2011-08-06 SBC Stockholm Kerstin Selle

Puppies: Anna-Lena Munkvall

Valpklass 4-6 hanar
Endurance f. 20110403 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. Dreamfactory Bellatrix
Söt 4 mån valp Välformat huvud med riktiga proport. Korrekt valppäls Välplacerade öron Väl utfyllt nosparti Tillräckl vinklar fram o bak Kunde ha en aning längre bröstkorg Utm pigment Låga hasor Välskött päls Fin färg Rör sig valpigt. Välpresenterad Bär sin svans lite väl högt.
2 HP

Farmarens New Investment f. 20110220 e. SE UCH Malinda’s Don Juan u. Farmarens Good Girl
5 mån valp. Fint huvud med riktiga propot. Korr saxbett. Utm pigment välplacerade öron. Fina ögon Utm bröstkorg Tillr vinklar fram o bak Välburen svans. Rör sig väl för åldern Välskött päls. Rör sig valpigt. Välpresenterad.
1 HP
Valpklass 6-9 hanar
Alistair’s One To Die For f. 20110103 e. SE UCH NO UCH Alistair’s Jolly Good Fellow u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
Söt hanvalp Goda prop i huvudet Utm pigment Korr bett Ngt ljusa ögon. Välplacerade öron Tillr vinklar fram o bak Utm bröstkorg Låga hasor Rör sig OK från sidan, brett fram. Välskött päls med härlig färg.
2 HP

Farmarens Lambeth Walk f. 20101225 e. NO UCH SE UCH NO V-09 Ramsgrove Borkason u. NORDJV-08 NORD V-08 FI V-09 NO UCH FI UCH SE UCH DK UCH Duchess Montebello Smartness
Mkt vacker hanvalp Härlig prop rätt igenom Utm längd på ryggen. Fint huvud välplac öron Fina ögon Korr bett Tillräckligt med pigment En aning framskjuten i skuldran Låga hasor Utm rör för åldern Välskött späls. Välpresenterad.
1 HP
 
Valpklass 4-6 tikar
Kon-Tiki f. 20110403 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. Dreamfactory Bellatrix
Söt tikvalp Goda proport i huvudet Välutfyllt nosparti Fina ögon Kor valpbett. Välplacerade öron Utm pigment. Tillr vinklar fram o bak Kunde ha en aning längre bröstkorg Låga hasor Rör sig valpigt. Välskött päls Välpresenterad. Bär sin svans ngt högt.
1 HP
 
Valpklass 6-9 tikar
Alistair’s One Look You’Re Hooked f. 20110103 e. SE UCH NO UCH Alistair’s Jolly Good Fellow u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
Härlig tikvalp Fint huvud med utm prop Välutfyllt nosparti Välplac öron Korr bett Utm pigment Välvinklad fram o bak med låga hasor Utm bröstkorg o kroppsvolym. Rör sig väl för åldern Välskött päls. Välpresenterad.
1 HP BIR-valp

Alistair’s Over The Moon f. 20110103 e. SE UCH NO UCH Alistair’s Jolly Good Fellow u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
Söt tikvalp Utm prop i huvudet Kunde vara bättre utfyllt i nospartiet Tillräckl pigment Korr bett. Välplac öron Välvinklad bak ngt rak i överarmen Kunde ha ngt längre bröstkorg. Låga hasor. Rör sig valpigt. Välskött päls. Välpresenterad.
2 HP

Beardmarked’s Come An’ Get It f. 20110112 e. SE UCH DK UCH Double Happy Smartness u. Beardmarked’s U Got Mail
Femin tikvalp Goda prop i huvudet. Korr bett. Välplac öron Tillr vinklar fram o bak. Kunde önska ngt längre bröstkorg Låga hasor. Allt för plant kors. Rör sig valpigt. Välskött päls Välpresenterad. Bär sin svans alltför högt.
3
 
Uppfödarklass valpar
Kennel Alistair’s
Deltagande valpar: A’s One To Die For, A’s One Looc You’re Hooked, A’s Over The Moon
Fin uppf. grupp valpar Vältypade välkroppade med utm rörelser o mkt rastypiska huvuden Alla välpresenterade. Grattis till uppfödaren.
1 HP
Juniorklass hanar
Moonraker f. 20100814 e. SE UCH FI UCH Beardmarked’s Trick Or Treat u. FI UCH Perky’s Bohemianrapsody
Strong young male with correct propotions. Strong head Good eyecolor Good bite Well angulated. Strong topline Good depth of chest for the age. Needs a little more forecest. Super movement.
EXC KK 4 CK

Nickelbys Umber Knight f. 20101028 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Nickelbys Private Collection
9 months old brown very ell balanced dog. Strong head Lovely expression Correct bite Strong bones Well angulated. Long cest. Deep hocks Very sound movement Just needs a bit stronger in the topline.
EXC KK 3 CK

Nickelbys Un-Touch-Able f. 20101028 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Nickelbys Private Collection
9 months old Very strong male Good bones Masculine head Dark eyes Bite just correct Very deep chest Needs little more forechest Very well angulated Strong topline Deep hocks. Moved very well.
EXC

Nickelbys Undonbtedly Mine f. 20101028 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Nickelbys Private Collection
9 months old Lovely long chest Very good angulated Strong head and muzzle Correct bite Eyes toned to his coat. Just needs to be a bit stronger in topline. Very sound movement Good type.
EXC

Pattishawl Just Alistair’s f. 20100520 e. Malandex Xplicity Done u. Pattishawl Just So
14 months old handsome young lad. Strong head and muzzle. Flat scull. Very kind expression Strong topline Well angulated The chest should become little longer, but good depth. Covered the ground very easy.
EXC KK 2 CK

Potterdale Golddust f. 20100811 e. GB CH Merrythorpe Mulberry u. Potterdale Pure Plantinum
1 year old brown, excellent type Head with nice expression Very good topline Deep and long chest. Good length of neck. Well angulated which shows an easy correct movement.
EXC KK 1 CK BHKL 4 CERT Bästa junior

Vallklanens Old Ben Lomond f. 20100616 e. VDH CH Nobility Nice To Look Like Daddy u. LPI SE UCH DK UCH Breaker Choice For Victory
13 months old Very strong and balanced young dog Correct proportions Strong masculine head. Eyecolor toned with the coat Good length of neck. Level strong topline. Good length of chest. Just needs a little more forechest. Well angulated Sound movement.
EXC
Unghundsklass hanar
Öppenklass hanar
Alistair’s Hunky Dory f. 20070102 e. INT UCH NO V-00 NORD UCH NORD V-01 SE V-00 SE V-01 Heather Mist Everybody’s Business u. NV-05 SE UCH NO UCH Alistair’s Cheek To Cheek
4 years old dark slate Very handsome dog Very strong head flat scull Dark eyes good bite good length of neck good strong topline good depth of chest. Needs little more forechest. Very well angulated, which shows a very sound movement Needs to be a bit more outgoing in character.
EXC KK 3

Beastly’s Nat Of Campbell f. 20061206 e. BE UCH SE UCH FI UCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SE UCH DK UCH FI UCH Beastly’s Never Mind
Strong masculine slate dog good size and correct proportions Masculine head. Level bite Neck should be a little longer Very good bones and muzzle Well angulated in the rear. The topline should be a bit stronger in the movement. Nice type.
EXC

Goonie’s Heart And Soul f. 20090126 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. Goonie’s Golly Miss Mollie
2 years old. Stromg male, medium size Masculine head flat scull Eyes toned with the coat. Correct bite, but missing P2. Very well angulated. Depth of chest, but would prefer a little longer. Good length of neck. The topline should be a bit stronger wuich shows in the movement. VG because of missing teeth.
VG

Hillbacka Xpensive Attraction f. 20071225 e. Potterdale Star Attraction u. Firstprizebears California
3 years old Strong and today a bit overweight. Excellent head with nice expression. Correct bite a bit square in proportions Lovely length of neck. Well angulated Good depth of chest Needs a bit more forechest and longer ribcage. Sound movement but would prefer a bit longer strides in the front.
VG

Honeytaste Son Of A Bitch f. 20090627 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. NORDUCH Beardmarked’s Quite A Lady
3 years old Good size and correct proportions slate. Eyes toned with coat Correct bite. Good length of neck strong topline Excellent chest, depth and length. In the movement would prefer a bit more drive in the rear.
EXC

Lärkängen’s Unbreak My Heart f. 20071121 e. SE UCH NO UCH Lärkängen’s Mambo Nr Five u. SE UCH Alistair’s Zelda
3 years old slate very good type masculine head. Big eyes with kind expression. Good length of neck Strong topline correct angulated. Excellent chest and length, depth good forechest. Easy and free mover, but would prefer bit more power in the rear.
EXC KK 4

Lärkängen’s Water From The Moon f. 20090201 e. Lärkängen’s Rocky Raccoon u. SE UCH Lärkängen’s News Of The World
2,5 years old elegant dog with good bones and good proportions Masculine head needs to be a bit flatter in scull good bite Good length of neck and strong topline Should be a little more angulated in front and rear. Chest good deep but should have more forechest. A nice and free mover.
VG

Lärkängen’s Xenion f. 20090614 e. SE UCH Pattishawl Take A Bow u. SE UCH Lärkängen’s Like A Morning Song
2 years brown. Nice type good length to height Hed should be a bit broader. Correct bite. Good deep and length of chest Would prefer a bit more angulated in the front. Strong level topline Tailset a bit high. Powerfull in the movement but curled ? the tail.
VG

Mchaire Messenger N f. 20090603 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. SE UCH DK UCH Lärkängen’s Now And Forever
2 years, light slate very handsome and absoluty perfect in proportions Strong masuline head, flat scull correct bite. Good bones and muzzle. Excellent ribcage deep and long Good forechest. Well angulated. Very good mover covered fine ground easily.
EXC KK 1 CK R-CERT

Skarnbro’s Magic Mr Magoo f. 20090611 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Skarnbro’s Her Highness
2 years. Lovely brown coat coming trough. Masculine head, dark eye with kind expression. Good bite Good length of neck. Level top-line Long deep chest would prefer a little more forechest. Well angulated, which shows a free and effortless movement.
EXC KK 2 CK

Windtails Calypso f. 20090722 e. SE UCH Synvillans Power Quest u. Windtails Ardesia
2 years not finnished for an adult but very well in proportions. Head should be broader. Eyes toned with coat. Chest of good length Well angulated a bit long hocks. Positiv mover but needs time to mature.
VG
Championklass hanar
SE UCH Applecore’s Aliceson f. 20081219 e. SE UCH NO UCH DK UCH C.I.B. FI UCH Shorelines Devoted To Shaw u. SE UCH NO UCH Quarry’s Unique
2 years old Very handsome strong male with correct proportions Strong masculine head flat scull dark eyes, kind expression Super top-line Good depth and length of chest. Just needs a bit more forechest. Very well angulated on ? shows an effortless long stride in movement.
EXC KK 1 CK BHKL 1 BIR

SE UCH NO UCH Alistair’s Jolly Good Fellow f. 20080314 e. Potterdale Star Attraction u. NV-05 SE UCH NO UCH Alistair’s Cheek To Cheek
3 years brown excellent typ good size and correct propotions. Strong head big dark eyes. Good length of neck. Good deep chest would prefer a bit more forechest. Very well angulated. Good bones and muzzles. Shows a sound movement.
EXC

NO UCH SE UCH Alistair’s Jump For Joy f. 20080314 e. Potterdale Star Attraction u. NV-05 SE UCH NO UCH Alistair’s Cheek To Cheek
Very attractive brown strong boy Correct length and height Masculine head and flat scull Strong muzzle Good length of neck Strong top-line Would prefer a bit more angulation in the front Correct in the rear. Deep long chest. Positive movement Just would prefer a bit more front extention.
EXC

SE UCH Alistair’s King Of The Castle f. 20080416 e. C.I.B NORD UCH NORD V-07 SE V-10 WW-10 NO V-10 Heather Mist This Is My Life u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
3 years slate very sound and balanced dog Very strong masculine head flat scull Woul prefer just a little darker eyes. Good length of neck level strong top-line. Excellent chest depth and long ground forechest. Very well angulated. Effortless free mover.
EXC KK 2 CK BHKL 2

SE UCH DK UCH Double Happy Smartness f. 20071016 e. PL CH DK UCH INTUCH DE&VDHCH VWW-10 Saudade De Shaleemar u. INT UCH PL CH Born To Be Smart Of Slavic Charm
3 years dark slate masculine and strong Very good proportions good bones. Excellent head, kind expression Good depth of chest would prefer a bit more forechest. Excellent top line. Very well angulated which shows sound movement o effortless and free.
EXC
 
SE UCH Dreamfactory Buttercup f. 20071218 e. SE UCH FI UCH Typografen’s Indigo Illustration u. Shinuba’s Give It A Try
3 years old fawn, excellent type Correct length to height Strong masculine head flat scull. Excellent eyecolor toning to his coat Excellent chest long deepth, good forechest. Super top-line Well angulated in the rear. Would prefer just a bit more angulation in the front, which would bring him a bit more front extention in the movement.
EXC

SE UCH NO UCH FI UCH C.I.B Farmarens Florian Prinzkrona f. 20070429 e. GB CH SE UCH NO UCH FI UCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SE UCH Farmarens Zweet Zamantha
4 years slate. Very nice type Masculine head Very kind expression Level strong top-line. Good deep chest Would prefer just a bit longer and little more focechest Well angulated rear. Would prefer just a bit more angulation in the front. Covered the ground very easy with minimum of effort.
EXC

SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal f. 20060219 e. GB CH SE UCH NO UCH FI UCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. EUW-04 INT UCH LU CH NL CH VDH CH WW-02 Firstprizebears Z’tampa
5 year old medium size dark slate male. Very good head with kind expression. Excellent depth and long chest. Strong level top-line Very well angulated. Shows and easy free movement. Very nice type.
EXC KK 4 CK

SE UCH FI UCH Goonie’s Gimme Gimme f. 20050527 e. NORDV-02 NV-03 NO UCH DK UCH KBHV-04 INT UCH SE UCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. SE UCH Goonie’s Dream Poem
6 years old slate in good size and correct proportions Masculine head kind expression. The chest shold be a bit longer and deeper and also would prefer more forechest. Good length of neck. Very well angulated should be a bit stronger in the top-line. Free mover with long strides in front and rear.
EXC

DK UCH NO UCH NORD V-10 SE UCH Goonie’s Highlander Lad f. 20090126 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. Goonie’s Golly Miss Mollie
2 years. Very nice type Correct proportions. Masculine head flat scull kind expression. Super top-line. Excellent depth and long chest. Very well angulated, which shows a very sound efforthless movement.
EXC

NO UCH SE UCH NO V-09 Ramsgrove Borkason f. 20080710 e. GB CH SE UCH NO UCH FI UCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. Farmarens Essential for Ramsgrove
2 years dark slate medium size very nice typ, correct proportions. Would prefer just a bit darker eyes Good length of neck, strong level top-line. Good depth and length of chest Good forechest Very well angulated, which shows and efforthless movement with ? strides.
EXC KK 3 CK BHKL 3

SE UCH Typografen’s Noddy Nerd f. 20080908 e. NO UCH DK UCH Kindle Passion Just Marvellous u. SE UCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
Very strong nearly black male. Very well in proportions Excellent head, dark eyes Flat scull. Deep and long chest good forechest Well angulated. Should be a bit more outgoing in character. Sound mover Unfortunately shows himself proud as he could be.
EXC
Veteranklass hanar
C.I.B NO UCH EE CH SE UCH Farmarens Weeping Willow f. 20020318 e. MULTICH Offenbach de Chester u. SE UCH NO UCH FI UCH DK UCH INTUCH Farmarens Icing On The Cake
10 years in perfect condition strong and well muscled. Excellent head dark eyes very kind expression. Strong straight top-line. Very well angulated Lovely long and deep chest. Still wonderfull sound movement Grat old boy.
EXC KK 1 CK BIM-veteran
Juniorklass tikar
Getn’certified f. 20100824 e. SE UCH Certified Moonstruck u. SE UCH Alistair’s Daffodil
11 months blue really very nice young lady very goos proportions Feminine hed very kind expression Correct bite Excellent top-line Excellent chest in depth and length for her age Good forechest Very well angulated Lovely deep hocks Very free and sound mover if she settled.
EXC KK 1 CK

Ovenslope Cinderella f. 20101006 e. NORDJV-07 SE UCH Svassas Born To Impress u. FI UCH NORDJV-05 Lawnlake Show What
10 months old very nice long bitch Feminine head. Nice expression Very good top-line Width of front angulation will ? with age Excellent deep long chest for her age. Very good angulation on the rear. Very sound and easy movement Very nice type.
EXC KK 2 CK

Tre’s Nova f. 20100613 e. Woolpack’s Quality Mark u. Synvillans Treesheart
13 months slate balanced young lady Feminine head. Would prefer the eyes just a bit darker. Bit short in neck. Strong top-line. Good depth of chest and excellent forechest. Well angulated which shows an efforthless sound movement.
EXC KK 4

Vallklanens Lady Bannockburn f. 20100616 e. VDH CH Nobility Nice To Look Like Daddy u. LPI SE UCH DK UCH Breaker Choice For Victory
13 month old slate Very handsome young lady Feminine head with kind expression. Strong top-line. Well angulated for age. Chest sould become a bit deeper ? older. Moved elegant and sound. Needs to be a bit more selfconfident for the future.
EXC KK 3
Unghundsklass tikar
Beastly’s Anaïs De Achel f. 20091219 e. BE UCH SE UCH FI UCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SE UCH FI UCH Beastly’s No-No Look Again
18 months old elegant slate lady with correct proportions. Feminine head needs to be a bit more flat Dark eyes with kind expression. Strong level top-line. The angulation in the front shold be better. Good chest of deep and length Would prefer a bit more forechest. Moved elegant but needs a bit more front extension.
VG

NORD JV-10 Farmarens Kerry Kilkenny f. 20090926 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Farmarens Clear Round
Nearly 2 years old strong but feminine allthrough. Excellent head eyes toned with the coat Super top-line Very well angulated. Excellent long depth chest with excellent forechest. Shows an efforthless sound movement.
EXC KK 2 CK

Hairbodys Here Comes The Sun f. 20091006 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Tre’s Lisen
21 months dark slate Strong but feminine young lady Feminine head with very kind expression. Good length of neck, level top-line Good deep chest Not so much angulated but sound allthrough. Covered the groung easy. Very nice type.
EXC KK 3

Svassas Go For Success f. 20100311 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. NORDJV-07 SE UCH SE VCH FI UCH Svassas Born To Amaze
15 months very feminine well built young lady with correct proportion Excellent head with very kind expression Excellent top-line Would prefer just a bit more length of her legs Very well angulated. Correct deep and long chest. Very sound and easy mover Very pretty young lady.
EXC KK 1 CK
Öppenklass tikar
Alistair’s Magnificant f. 20090803 e. JWW-08 SE UCH Alistair’s It Takes Two To Tango u. SE UCH Alistair’s Daisy
2 years old brown lovely bitch Excellent feminine but strong head Very good eyecolor with kind expression Correct bite Excellent long depth chest with good forechest. Excellent top-line very well in proportions Excellent angulations Shows a very typical efforthless movement Very correct breed type.
EXC KK 1 CK BTKL 1 CERT BIM

Dreamfactory Bellatrix f. 20071218 e. SE UCH FI UCH Typografen’s Indigo Illustration u. Shinuba’s Give It A Try
3 years blue very good built with correct proportions Excellent feminine head eyes with kind expression. Excellent deep long chest. Super top-line Very well angulated, which shows a easy efforthless movement Very nice dog.
EXC

Farmarens Made In Sweden f. 20081118 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH FI UCH NO UCH DK UCH NORDV-04 C.I.B GB CH VWW-10 Farmarens Real Diamond
2 years old dark slate very pretty lady Strong but feminine head very dark eyes with kind expression Correct bite Super top-line Excellent depth and long chest Good forechest. Very well angulated Typical movement with all feet correctly on the ground and efforthless.
EXC KK 4 CK

Goonie’s Golly Miss Mollie f. 20050527 e. NORDV-02 NV-03 NO UCH DK UCH KBHV-04 INT UCH SE UCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. SE UCH Goonie’s Dream Poem
6 years old slate strong but very elegant lady. Excellent head flat scull Deep and long chest Good length of neck and correct top-line Excellent depth of chest and good forechest Very well angulated. Moved very freely and efforthless. Very pretty lady.
EXC

JWW-10 Goonie’s Happiness f. 20090126 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. Goonie’s Golly Miss Mollie
2 years slate very well built with correct proportions. Feminine head flat scull Kind expression Very good top-line. Good depth of chest but would prefer the chest a little longer Well angulated. Positive movement but would prefer a bit more power in the rear.
EXC

Hairbodys You’Ve Got Love f. 20070107 e. SE UCH Alistair’s Walk Right On u. Tre’s Hildur
4 years dark slate very strong but still feminine lady. Excellent head Eyes should be slightly darker Very good bones and muzzle. Super tp-line chest deep and long Would prefer a bit more forechest Very well angulated. Efforthless free mover but would prefer a bit more extension in the front.
EXC

High Jack Va-Va-Voom f. 20081010 e. PLCH RUSCH SKCH INTUCH Basie Of Slavic Charm u. C.I.B DK UCH SE UCH FI UCH Papaw Tailwind Gonna Getcha Good
2 years Elegant feminine. Correct proportions feminine head, nice expression Scull should be a bit more flat. Good length of neck Correct top-line Good depth and length of chest Would prefer a bit more forechest. Very well angulated. Typical free and efforthless movement.
EXC

Honeybob’s Perfect Sandy f. 20090206 e. NO UCH Natterjack Blue Bounty u. NO UCH T-Bob’s Brandy Within Temptasion
2,5 years old Very well built young lady Correct length to height Strong but feminine Excellent head Excellent eyecolor for a fawn Good deep and length of chest Would prefer a little more forechest. Very well angulated which shows a very typical efforthless movement. Very nice type.
EXC

Lärkängen’s Xpress Your Self f. 20090614 e. SE UCH Pattishawl Take A Bow u. SE UCH Lärkängen’s Like A Morning Song
2 years old lovely brown elegant well built feminine head scull should be a bit flatter Correct bite Very good top-line Excellent long and deep chest Excellent forechest Not too much angulated in front and rear but very sound Moved efforthless with good stride.
EXC

Mchaire Meantforme N f. 20090603 e. SE UCH NO UCH DK UCH Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal u. SE UCH DK UCH Lärkängen’s Now And Forever
2 years, strong just a little bit overweight today excellent head very kind expression good length of neck Very good length to height proportion Excellent deep and long chest Good forechest Very well angulated Efforthless movement but would prefer more frontextension
EXC

Nickelbys True Friend f. 20090724 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Nickelbys Private Collection
2 years string but still feminine very well proportioned. Excellent head dark yeas Correcr bite Super top-line. Excellent depth and long chest. Well angulated which shows an sound efforthless movement.
EXC

Nickelbys True Love f. 20090724 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Nickelbys Private Collection
2 years very strong but feminine excellent length to height prop. Excellent head, flat scull Kind expression long deep chest Would prefer a bit more forechest Good length of neck The top-line is not quite straight today. Very well angulated. Very positive sound movement.
EXC

Nickelbys Truly Mine f. 20090724 e. SE UCH FI UCH RU CH LV CH LV V-10 EE CH EE V-10 Woolpack’s Quality Zweet u. SE UCH Nickelbys Private Collection
24 months strong just a bit overweight today very well bulit correct length to height Excellent head dark eyes Good bite Good length of neck Correct top-line Good length and depth of chest Would prefer a bit more forechest. Moved positive but missing her drive today.
EXC

SE UCH Old Highland’s Flower-Power Peace f. 20030429 e. SE UCH Woolpack’s No Matter What u. Old Highland’s Dreams Of Adventure
8 years slate really nice built lady Good proportions Feminine head with kind expression Good length of neck. Top line still in good condition Very good depth and long chest Would prefer more forechest and just a bit more angulation in the front. Very well in condition. Covered the ground easly with minimum af efforth.
EXC

Potterdale Cassiopia f. 20090721 e. Potterdale Irish Coffee u. Potterdale Perfect Star
2 years very pretty fawn lady very balanced allthrough. Excellent head flat scull. Kind expression super top-line Excellent long and depth chest. Good forechest Very well angulated Covered the ground easly with long strides Very nice type.
EXC KK 2 CK

Skarnbro’s Magic Ms Molly f. 20090611 e. SE UCH Ramsgrove Ragthyme u. Skarnbro’s Her Highness
Very strong but feminine pretty lady. Excellent head very kind expression just a little bit overweight today. Good length to hight proportion Excellent long and deep chest. Very well angulated. Shows efforthless and soundness in movement.
EXC

Tre’s Lisen f. 20050510 e. FI UCH DK UCH FINV-03 SE UCH NO UCH INTUCH Memorylane APlace InTheSun u. Tre’s Hildur
6 years dark slate strong and a bit overweight tiday. Excellent head and expression Correct length to height Lovely long and depth chest Well angulated. Moved free and positive Just overweight made her top-line not looking so well today. Very pretty lady.
EXC

Typografen’s Network Netiquette f. 20080908 e. NO UCH DK UCH Kindle Passion Just Marvellous u. SE UCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
3 years old very attractive dark slate lady Feminine head kind expression Good length oc neck Good top-line Correct proportions. Long and deep chest good forechest Strong bones but feminine allthrough. Very well angulated which shows her typical efforthless movement.
EXC KK 3 CK

Typografen’s Original f. 20081102 e. Sannaheden’s Highway Star u. SE UCH Typografen’s Helvetica Bold
2 years nice bitch but overweight today, made her not looking so good as she is. Gooddepth of chest but should be a bit longer. Excellent head flat scull Lovely brown eyes with kind expression. Well angulated Sound movement but a bit too Leavy for me today.
VG
Championklass tikar
SE UCH Typografen’s Neep Neep f. 20080908 e. NO UCH DK UCH Kindle Passion Just Marvellous u. SE UCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
2,5 year old strong but feminine and very well built lady with good length from the ribcage. EXC head Eyecolor toned for the coat color for blue Super top-line. Very good foreschest Strong bones and good muscles. Well angulated. Sound mover with good reach and drive.
EXC

SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon f. 20050412 e. SE UCH NO UCH DK UCH Beardcaper’s Fortune Hunter u. SE UCH NO UCH DK UCH INTUCH KBHV-02 Alistair’s Quite The Thing
6 year old lovely brown bitch with correct proportion. Feminine head flat scull Lovely eyes with kind expression good length to neck. Good top-line Excellent deep and long chest. Very well angulated Sound movement with all feet correct on the ground.
EXC KK 1 CK BTKL 2

NO UCH SE UCH Alistair’s Lady Marmalade f. 20090316 e. JWW-08 SE UCH Alistair’s It Takes Two To Tango u. SE UCH NO UCH NV-09 SE V-10 Alistair’s Fly Me To The Moon
2 years old very pretty but still young lady. Excellent head very dark eyes kind expression super top-line good length of chest Correct forechest Very well angulated which shows an efforthless free movement. Very nice type allthrough.
EXC KK 2 CK BTKL 3

SE UCH FI UCH NO UCH DK UCH Beardmarked’s Peek A Boo f. 20031008 e. Midnight’s O’Boy u. Beardmarked’s It’s A Sin
8 years and still in supercondition very strong but feminine allthrough dark slate Correct length to hight Strong feminine head dark eyes kind expression Lovely long and depth chest I’d prefer just a bite more forechest. Very well angulated. Moves very typical and positive Wonderful older lady.
EXC KK 3 CK

LPI SE UCH DK UCH Breaker Choice For Victory f. 20070421 e. CZ CH INT UCH JWW-06 PL CH VDH CH Now And Then Hole-In-One u. SL CH C.I.B SE UCH DK UCH Beardmarked’s Named Tequila
4 years strong but very elegant lady in good size Very balanced with correct proportions Nice feminine head. Nice expression for a blue Neck should have just a bit more length Good top-lin. Excellent deep long chest Good forechest Very sound and easy free movement.
EXC

NO UCH SE UCH Farmarens Hallo Dollie f. 20070911 e. GB CH SE UCH NO UCH FI UCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SE UCH Igor’s Black Now Or Never
3,5 years Very pretty and well built lady. Feminine and attractive allthrough Excellent head. Kind expression. Super top-line. Good length of chest. Would prefer just a bit more depth Very well angulated. Sound mover Covered the ground with minimum af efforth.
EXC

NO UCH Highflying Outa My Way f. 20070305 e. PLCH RUSCH SKCH INTUCH Basie Of Slavic Charm u. DK UCH SE UCH Bonny And Clyde’s Twice As Nice
4,5 years dark slate pretty lady. I’d prefer her just longer in chest Feminine head Would prefer just a bit darked eyes. Good depth of chest Strong top-line Would prefer just a bit longer neck. Very well angulated. Moved free with all feet correct on the ground.
EXC

SE UCH Hillbacka Worrying Kind f. 20070425 e. NORDJV-03 NORDV-03 SE UCH NO UCH Hillbacka Show Business u. SE UCH NO UCH Hillbacka Queen Of Harts
4 years pretty lady. Excellent head, flat scull Lovely eyecolor and expression for blue. Would prefer a bit more length and depth of chest. Very good length of neck Strong top-line Should have a bit more angulation at the front Well angulated at the rear. Easy free movement with good drive from the rear.
EXC

SE UCH Hillbacka Xciting Attraction f. 20071225 e. Potterdale Star Attraction u. Firstprizebears California
3 years very pretty brown lady with nice proportions Feminine head very kind expression Good length of neck Correct top-line Correct length and depth of chest with correct forechest Very well angulated. Sound movement with drive from the rear Would prefer just a bit more frontextension.
EXC

SE UCH NO UCH Lärkängen’s Penny Lane f. 20050225 e. NV-04 SE UCH NO UCH Alistair’s Bring Home The Bacon u. SV-02 NORDUCH INTUCH SV-04 Lärkängen’s Just The One And Only
6 years old Very pretty elegant lady Feminine head kind expression Super top-line Lovely long and depth chest good forechest. Not very much angulated but very balanced alltrough. Moved efforthless with long stride. Very pretty type.
EXC KK 4 CK

NORD UCH NO V-10 NORD V-10 Lärkängen’s Trendy Miss Wendy f. 20070307 e. INT UCH NO V-00 NORD UCH NORD V-01 SE V-00 SE V-01 Heather Mist Everybody’s Business u. SV-02 NORDUCH INTUCH SV-04 Lärkängen’s Just The One And Only
4 years very well built attractive lady. Correct length to height proportions feminine head with kind expression Good depth of chest good forechest Would prefer just a little bit longer. Very well angulated which shows on easy free movement putting the feet correct on the ground.
EXC

SE UCH DK UCH KBH V-11 SE V-11 Shetlanas Focus Of Attention f. 20090330 e. Shetlanas Black Whimsy u. Philabeg Gloriousbluegeorgina
Very strong but feminine pretty slate lady. Strong but feminine head with kind expression Super top-line Very balanced alltrough Long deep chest very well angulated. Moved very sound with an minimum of efforth. Sadly she is not so selfconfident today and shows herself not sogood as she could.
EXC
Veteranklass tikar
LPI SE UCH NO UCH SV-06 Goonie’s Easy As Pie f. 20010714 e. NORDUCH INTUCH DK UCH WW-98 SV-98 SV-99 SV-02 Alistair’s Lonesome Cowboy u. NORDUCH INTUCH Taildown’s Once Upon A Time
Beautiful 10 years old brown lady in topcondition Excellent femin head with kind expression Still super top-line Lovely long deep chest well angulated and sound allthrough. Absolutely typical sound mover. Just wonderful old lady.
EXC KK 2 CK

SV-02 NORDUCH INTUCH SV-04 Lärkängen’s Just The One And Only f. 20010515 e. NORDUCH NORDV-97 Potterdale Exellence u. NORDUCH WW-98 LPI Lärkängen’s Dreams Will Come Alive
Very pretty 10-years old elegant lady Beautiful head, kind expression still very strong top-line Good deep chest well angulated which shows an easy efforthless movement I can see she enjoys the day.
EXC KK 4 CK

Lärkängen’s Keep The Faith f. 20010723 e. NORDUCH INTUCH Gordons Pinocchio u. JWW-98 Lärkängen’s Everytime You Go
10 years old brown pretty and in top condition Feminine head flat scull Lovely eyes toning with the coat Good length of neck Strong top-line Lovely long and deep chest Very well angulated, which shows a really typical free movement. Very nice type.
EXC KK 1 CK BTKL 4 R-CERT BIR-veteran

C.I.B FI UCH NO UCH NORD V-07 SE UCH Nickelbys On-Going Business f. 20010603 e. INT UCH NO V-00 NORD UCH NORD V-01 SE V-00 SE V-01 Heather Mist Everybody’s Business u. INTUCH NORDUCH Nickelbys Miss Saigon
10 years very pretty and balanced old lady Beautiful feminine head with kind expression Still super top-line Lovely long and depth chest. Would prefer just a bit more forechest. Well angulated. Efforthless on move with long strides. Wonderful old lady.
EXC KK 3 CK

Tre’s Hildur f. 20010411 e. SE UCH Barkly Quest For Fame u. LPI Tre’s Doris
10 years old strong but feminine Good type sound in length to height proportion Nice strong head. Lovely long and depth chest just a little bit overweight Very well angulated. Weight made her movement a bit slowly today but sound and pretty allthrough.
EXC
Avelsklass
SE UCH NO UCH DK UCH Firestone Aus Dem Elbe-Urstromtal
Detagarnde hundar: M Messenger N, G’s Highlander Lad, G’s Happiness, M Meantforme N
Very sound group af excellent type Typical well constructed beardies I’m very pleased to give them prize of honor.
1 HP
Uppfödarklass
Kennel Alistair’s
Deltagande hundar: A’s King Of The Castle, A’s Magnificant, A’s Fly Me To The Moon, A’s Lady Marmelad
Absolutely quality group Super type of beardies Nothing to much nothing to less. Good sound typical breedgroup. Liked them all today Thank you for bringing them.
1 HP

Kennel Farmarens
Deltagande hundar: F Florian Prinzkrona, F Weeping Willow, F Made In Sweden, F Hallo Dollie
Very quality breed group I really love the type all of them Very balanced and handsome beardies You can se the family Thank you very much for bringing them.
2 HP

Kennel Lärkängen’s
Deltagande hundar: L’s Unbreak My Heart, L’s Penny Lane, L’s Trendy Miss Wendy, L’s Just The One And Only
Well balanced group very handsome good typical beardies. Like the type and the sound movement Thank you for bringing them.
3 HP