trevlig temp visar sig bra.
EXC KK 3 CK

SE UCH Typografen’s Noddy Nerd f. 20080908 e. NO UCH DK UCH Kindle Passion Just Marvellous u. SE UCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
Champ hane av tilltalande modell mask välformat huvud med bra uttryck bra hals välvinklad fram o bak utm kropp o benstomme rör sig m fint steg. Kunde visa lite mer entusiasmen bra päls välpresenterad.
EXC KK 5 CK
Veteranklass hanar
C.I.B NORD UCH NORD V-07 SE V-10 WW-10 NO V-10 NORD VV-11 Heather Mist This Is My Life f. 20030904 e. SE UCH Alistair’s Master Of The Game u. SE UCH NO UCH Heather Mist Eschusha Me
Snart 9 år veteran i fin form, bra längd förhåll skalle -nos fin överlinje harmonisk vinklad, utm kropp o benstomme, rör sig m mjukt kraftfullt steg, bra päls, flott presenterad.
EXC KK 1 CK

NORDUCH SV-03 Shorelines Aquarius f. 19990315 e. NORDUCH INTUCH KBHV-02 Binbusy Quotation u. DK UCH SE UCH Binbusy Serenade
13 år hane där åldern börjar ta ut sin rätt Välformat huvud m mörka fina ögon bra hals, välvinklad välform bröstkorg bra benstomme typ päls för åldern, går ej helt rent idag därav priset.
VG KK 2
Juniorklass tikar
Alvskogens My Precious Moonshine f. 20110126 e. NORDJV-07 SE UCH DK UCH Svassas Born To Impress u. LPI Alvskogens Shine A Light u
Junior tik m bra prop, välformat huvud bra bredd i UK, lagom hals, ganska öppna vinklar fram bra benstomme välform bröstkorg m bra längd, brant kors bra knävinkel, rör sig lätt, lovande päls.
EXC KK 4

Edenbridge Black’N’Forth f. 20110602 e. DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad u. SE UCH Alistair’s Kiss-Me-Quick
Söt 11 mån juniortik av bra modell, fem huvud uttryck skulle bli bättre med mörkare ögon bra hals o rygg, välformad bröstkorg lagom benstomme utm sidorörelser behöver stabiliseras fram för allt fram lovande päls välvisad. Trevligt temperament.
EXC KK 1

Lärkängen’s Always Amazing f. 20110421 e. DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad u. NORD UCH NO V-10 NORD V-10 Lärkängen’s Trendy Miss Wendy
1 år junior tik av mkt fin modell bra förhållande skalle -nos, fin hals o rygg harmoniskt vinklad välformad bröstkorg tillr benstomme, utm sidorörelser men ganska trång bak instabil fram fin päls på gång trevligt temperament fint visad.
EXC KK 2

Mac Baffi’s Tam Ó Shanter f. 20110818 e. Mac Baffi’s Islay Of Skye u. Mac Baffi’s Golspie
9 mån junior tik m bra prop, välformat huvud m mörka fina ögon behöver plana ut skallen, tillr ganska knappa vinklar bra kropp för åldern. Kunde ha kraftigare benstomme rör sig OK när hon koncentrerar sig lovande päls, trevligt temperament.
EXC

Shinuba’s The Spirit f. 20110311 e. DK UCH SE UCH Shinuba’s Independence Day u. Shinuba’s Go’go Girl
Junior tik av trevlig modell. Kraftig m fortfarande fem huvud som kunde ha mer markerat stop. Ganska kort hals, harmoniskt vinklad, bra benstomme men ännu tunn förbröst o bröstkorg fina typiska rörelser, bra päls på väg trevligt temperament en fin ram att växa i.
EXC KK 3
 
Unghundsklass tikar
Dreamfactory Céléste f. 20100522 e. SE UCH Pattishawl Take A Bow u. Dreamfactory Apple-Pie
Snart 2 år ungtik m bra prop, fem välformat huvud, tillr hals, öppna vinklar fram välform bröstkorg, borde ha mer förbröst lagom benstomme, lätta rörelser skulle önska mer kraft i steget lovande päls, trevligt temperament fint visad.
EXC KK 1
Öppenklass tikar
Alvskogens Nightwish Girl f. 20080103 e. FI UCH SE UCH Hairdog’s Picco Piccaro u. LPI Alvskogens Shine A Light
Tik av ganska luftig modell, bra förhållande skalle -nos med mörka fina ögon m utm pigmentering, lagom hals, stark rygg ganska öppna vinklar, grund bröstkorg m bra långt benstomme passande till storlek, fallande kors, lätt rörelse kunde önska mer kraft i steget bra pälskvalité trevligt visad.
VG

Beardmarked’s Yambalaya f. 20081128 e. SE UCH FI UCH Beardmarked’s Trick Or Treat u. DK UCH SE UCH FI UCH Beardmarked’s O’h La La
Söt tik på den kortare sidan, fem huvud med fint uttryck, kunde ha mer bredd i skallen, bra hals, harmoniska vinklar bra bröstkorg o benstomme sunda rörelser bra päls trevligt temperament snyggt visad.
EXC

Beardmarked’s Yippie-Ki-Yay f. 20081128 e. SE UCH FI UCH Beardmarked’s Trick Or Treat u. DK UCH SE UCH FI UCH Beardmarked’s O’h La La
Rejäl tik av trevlig modell, bra huvud prop, med fint uttryck bra hals stark rygg välvinklad fram o bak välformad bröstkorg bra benstomme rör sig mkt bra fin päls av utm kvalité, bra temperament fint visad.
EXC KK 1 CK BIR CERT

Double Fantasy Kiaora f. 20060618 e. AT CH CSSP CH CZ CH LU CH PL CH SL CH Firstprizebears Comanche u. NLCH LUXCH CZCH INTCH Firstprizebears Abilene
Tik med bra prop, kraftigt välformat huvud alltför ljusa ögon stör uttryck tillr hals, knappt vinklad fram välform bröstkorg med bra förbröst lagom benstomme, rör sig OK men skulle vilja ha mer kraft o flyt i steget trång bak bra pälskvalité av lagom mängd, bra temperament.
VG

Hairbodys Ain’t She Sweet f. 20091006 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Tre’s Lisen
Tik m bra prop, bra förhållande skalle -nos passande ögonfärg, tillr hals öppna vinklar fram, välform bröstkorg bra bakställ lovande päls, skulle önska mer drive i steget, visas i alldeles för högt hull.
VG

Honeytaste Samantha Jones f. 20080527 e. C.I.B SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 HU CH BLR CH Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Honeytaste Star Quality
Tik av trevlig modell, bra längd förhållande skalle -nos, kunde ha nyans mörkare ögon lagom hals stark rygg harmoniskt vinklad bra kropp o benstomme fina sidorörelser bra päls i lagom mängd trevligt visad.
EXC KK 3

Lärkängen’s Xpress Your Self f. 20090614 e. SE UCH Pattishawl Take A Bow u. SE UCH Lärkängen’s Like A Morning Song
Tik med utm prop, sött huvud m fint uttryck som kunde ha mer bredd i skallen, bra hals o rygg harmoniskt vinklad bra förbröst o bröstkorg tillr. benstomme, fina sidorörelser men ganska trång bak o instabil fram bra päls i lagom mängd, trevligt temperament välvisad.
EXC KK 4

Mac Baffi’s Ladybird Of Robson f. 20081218 e. GICH PTCH NO UCH INTUCH SE UCH Beastly’s Nevermore Without You u. Mac Baffi’s Golspie
Tik av fin modell, välformat huvud med fint uttryck mörka fina ögon bra pigmentering bra hals välvinklad fram o bak bra bröstkorg, bra pälskvalité men i längsta laget., rör sig m fint steg men kunde se gladare ut visas i ganska lös kondition.
EXC

Potterdale Cassiopia f. 20090721 e. Potterdale Irish Coffee u. Potterdale Perfect Star
Kraftfull tik m utm prop. fem välform huvud m fint uttryck lagom hals harmoniskt vinklad i substansfull kropp, sunda fina rörelser bra pälskvalité, trevligt visad.
EXC KK 2 CK R-CERT

Synvillans Tango To Hazel f. 20090329 e. JWW-08 SE UCH Alistair’s It Takes Two To Tango u. Synvillans Hazelheart
Tik med bra prop, välformat huvud m fint uttryck o flat bred skalle, bra hals o rygg, ganska välvinklad bra längd på bröstkorg ganska fattig i fronten, fint kors mjuka smidiga rörelser ganska trång bak o instabil fram bra pälskvalité i tillr mängd bra temperament trevligt visad.
EXC
Championklass tikar
C.I.B DK UCH HR CH HU CH DtJ CH Breaker Champus Delight f. 20070421 e. CZ CH INT UCH JWW-06 PL CH VDH CH Now And Then Hole-In-One u. SL CH C.I.B SE UCH DK UCH Beardmarked’s Named Tequila
Kraftfull champtik av fin modell, välform huvud mörkare ögon skulle förbättra uttrycket, bra hals harmoniskt vinklad substansfull kropp, rör sig m fint steg bra päls i lagom mängd, trevligt temperament, fint visad.
EXC KK 3 CK

SE UCH NO UCH Hillbacka Xciting Attraction f. 20071225 e. Potterdale Star Attraction u. Firstprizebears California
Söt tik av tilltalande modell, mkt välform huvud m fint uttryck bra hals o stark rygg harmoniskt vinklad, bra volym i kroppen utm benstomme, rör sig mkt bra bra pälskvalité i trevligt visad.
EXC KK 1 CK BTKL 2

CA CH US CGN Motlikru Buaidh Figure It Out f. 20080930 e. Aellen Tyso’s Full Monty u. Motlikru Buaidh Earth Angel
Champ tik m bra prop, bra bredd i skallen kunde ha nyans mörkare ögon för matcha pälsfärgen, öppna vinklar fram bra volym i bröstkorg som dock är ganska kort bra benstomme, fint bakställ lätta effektiva rörelser välskött päls trevligt temperament snyggt visad.
EXC KK 4 CK

SE UCH Typografen’s Neep Neep f. 20080908 e. NO UCH DK UCH Kindle Passion Just Marvellous u. SE UCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
Kraftfull champ tik m bra prop välformat kraftigt huvud m passande ögonfärg bra hals harmoniskt vinklad substansfull kropp, kraftig benstomme rör sig bra, bra pälskvalité bra temperament utm visad.
EXC KK 2 CK BHKL 4
 
Veteranklass tikar
SE UCH SV-08 DK UCH CZ CH C.I.B Beardmarked’s O’h So Special f. 20030921 e. NORDUCH INTUCH Rivermeadow’s Highway Star u. Beardmarked’s Name Of The Game
Snart 9 år vet tik i fin form, fint huvud o uttryck, bra hals utm rygg för åldern, välform bröstkorg, ganska välvinklad fram, brant kors rör sig som en ungdom bra päls härligt temperament fint visad.
EXC KK 3

SE UCH DK UCH FI UCH Beastly’s Never Mind f. 20040108 e. NORDV-02 NV-03 NO UCH DK UCH KBHV-04 INT UCH SE UCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. Beastly’s Tomorrow Never Knows
8 år vet tik fin modell, väl format huvud med mörka fina ögon o utm pigment lagom hals, balanserat vinklad välform bröstkorg mjuka fina rörelser högt hull i kombination med lång päls ger tungt intryck, trevligt temp.
EXC KK 2 CK

SE UCH FI UCH Typografen’s Illustration Image f. 20021218 e. NORDUCH INTUCH DK UCH WW-98 SV-98 SV-99 SV-02 Alistair’s Lonesome Cowboy u. SE UCH Typografen’s Garamond Book Italic
10 år vet. av utm modell, mkt fint huvud m vackert uttryck. Utm överlinje harmoniskt vinklad, substansfull kropp fina rörelser bra päls av lagom mängd trevligt visad.
EXC KK 1 CK BÄSTE VETERANTIK BIM VETERAN