2009-09-06 SBC Högbo Sara Nordin

Valpklass 4-6 tikar
Alistair’s Lady Marmalade f. 20090316 e. JWW-08 SUCH Alistair’s It Takes Two To Tango u. SUCH NUCH Alistair’s Fly Me To The Moon
Söt väl bal tik, välformat huvud, välplac ögon, mkt bra skuldra/förbröst, tillr bröstkorg för åldern, normalt vinkl bakställ, pass benstomme. Rör sig ännu lite tätt bak mkt bra fr sidan med långt steg o fin profil, mkt trevligt temp.
2 HP

Fjällglimtens Cool ’N’ Kilted f. 20090409 e. Ramsgrove Ragthyme u. Fjällglimtens Isobel
Söt fem valp, bra prop, välformat huvud, normalt vinklad runt om, tillr förbröst för åldern, bra längd på själva bröstkorgen, men ngt kort bröstben. Rör sig ännu tätt både framifrån o bakifrån, tillr steglängd fr sidan, mkt trevligt temp.
3 HP

Synvillans Tango To Hazel f. 20090329 e. JWW-08 SUCH Alistair’s It Takes Two To Tango u. Synvillans Hazelheart
Fem valp med fina linjer o prop. Välformat huvud där underkäken behöver bli kraftigare o bredare, bra front o förbröst, mkt bra bröstkorg för åldern normalt vinkl bakställ. Rör sig ännu tätt bak, bra fr sidan m fin steglängd o profil. Mkt trevligt temp.
1 HP BÄSTA VALP
Juniorklass hanar
Hairdog’s Almust Perfekt f. 20080725 e. FINUCH SUCH Hairdog’s Picco Piccaro u. Hairdog’s Take A Chance On Me
Mask hane, rejäl o välutv, fint huvud o uttryck, bra hals, skuldra o förbröst, tillr tillbaka lagd överarm, välform br.korg. Normal vinkl bakställ. Rör sig m tillr steglängd, bra profil, tidvis ngt hög svans, bra pälskval. Mkt trevl temp.
1 KK 3 HP

Ramsgrove Borkason f. 20080710 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. Farmarens Essential for Ramsgrove
Mask välbal hane m fina linjer, mkt tilltalande huvud o uttryck, tillr tillbaka lagd skuldra, bra förbröst, bra överarm, välform bröstkorg, bra kors o normalt vinkl bakställ. Rör sig m långt avspänt steg o fin profil, bra päls under utv, aktiv o alert men ändå avspänd.
1 KK 1 CK BHKL 2 CERT

Typografen’s Netscape Navigator f. 20080908 e. NUCH DKUCH Kindle Passion Just Marvellous u. SUCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
Mask hane, fint huvud o uttryck, tillr hals, ngt framskjuten skuldra, tillr förbröst. Välformad bröstkorg för åldern, ngt lång i länden, normalt vinkl bakställ. Rör sig m bra steglängd men ngt överilat, behöver bli stabilare i fronten, bra pälskval, lugn men ändå alert i ringen.
1 KK 2 HP
Unghundsklass hanar
Alistair’s Jolly Good Fellow f. 20080314 e. Potterdale Star Attraction u. NV-05 SUCH NUCH Alistair’s Cheek To Cheek
Mask tilltalande hane, välform huvud m fint uttryck, bra skuldra, tillr förbröst, välform bröstkorg, bra kors o normalt vinkl vakställ. Rör sig lätt o ledigt med mkt bra steglängd o fin profil, bra päls under utv. Mkt typisk temp.
1 KK 1 CK BHKL R

Alvskogens No Limit f. 20080103 e. FINUCH SUCH Hairdog’s Picco Piccaro u. Alvskogens Shine A Light
Mask hane m bra linjer o prop, mkt tilltalande huvud o utr, bra hals o front men mkt knappt förbröst. Välform bröstkorg, bra kors, ganska bra svansans, bär dock svansen högt i rörelse. Rör sig m bra steg, men skulle behöva mer längd och för sitt huvud ngt högt, bra pälskval. Mkt trevlig temp.
1 KK 4

Nickelbys Simple Choice f. 20080420 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH FINUCH NUCH NORDV-07 Nickelbys On-Going Business
Mask hane, ganska tilltalande linjer, bra huvud o utv, tillr hals, ngt brant skuldra o överarm, ngt knappt förbröst, bra djup o form på bröstkorgen som dock är kort, ngt lång i länden. Normalt vinkl bakställ. Rör sig ngt trångt fram o bak ifrån, tillr steg från sidan men en aning överilat. Bra pälskval. Mkt trevligt temp.
2

Nickelbys Special Selection f. 20080420 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH FINUCH NUCH NORDV-07 Nickelbys On-Going Business
Mask hane, med fina linjer o prop. Tilltalande huvud o utv, bra hals, front o förbröst, välformad bröstkorg m bra längd, normalt vinkl bakställ. Rör sig m tillr steg men behöver mer energi o framåtbjudning. Ngt hög svans, bra päls under utv. Mkt trevligt temp.
1 KK R

Ramsgrove About Thyme f. 20080119 e. Ramsgrove Ragthyme u. Firstprizebears Chattooga At Ramsgrove
Mask hane, m snygga linjer o prop. Mkt tilltalande huvud o utv, ej fullt pigm nostryffel, bra hals, utm front o förbröst, välformad bröstkorg, normalt vinkl bakställ. Rör sig m långt bra steg o fin profil, men rullar stundtals upp svansen. Bra pälskval, utm temp.
1 KK 3

Stand Out Csi Las Vegas f. 20071004 e. Woolpack’s Quality Mark u. Alistair’s X-Citing News
Mask hane, med bra linjer o ganska bra prop, tilltalande huvud, typiskt utr, bra skuldra, tillr förbröst, tillr längd på bröstkorgen normanlt vinkl bakställ. Rör sig m utm balans, fint steg o korr profil, mkt bra pälskval. Mkt trevligt temp.
1 KK 2 HP
Öppenklass hanar
Alistair’s Great Business f. 20051104 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. Alistair’s X-Travaganza
Mask hane, med stiliga linjer, fint huvud o utr, mkt bra hals skuldra o förbröst, rak överarm, tillr längd på bröstkorgen, ngt kort bröstben, normalt vinkl bakställ. Rör sig m bra framåt bjudning, men ngt överilat o behöver ta ut steget bättre fram, mkt bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK 2 CK

Beastly’s Nat Of Campbell f. 20061206 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH DKUCH FINUCH Beastly’s Never Mind
Mask hane, med mkt tilltalande linjer o prop, fint huvud, välplac ögon med rätt blick, normalt vinkl runt om, ngt knappt förbröst, välformad bröstkorg. Rör sig m bra steglängd o profil, men behöver en starkare överlinje, bra pälskval, mkt trevligt temp.
1 KK 3

Beastly’s No-No Look At Me f. 20040520 e. BENELUXCH DECH VDHCH INTUCH WW-02 No-Nonsense’s Xiebert u. Beastly’s Made You Look
Mask hane, välform huvud m tilltalande utr, mkt bra hals, front o förbröst, tillr lång bröstkorg, ngt kort bröstben, aningen lång länd, välvinkl bakställ. Rör sig med bra steglängd, profil o framåtbjudning, bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK 4

Potterdale Star Attraction f. 20060830 e. GBCH Potterdale Audition For Pattishawl u. Shenendoa Star Of Potterdale
Mask hane, m ganska bra prop, bra huvud o utr, bra hals, front o förbröst, tillr volym i bröstkorgen som dock är ngt kort, ngt lång i länden, normalt vinkl bakställ. Rör sig ngt lojt men m bra steglängd fram, kunde ta ut steget bättre bak, stor päls med bra kval på täckhår, mkt trevligt temp.
1 KK R

Stand Out Darkness Of Hot Stuff Jr f. 20060210 e. SUCH DKUCH SV-05 KBHV-06 SV-08 Honeytaste Hot Stuff u. Alistair’s X-Citing News
Rejäl mask hane, med tilltalande huvud o utr, fina linjer o prop. Mkt tilltalande huvud o utr, bal vinklar, välformad bröstkorg m bra längd o volym. Rör sig m bra profil avslappnat steg som han kunde ta ut lite bättre fram, bra päls utm temp.
1 KK 1 CK
Championklass hanar
SUCH Ramsgrove Ragthyme f. 20050609 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. NLCH BCH LUXCH CZCH PLCH INTUCH WW-00 Firstprizebears Very Brown
Mask hane med snygga linjer o prop, mkt tilltalande huvud o utr. Utm hals, skuldra o förbröst, tillr tillbakalagd överarm, bra längd/volym på bröstkorgen, normalt vinklat bakställ. Rör sig lätt o ledigt med fint steg, vill ibland dra upp svansen, mkt bra pälskval, utm temp.
3 CK BHKL 4

JWW-08 SUCH Alistair’s It Takes Two To Tango f. 20070702 e. SUCH NUCH DKUCH INTUCH Shorelines Devoted To Shaw u. Alistair’s X-Travaganza
Mask hane, med harmoniska linjer välformat huvud m fint utr, ofullst pigm läppar, mkt bra hals, front o förbröst, mkt välformad bröstkorg m bra längd, normalt vinkl bakställ. Rör sig lätt o ledigt med långt bra steg och fin profil, utm temp.
4 CK

SUCH Farmarens Florian Prinzkrona f. 20070429 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH Farmarens Zweet Zamantha
Mask hane, med snygga linjer, fint huvud o utr, mkt bra hals o front, mkt förbröst, välformad bröstkorg m bra längd, bra bakställ. Rör sig med lätt o effektivt steg, mkt bra steglängd o profil. Mkt bra päls, utm temp.
2 CK BHKL 3

SUCH NORDV-07 NUCH FICH C.I.B. Heather Mist This Is My Life f. 20030904 e. SUCH Alistair’s Master Of The Game u. SUCH NUCH Heather Mist Eschusha Me
Mask hane, tilltalande linjer o prop, fint huvud o utr, välplac ögon, mkt bra hals o front, tillr förbröst, bra längd o volym på bröstkorgen, normalt vinkl bakställ. Rör sig m fint steg o mkt typisk profil, bra pälskval, utm temp.
1 CK BHKL 1 BIM
Veteranklass hanar
Roxetts Imperial Man f. 19990524 e. Magicbrook Competition u. Clic’s Heather Mist
10-årig gentleman i utm kondition, mkt fint huvud o utr, bra hals o skuldra, rak överarm, välform bröstkorg m lite knappt förbröst, tillr vinkl bak. Rör sig m bra balans o tillr steg, mkt bra pälskval, välmusklad, trevligt temp m glimten i ögat.
2 HP

SUCH Synvillans Power Quest f. 20000115 e. SUCH Barkly Quest For Fame u. SUCH Woolpack’s Power Of Love
Snart 10-årig gentleman, fina linjer o prop. Vacker huvud o utr, med härlig blick, mkt bra hals o skuldra, ngt rak överarm, bra längd o form på bröstkorgen, ngt knapp förbröst, normalt vinklat bakställ. Rör sig m bra steg o profil. Bra pälskval utm temp.
1 CK
Juniorklass tikar
Farmarens Made In Sweden f. 20081118 e. SUCH Woolpack’s Quality Zweet u. SUCH FINUCH NUCH DKUCH NORDV-04 INTUCH GBCH Farmarens Real Diamond
Söt fem jun tik, med fint huvud o utr. Mkt bra linjer o prop, bra front, tillr förbröst för åldern, men kort bröstben, välvinkl bakställ, mkt bra rörelseschema med långt o effektivt steg och korr profil, päls under utv, mkt trevligt temp.
1 KK 2 HP

Typografen’s Neep Neep f. 20080908 e. NUCH DKUCH Kindle Passion Just Marvellous u. SUCH Typografen’s Kitschy Kitshcy Kool
Fem tik med fina linjer, bra prop i huvudet som dock behöver breddas ngt, bra hals front o förbröst, bra längd på bröstkorgen men kort bröstben, aningen lång i länden, välvinkl bakställ. Rör sig med bra steg o profil, behöver bli fastare i rygglinjen, bra päls under utv. Mkt trevligt temp.
1 KK 1 HP
Unghundsklass tikar
Alistair’s Kiss-Me-Quick f. 20080416 e. SUCH NORDV-07 NUCH Heather Mist This Is My Life u. SUCH NUCH Alistair’s Fly Me To The Moon
Fem tik med fina linjer o prop. Mkt tilltalande huvud o utr. Bra hals, front och förbröst. Välformad bröstkorg m bra längd. Normalt vinklat bakställ. Rör sig m fin profil, bra steglängd fram, ngt bunden bak, bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK 3 HP

NORDJV-08 NORDV-08 Duchess Montebello Smartness f. 20071016 e. PLCH DKUCH INTUCH DE&VDHCH Saudade De Shaleemar u. PLCH Born To Be Smart Of Slavic Charm
Fem tik med fina linjer o prop, fint huvud o utr, mkt bra hals, front o förbröst, bra längd på bröstkorgen, men aningen kort bröstben, bra bakställ. Rör sig m bra steg men är ännu en aning luftig i fram, bra päls, utm temp.
1 KK 2 CK BTKL 4

Farmarens Hallo Dollie f. 20070911 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH Igor’s Black Now Or Never
Fin välbal tik, välformat fem huvud med fint utr, bra hals o front, tillr förbröst, välformad bröstkorg m bra längd, normalt vinklat bakställ. Rör sig med mkt bra steg o profil bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK 1 CK BTKL 1 CERT BIR

Hillbacka Xciting Attraction f. 20071225 e. Potterdale Star Attraction u. Firstprizebears California
Fem tik, bra linjer o prop, trevligt huvud o utr, bra hals mkt bra front o förbröst, välformad bröstkorg, tillr vinklad bak. Rör sig med fin profil, bra räckvidd fram, lite bunden bak, bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK R HP

Stand Out Cold Case f. 20071004 e. Woolpack’s Quality Mark u. Alistair’s X-Citing News
Fem tik, med fina linjer, bra huvud o utr, normalt vinklad runt om, tillr förbröst, bra längd på bröstkorgen men ngt kort bröstben. Rör sig balanserat med fin profil o bra steg, ngt trång bak, inte i bäst päls för dagen, men bra kval. Mkt trevligt temp.
1 KK 4 HP
Öppenklass tikar
Alvskogens Shine A Light f. 20050108 e. SUCH Synvillans Power Quest u. Alvskogens Java
Fem tik med fina linjer, bra huvud o utr, normala vinklar runt om, ngt knappt förbröst, tillr längd på bröstkorgen. Rör sig med bra steg o profil, bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK 1 CK

Casanova’s Glory Of Synvillans f. 20060529 e. SUCH Synvillans Power Quest u. Casanova’s Dancing Queen
Fem välbal tik, med tilltalande huvud o utr, bra hals, front o förbröst, välformad bröstkorg, normalt vinklat bakställ. Rör sig med bra profil och tar ut steget fint när hon slappnar av. Bra päls o trevligt temp.
1 KK R

Farmarens Flava Jemtlandica f. 20070429 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH Farmarens Zweet Zamantha
Fem tik, med fina linjer, fint huvud i profil kan få aningen mer bredd i skallen, fint utr, mkt bra hals o front, utm förbröst, välformad bröstkorg, välvinklat bakställ. Rör sig med fint steg o korr profil, bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK 3

Hairbodys True Love Always f. 20070107 e. SUCH Alistair’s Walk Right On u. Tre’s Hildur
Fem tik med fina linjer fint huvud i profil, kan bredda sig i skallen ngt, ngt framskjuten skuldra, tillr förbröst tillr volym i bröstkorgen, välvinklat bakställ. Rör sig med bra steg o profil från sidan, ngt tätt framifråm o bakifrån, bra päls, trevligt temp.
1 KK 2 CK

Hairdog’s Velvet Girl f. 20050823 e. SUCH Certified Moonstruck u. Hairdog’s Take A Chance On Me
Fem tik, med bra prop, bra huvud o utr, tillr hals, ngt brant o framskjuten skuldra, tillr förbröst, bra längd o form på bröstkorgen, normalt vinkl bakställ. Ngt brant kors, släpper ryggen i stående. Rör sig med bra profil men lite kort steg, bra päls, mkt trevligt temp.
2

Hairdog’s Yo-Yo-Girl f. 20070419 e. SUCH Farmarens Jigger Joe u. Hairdog’s Oh La La
Fem tik med bra prop, trevligt huvud o utr, tillr hals, ngt framskjuten skuldra, kort rak överarm, ngt brant kors i övr. Normalt vinklad bak, välformad bröstkorg, välmusklad. Rör sig med bra attityd o energi men lite kort steg och en aning trång fram o bak, bra päls, utm temp.
2

Hillbacka Worrying Kind f. 20070425 e. NORDJV-03 NORDV-03 SUCH NUCH Hillbacka Show Business u. SUCH NUCH Hillbacka Queen Of Harts
Fem tik med fina linjer, bra huvud o utr, fin hals, bra skuldra tillr förbröst, välformad bröstkorg, aningen avfallande kors, i övr normalt vinklad bak. Rör sig med fin profil o tillr steglängd, bra päls, mkt trevligt temp.
1 KK 4

Svassas Call Me Sweetie f. 20070428 e. LPI LPII High Jack Who Cares u. LPI SV-03 SUCH LPIII FINUCH SLCH NORDV-05 NUCH INTUCH Alistair’s Watch Out
Fem tik med fina linjer o prop tilltalande huvud o utr, bra hals, skuldra o förbröst, ngt smal i bröstkorgens nedre del vilket också gör henne smal i fronten, normalt vinklad bak, bra längd på bröstkorgen. Rör sig med ett bra steg o profil, bra päls, mkt trevligt temp.
1
Championklass tikar
SUCH NUCH Alistair’s Fly Me To The Moon f. 20050412 e. SUCH NUCH DKUCH Beardcaper’s Fortune Hunter u. SUCH NUCH DKUCH INTUCH KBHV-02 Alistair’s Quite The Thing
Fin fem tik, mkt bra balans, tilltalande huvud o utr, bra front välformad bröstkorg, välvinklat bakställ. Rör sig med härligt steg o fin profil, bra päls, mkt trevligt temp med en skön attityd.
1 CK BTKL 2

SUCH Farmarens Artful Andalucia f. 20041210 e. SUCH NUCH ESTCH INTUCH Farmarens Weeping Willow u. SUCH FINUCH NUCH DKUCH NV-03 INTUCH SV-05 Farmarens Polly Pumpkin
Fem tik med härliga linjer, mkt tilltalande huvud o utr, bra hals o skuldra, tillr förbröst, välformad bröstkorg, välvinklat bakställ. Rör sig med bra profil o energi. Kunde ta ut steget lite bättre fram bra päls, mkt trevligt temp.
2 CK BTKL 3

SUCH Steel Town’s Absolutely Fabulus f. 20060326 e. SUCH Typografen’s Jungman Jansson u. SUCH FINUCH Vargåkern’s Flying Enterprice
Fem tik, med bra linjer, mkt fint huvud o utr, tillr hals, tillr tillbakalagd skuldra, ngt knappt förbröst, välformad bröstkorg, för dagen i lite högt hull, normal vinklat bakställ. Rör sig med bra balans o profil, bra päls, ngt i ymnigaste laget, mkt trevligt temp med härlig attityd.
3 CK
Veteranklass tikar
Alistair’s X-Citing News f. 20010628 e. INTUCH NORDUCH SV-95 Potterdale Illusion u. SUCH NUCH Alistair’s Remember Me uppf. Johan Andersson & Nina Lönner-Andersson, Hammarö äg. Svensson, Västerås
8 år ung, mkt fem med fina linjer, tilltalande huvud o utr, bra hals o front, ngt knapp förbröst, välformad bröstkorg, brant kors i övr normalt vinklad bak. Rör sig med fin profil, bra räckvidd fram, tillr steg bak, bra päls mkt trevligt temp m härlig attityd.
3 HP

Beastly’s Made You Look f. 20001215 e. SUCH Alistair’s Master Of The Game u. Beastly’s Highland Eternity uppf. Ingela & Morgan Sandström, Yngsjö äg. Jonsson, Kristianstad
Snart 9 år gammal, fem med fina linjer ger ett ngt tungt intryck, tillr hals, bra skuldra, ngt knappt förbröst, välformad bröstkorg m bra volym, normalt vinklat bakställ. Rör sig med fin profil, bra steglängd men ngt tung i rörelserna. Ymmig päls av bra kval. Mkt trevligt temp.
R HP

SUCH FINUCH NUCH DKUCH NORDV-04 INTUCH GBCH Farmarens Real Diamond f. 20000303 e. NORDUCH NORDV-97 Potterdale Exellence u. INTUCH SUCH NUCH DKUCH FINUCH SV-00 Farmarens Happy Returns uppf. Maine Lundell, Gävle äg. Lundell, Göransson, Sandberg, Gävle
Fem tik med mkt fina linjer, mkt tilltalande huvud o utr, bra hals o front, välformad bröstkorg, välvinklat bakställ. Rör sig med utm steg o profil, mkt bra pälskval men för dagen inte i bästa päls med tydligt gles päls på ryggen, härligt temp.
2 CK

SUCH FINUCH NUCH NORDV-07 Nickelbys On-Going Business f. 20010603 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. INTUCH NORDUCH Nickelbys Miss Saigon uppf. Carina, Jahn & Linda Stääv, Strängnäs äg. Bengtsson, Tumba
Fem tik med fina linjer, mkt trevligt huvud o utr, bra hals o skuldra, tillr förbröst, mkt välformad bröstkorg, normalt vinklat bakställ. Rör sig med mkt bra steg o fin profil, bra päls, mkt trevligt temp.
1 CK

Tre’s Hildur f. 20010411 e. SUCH Barkly Quest For Fame u. LPI Tre’s Doris uppf. Ruth Ellgren, Hallsberg äg. Gustafsson, Åmmeberg
Rejäl men ändå fem dam fina linjer o prop, välformat huvud med bra utr, bra hals o skuldra, bra förbröst, ngt rak överarm. Välformad bröstkorg, normalt vinkl bak. Rör sig med fin profil, bra steglängd fram, lite bundet bak. Ymmig päls med bra kval, mkt trevligt temp.
4 HP
Uppfödarklass
Farmarens kennel, Lundell
Deltar med följande hundar: F’s Florian Prinzkrona, F’s Hallo Dollie, F’s Flava Jemtlandica, F’s Real Diamond
En grupp från 3 kombinationer samtliga med mkt välformade uttrycksfulla huvuden, utm prop och härliga rastypiska rörelser. Genomgående utm temp. Gratulerar till en gedigen uppfödargärning!
1 HP BÄSTA GRUPP