2008-09-07 SBC Högbo Line Merete Haugen

Valpklass 4-6 hanar
Alistair’s Jolly Good Fellow f. 20080314 e. Potterdale Star Attraction u. NV-05 SUCH NUCH Alistair’s Cheek To Cheek
5 mån hane mask huvud bra uttryck bra utf. nosparti utm skuldra mkt bra kropp för åldern härliga vinklar runt om. Rör sig m. bra steg härlig päls & färg trevligt temp.
1 HP BIR VALP

Nickelbys Special Selection f. 20080420 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH FINUCH NUCH NORDV-07 Nickelbys On-Going Business
4 mån, trevlig hanvalp. Behöver fyllas i nosparti, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, bra kropp, bra vinklar bak. Rör sig bra, kan ändå ta ut steget lite bättre, bra päls & färg, trevl. temp
1 HP

Alvskogens No Limit f. 20080103 e. FINUCH SUCH Hairdog’s Picco Piccaro u. Alvskogens Shine A Light
8 mån. maskulin mkt trevlig, mask huvud m. bra detaljer, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, tillr. bröstdjup. Aningen lång i länd, normalt vinklad, aningen högt ansatt svans.Rör sig ändå mkt valpigt, bra päls, trevligt temp
2
Valpklass 6-9 hanar
Hillbacka Xpensive Attraction f. 20071225 e. Potterdale Star Attraction u. Firstprizebears California
8 mån trevlig helhet bra huvud, men ska få mer bredd, härligt uttryck utm hals o skuldra. Bra bröstdjup, normalt vinklad. Rör sig bra, men kan ta ut steget bättre, härlig päls och färg. Trevligt temp.
1 HP
Valpklass 4-6 tikar
Nickelbys Selected One f. 20080420 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH FINUCH NUCH NORDV-07 Nickelbys On-Going Business
4 mån, fem helhet, bra huvud & utr. önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, utm kropp för ålder, fina prop, utm vinkl bak. Rör sig m bra steg när den vill. Bra päls & färg, trevlig temp.
1 HP
Valpklass 6-9 tikar
Alvskogens Nova Zembla f. 20080103 e. FINUCH SUCH Hairdog’s Picco Piccaro u. Alvskogens Shine A Light
8 mån fem, bra huvud, nospartiet behöver fyllas i, bra pigm. ngt grov skuldra, ngt vida armbågar, bra bröstdjup, önskas ngt längre bröstkorg för dagen, ngt högre bak än fram, normal vinkl. Rör sig bra men steget kunde bli längre, härlig kommande päls, supertrevlig beardis temp.
2

Hillbacka Xciting Attraction f. 20071225 e. Potterdale Star Attraction u. Firstprizebears California
8 mån, fem helhet härligt huvud & uttr, härlig pigment, bra hals o skuldra, utm bröstdjup & längd, härligt vinklad runt om, rör sig bra behöver bli stabilare fram, härlig päls & färg. Trevligt temp.
1 HP BIM valp
Juniorklass hanar
JWW-08 Alistair’s It Takes Two To Tango f. 20070702 e. SUCH NUCH Shorelines Devoted To Shaw u. Alistair’s X-Travaganza
14 mån, mask mkt god typ, bra huvud & utr. tillr pigment, utm hals & skuldra, mkt bra förbröst, bröstdjup, tillr br.längd, utm vinklar, rör sig med utm steg runt om, superpälskval. Trevligt temp fint framvisad.
1 KK 1 CK BHKL 1 CERT BIM-junior

Farmarens Give Me Five f. 20070720 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH FINUCH NUCH DKUCH NORDV-04 INTUCH GBCH Farmarens Real Diamond
14 mån mkt god typ, utm huvud behöver fyllas i nospartiet, bra skuldra, utm bröstdjup & längd. Härliga vinklar runt om, utm steg. Lovande päls, supertrevigt temp. Trevligt framvisad.
1 KK 2 CK BHKL 3

Perky’s Roi Du Soleil f. 20071204 e. BALTJV-06 BALTV-06 ESTV-06 ESTJV-06 ESTV-07 FINUCH ESTCH SUCH Perky’s I Want It All u. Beardmarked’s Run For Fun
9 mpn mkt bra typ, mask huvud, mkt bra uttr. önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, bra bröstdjup o längd, tillr benstomme, normalt vinklad fram o bak, aningen högt ansatt svans. Rör sig med bra steg, men måste bli stabilare fram o bak, ngt hög svans. Trevligt temp. Behöver ngt mer ringträning.
1 KK 4

Quarry’s Advent Sunday f. 20071202 e. Quarry’s Legend u. Quarry’s Winnie Black Velvet
9 mån, mask, mask huvud, bra uttr. superbt pigment, utm skuldra tillr förbröst, bra bröstdjup & längd, bra vinklar runt om, passande benstomme. Rör sig med bra steg, men behöver bli friare i sina rörelser, lovande päls, behöver få mer självförtroende.
1 KK R

Stand Out Csi Las Vegas f. 20071004 e. Woolpack’s Quality Mark u. Alistair’s X-Citing News
9-10 mån, mkt god typ, mask bra huvud, utm pigment, utm hals & skuldra, mkt bra bröstdjup o längd, bra vinklar, tillr lång svans. Rör sig med bra steg, kan bli stabilare fram, lovande päls, ändå ngt solblekt. Trevl temp, trevligt framvisad.
1 KK 3 CK
Unghundsklass hanar
Alistair’s Hunky Dory f. 20070102 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. NV-05 SUCH NUCH Alistair’s Cheek To Cheek
20 mån, mkt god typ, mask huvud, ngt väl markerat stop, bra nosparti önskar ngt bättre tillbaka lagd skuldra, tillr hals, saknas ännu ngt förbröst, tillr bröstdjup för dagen i tunt hull, ngt avfallande kors, utm vinklar bak. Rör sig med bra drive, kunde röra sig bättre fram, utm päls trevl temp, trevligt framvisad.
1 KK 4 HP

Farmarens Florian Prinzkrona f. 20070429 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH Farmarens Zweet Zamantha
16 mån mask. mkt god typ, utm huvud, goda prop, mkt bra utr. utm hals o skuldra, kan ännu få mer förbröst, bra bröstdjup, utm bröstlängd. Rör sig med utm steg, prima päls, härligt temp, fint framvisad
1 KK 1 CK

Hair Clown’s Flying Herkules f. 20070412 e. SUCH DKUCH SV-05 KBHV-06 SV-08 Honeytaste Hot Stuff u. SUCH Hair Clown’s Darling Princess Fanny
16 mån, mask, mkt bra helhet, utm skalle & nosparti, men underkäke kunde vara ngt bättre, utm hals & skuldra, utm förbröst, bröstdjup & längd, bra vinklar runt om. Rör sig med bra steg, kommande päls av rätt kval. Trevligt temp. Fint framvisad.
1 KK 2 CK

Svassas Born Happy f. 20061013 e. PLCH DKUCH INTCH DEVDHCH Saudade De Shaleemar u. LPI SV-03 SUCH LPIII FINUCH SLCH NORDV-05 NUCH Alistair’s Watch Out
23 mån, mkt bra typ, mask huvud, utm pigment, önskas bättre tillbakalagd skuldra, ngt kort hals, saknas lite förbröst, bra bröstdjup, tillr bröstlängd, lång i länden, tillr svanslängd. Rör sig bra, kunde ta ut steget bättre fram, tidvis hög svans. Utm pälskval o kondition. Trevlig temp, fint framvisad.
1 KK 3 HP
Öppenklass hanar
Lindvallarnas Lucky-Business f. 20060521 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. SUCH Midnight’s Wicked Gossip
Två år, maskulin, mkt bra helhet, mask huvud, utm nospari, härligt utr. tillr tillbakalagd skuldra, bra förbröst, tillr bröstdjup, bra bröstlängd, ngt lång länd, som skjuts upp i rörelse, härligt vinkl bak, bra steg, men ngt längre frambensrörelser önskas. Behöver bli stabilare i sin överlinje. Trevligt temp, fint framvisad.
1 KK 3

Potterdale Star Attraction f. 20060830 e. GBCH Potterdale Audition For Pattishawl u. Shenendoa Star Of Potterdale
Två år, mask mkt bra typ, bra huvud men saknas ännu lie bredd i skallen. Bra hals, tillr tillbakalagd skuldra, bra förbröst, bra bröstdjup, utm lång bröstkorg, superkort länd. Rör sig m. bra steg, ännu ngt stor och ullig päls, som stör hans rörelser. Trevligt temp, fint framvisad.
1 KK 1 CK

Steel Town’s Anything Goes By f. 20060326 e. SUCH Typografen’s Jungman Jansson u. SUCH FINUCH Vargåkern’s Flying Enterprice
2,5 år, mask mkt bra helhet. Mkt bra huvud o uttr., nospartiet kunde vara mer utfyllt. Saknas lite pigment på läppen. Utm hals & skuldra, bra förbröst o bröstdjup. Bra bröstlängd. Ngt avfallande kors. Rör sig med bra steg, hög svans, härlig päls, kval o färg. Trevligt temp, fint framvisad.
1 KK 2
Championklass hanar
SUCH NORDV-07 Heather Mist This Is My Life f. 20030904 e. SUCH Alistair’s Master Of The Game u. SUCH NUCH Heather Mist Eschusha Me
5 år, utm typ, mask helhet, utm huvud & uttr, kunde ngt mer kraftigt nosparti, utm hals & skuldra, härligt förbröst och bröstdjup, bra längd på bröstkorgen, bra vinklar runt om, ngt avfallande kors. Rör sig med utm steg, men rullar ngt över ryggen, exc päls o presentation. Trevligt temp.
3 CK BHKL R

SUCH Midnight’s A Little Bit More f. 20040704 e. SUCH DKUCH KBHV-03 FINUCH Rivermeadow’s Wild Card u. Midnight’s Rock Me Baby
4 år, mkt god typ, mask, härligt huvud och uttr, utm pigment, utm hals och skuldra, men ngt vak överarm, tillr förbröst, utm bröstdjup & längd, aningen lång i länden, aningen avfall. i korset, utm vinklad bak. Rör sig med bra baksteg, men kunde ha mer reach i fronten, tendens till hög svans, mkt bra pälskval, fint framvisad, trevligt temp.
4 CK

SUCH Nickelbys Robert The Bruce f. 20060402 e. SUCH Vargåkern’s Do It For Luck u. Nickelbys Out Stand-Ing
2,5 år, mkt bra helhet, mask, härligt huvud & uttr. Utm hals & skuldra & förbröst, bra bröstdjup, tillr bröstlängd, bra kors, utm vinklad runt om. Rör sig med bra steg, tidvis stolt över sin svans. Utm pälskval & mängd. Trevligt temp, fint framvisad.
2 CK BHKL 4

SUCH NUCH DKUCH INTUCH Shorelines Devoted To Shaw f. 20041017 e. Diotima Sea Scout u. NORDUCH INTUCH Shorelines Aquarelle
4 år, utm typ. Mask huvud med härliga detaljer, tångbett, utm hals, mkt lång o fin överarm, mkt bra förbröst, härligt djup bröstkorg, bra bröstlängd, länden får inte bli längre, bra kors. Rör sig med utm drive & stil. Mkt typiskt beardistemp, utm pälskval, men den får dock inte bli längre, fint framvisad.
1 CK BHKL 2
Veteranklass hanar
SUCH FINUCH Farmarens Loyal Friend f. 19970716 e. INTUCH SUCH NUCH DKUCH FINUCH KBHV-98 FINV-99 NV-99 NORDV-99 Farmarens High Commission u. INTUCH NORDUCH FINUCH SV-92 SV-93 FINV-97 NORDV-97 Farmarens Evening Eureka
11 år, utm typ, ? av värdighet, utm huvud, vackra mörka ögon, utm hals & skuldra, utm förbröst och bröstdjup, tillr bröstlängd. Rör sig bra för sin ålder. Härlig päls & framvisning, mysigt temp.
1 CK BIM VETERAN
Juniorklass tikar
NORDJV-08 NORDV-08 Duchess Montebello Smartness f. 20071016 e. PLCH DKUCH INTCH DEVDHCH Saudade De Shaleemar u. PLCH Born To Be Smart Of Slavic Charm
11 mån fem, mkt bra helhet, huvud med bra detaljer, mkt bra pigment, utm hals & skuldra, mkt bra uttr kropp för åldern, utm bröstlängd, utm vinklad. Rör sig mkt bra, långt steg, mkt lovande, utm päls, temperament fint framvisad.
1 KK 1 CK BTKL 1 CERT BIR

Farmarens Good Girl f. 20070720 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH FINUCH NUCH DKUCH NORDV-04 INTUCH GBCH Farmarens Real Diamond
13 mån, mkt bra helhet, fem tikhuvud, mörka vackra ögon, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, tillr hals. Utm bröstdjup & längd. Harmoniskt vinklad. Rör sig med bra steg. Kommande päls m mkt bra kval. Härligt temp, bra framvisad.
1 KK 3 HP

Farmarens Hallo Dollie f. 20070911 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH Igor’s Black Now Or Never
1 år, super fem, mkt bra helhet. Bra huvud o uttr, önskar ngt bättre underkäke, utm hals o skuldra, mkt bra förbröst, djup o längd. Bra vinklar fram o bak. Rör sig med utm steg och drive. Lovande päls och bra kval. Showigt temp, fint framvisad.
1 KK 2 CK

Quarry’s Advent Candy f. 20071202 e. Quarry’s Legend u. Quarry’s Winnie Black Velvet
9 mån, fem trevlig helhet, vackert huvud, härligt uttr, utm hals o skuldra, mkt bra kropp för åldern. Ngt avfall. kors. Fina vinklar runt om, låga fina hasar. Rör sig glimtvis med bra steg. Behöver få mer självförtroende. Härlig päls o färg.
1 KK 4
Unghundsklass tikar
Boomtown Mia Hamm f. 20070301 e. Alvskogens Stormy Weather u. Boomtown Dalwhinnie
1,5 år, fem av bra modell, bra huvud, önskar mildare uttr. Bra pigment, önskas bättre tillbakalagd skuldra, tillr förbröst. Önskar bättre längd o djup, aningen lång länd, avfallande kors. Rör sig med kort steg, måste bli stabilare fram o bak. Kommande päls av rätt kval. Trevligt temp.
2

Farmarens Flava Jemtlandica f. 20070429 e. GBCH SUCH NUCH FINUCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. SUCH Farmarens Zweet Zamantha
17 mån, fem mkt bra typ, bra huvud, fint uttr, önskas ngt bättre underkäke, tillr hals, normal skuldra, tillr förbröst, bra bröstdjup & längd, ngt avfallande i korset. Rör sig med bra steg och drive, tidvis hög svans, lovande päls. Härligt temp, fint framvisad.
1 KK 4 HP

Hairbodys Because I Love You f. 20070107 e. SUCH Alistair’s Walk Right On u. Tre’s Hildur
16 mån, mkt bra typ fem, bra huvud & uttr. Mkt bra pigment, Tillr hals önskar ngt bättre tillbakalagd skuldra, ngt rak i överarmen. Tillr förbröst, bra bröstdjup & längd. Ngt avfallande kors. Bra vinklar bak, tillr lång svans. Rör sig bra, men kunde ta ut steget bättre. Bra pälskval. Trevligt temp, fint framvisad.
1 KK 3 HP

Hairdog’s Yo-Yo-Girl f. 20070419 e. SUCH Farmarens Jigger Joe u. Hairdog’s Oh La La
Drygt 1 år, fem av bra typ, bra huvud, ngt ljusa ögon, ännu ngt tunt nosparti, utm pigment. Önskas ngt bättre underkäke, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, bra förbröst, önskas djupare bröstkorg, avfallande kors, tillr benstomme. Rör sig med kort steg. För dagen utan päls, men det som kommer är av korr kval. Härligt beardistemp.
2

Hillbacka Worrying Kind f. 20070425 e. NORDJV-03 NORDV-03 SUCH NUCH Hillbacka Show Business u. SUCH NUCH Hillbacka Queen Of Harts
16 mån fem, mkt bra helhet, vackert huvud & uttr, tillr hals, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, tillr förbröst, utm bröstdjup, tillr bröstlängd, aningen lång i länden, bra kors, bra vinklar bak. Rör sig med bra steg, toplinen behöver bli strammare, utm päls, kval & mängd. Trevligt temp, fint framvisad.
1 KK 2 CK

Malandex Xpatriate f. 20070216 e. GBCH Gillaber Drummond u. GBCH Malandex Xquisit
18 mån fem av mkt bra helhet & typ, härligt huvud & uttr. Bra pigment, bra hals o skuldra. Tillr förbröst, utm bröstdjup & längd. Aningen lång i länden, bra kors. Utm vinklar fram o bak. Rör sig m. utm steg, utm päls, kval & mängd. Stilfullt framvisad. Härligt temp.
1 KK 1 CK BHKL 3

Rumängens Elieen f. 20070527 e. SUCH Woolpack’s Quality Zweet u. Vargåkern’s Honey-Bee
15 mån, mkt bra typ, fem. Bra huvud o uttr. Bra pigment. Önskar bättre tillbakalagd skuldra, bra förbröst & längd, aningen avfallande kors, utm vinklar bak. Rör sig bra, sjunker lite i fronten, verkar för dagen lite lågställd. Kommande päls av rätt kval. Trevligt temp, fint framvisad.
1

Svassas Call Me Sweetie f. 20070428 e. LPI LPII High Jack Who Cares u. LPI SV-03 SUCH LPIII FINUCH SLCH NORDV-05 NUCH Alistair’s Watch Out
16 mån, mkt bra typ, bra huvud men behöver mer bredd i skalle & nosparti. Tillr underkäke, önskas bättre tillbakalagd skuldra, tillr förbröst, bra bröstdjup och längd, ngt lång i länden, ngt fallande i korset. Rör sig bra men kunde ha mer längd i fram, ngt trång bak. Bra päls kval, trevligt temp, fint framvisad.
1 KK R
Öppenklass tikar
Alistair’s Grand Profile f. 20051104 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. Alistair’s X-Travaganza
2,5 år, utm typ fem vackert huvud & uttr. Utm hals & skuldra, bra förbröst, utm bröstdjup & längd, fina vinklar runt om. Rör sig bra men kunde ta ut steget lite mer, bra pälskval, fint framvisad. Trevligt temp.
1 KK 2 CK

Alvskogens Shine A Light f. 20050108 e. SUCH Synvillans Power Quest u. Alvskogens Java
3 år, bra typ, bra huvud ngt ljusa ögon, utm hals & skuldra, saknas lite förbröst, bra bröstdjup, utm längd, harmoniskt vinklad. Rör sig bra men kunde ha mer frambenssträck, ngt mjuk i pälsen. Trevligt temp, fint framvisad.
1 KK 4

Farmarens Artful Andalucia f. 20041210 e. SUCH NUCH Farmarens Weeping Willow u. SUCH FINUCH NUCH DKUCH NV-03 INTUCH SV-05 Farmarens Polly Pumpkin
3 år, utm helhet fem o stilfull, vackert huvud, bra hals o skuldra, tillr förbröst, bra bröstdjup & längd. Bra vinklar runt om. Rör sig bra från sidan, kunde vara ngt stabilare fram, ngt avfallande i korset. Mkt vackert framvisad. Bra päls o kondition.
1 KK 1 CK BTKL R

Goonie’s Golly Miss Mollie f. 20050527 e. NORDV-02 NV-03 NUCH DKUCH KBHV-04 INTUCH SUCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. SUCH Goonie’s Dream Poem
3 år, mkt bra helhet, bra huvud bra uttr, utm pigment, tillr hals önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, tillr förbröst & djup, bra bröstlängd harm. vinklad. Rör sig med bra steg, kunde varit stabilare fram. Utm pälskval. Fint framvisad. Trevligt temp.
1 KK R

Hair Clown’s Edelwaise White f. 20051028 e. SUCH Typografen’s Jungman Jansson u. SUCH Hair Clown’s Darling Princess Fanny
2,5, mkt bra helhet & typ, fem huvud, ngt ljusa ögon, bra pigment, bra hals, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, tillr förbröst. Bröstet behöver bli djupare och längre, ngt utåtvridna armbågar, ngt lång länd, fina vinklar bak, bra kors. Rör sig med ngt kort steg, stabilt fram & bak. Kommande päls av bra kval. Trevligt temp, fint framvisad.
1

Skarnbro’s Her Highness f. 20050718 e. SUCH FINUCH Farmarens Loyal Friend u. Skarnbro’s Caitlin O’Nell
3 år, mkt bra helhet fem, bra huvud, nospartiet kunde vara bättre utfyllt, mkt bra pigment, ngt grov & brant skuldra, tillr förbröst, bra bröstdjup & längd, fina vinklar bak. Rör sig bra, utm pälskval. Fint framvisad. Trevligt temp.
1

Steel Town’s Absolutely Fabulus f. 20060326 e. SUCH Typografen’s Jungman Jansson u. SUCH FINUCH Vargåkern’s Flying Enterprice
2,5 år, utm helhet, fem, vackra mörka ögon, utm hals oskuldra, mkt bra förbröst & djup, bra bröstlängd, stark rygg, tillr lång svans. Rör sig bra men kunde ta ut steget ngt, utm päls leval & mängd, fint framvisad, trevligt temp.
1 KK 3 CK

Steel Town’s Ain’t Me Babe f. 20060326 e. SUCH Typografen’s Jungman Jansson u. SUCH FINUCH Vargåkern’s Flying Enterprice
2 år, mkt bra helhet, fem, mörka vackra ögon, önskas bättre tillbakalagd skuldra, önskas bättre markerad förbröst, tillr bröstdjup & längd, ngt lång i länden, fina vinklar bak. Rör sig med bra steg, skjuter upp länden i rörelse, ngt avfallande i kors, bra pälskval, trevligt temp, fint visad.
1
Championklass tikar
SUCH NUCH Alistair’s Fly Me To The Moon f. 20050412 e. SUCH NUCH DKUCH Beardcaper’s Fortune Hunter u. SUCH NUCH DKUCH INTUCH KBHV-02 Alistair’s Quite The Thing
3,5 år, mkt bra typ, bra huvud & uttr, önskas bättre tillbakalagd skuldra, bra förbröst, djup && längd. Utm vinklar bak, ngt avfallande i korset. Rör sig bra, men kunde ha bättre steg fram, utm pälskval, fint framvisad, härtligt temp.
3 CK

NORDJV-06 SUCH Alistair’s Go-As-You-Please f. 20051104 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. Alistair’s X-Travaganza
2,5 år, utm helhet, fem, bra huvud, utm pigment, utm hals & skuldra, mkt bra förbröst, utm bröstdjup & längd, fina vinklar runt om. Rör sig med bra steg. Ngt glad för sin svans, utm päls. Stilfull, utm temp & fint framvisad.
1 CK BTKL 4

SUCH NUCH FINUCH ESTCH Farmarens True Spirit f. 20010610 e. NORDUCH INTUCH DKUCH WW-98 SV-98 SV-99 SV-02 Alistair’s Lonesome Cowboy u. INTUCH SUCH NUCH DKUCH FINUCH SV-00 Farmarens Happy Returns
7 år, mkt bra typ, fem, härligt uttr, önskas bättre tillbakalagd skuldra, bra förbröst, bröstdjup, aningen lång i länden, ngt avfallande kors. Rör sig bra från sidan, kunde vara starkare i rygg och stabilare i frambensrörelsen. Utm päls. Flott framvisad, härligt temp.
OPL CK

LPI SUCH NUCH SV-06 Goonie’s Easy As Pie f. 20010714 e. NORDUCH INTUCH DKUCH WW-98 SV-98 SV-99 SV-02 Alistair’s Lonesome Cowboy u. NORDUCH INTUCH Taildown’s Once Upon A Time
7 år, mkt bra helhet, härligt huvud & uttr, nospartiet kunde vara bättre utfyllt, utm hals, normal skuldra & förbröst. Bra bröstdjup & länd, avfallande kors, fina vinklar bak. Rör sig med bra steg, kunde vara starkare i rygg, borde vara stabilare fram. Utm päls, stilfullt visad, trevligt temp.
OPL CK

SUCH Honeytaste Naughty Nylons f. 20060408 e. SUCH DKUCH SV-05 KBHV-06 SV-08 Honeytaste Hot Stuff u. Midnight’s Zaga 2,5 år, utm helhet, fem huvud, bra uttr, bra hals o skuldra, bra förbröst, tillr bröstdjup & längd. Bra vinklar runt om. Rör sig bra, men ryggen borde vara starkare. Utm päls färg kval. Trevligt temp, fint framvisad.
2 CK

SUCH Nickelbys Oh She’s Mine f. 20010603 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. INTUCH NORDUCH Nickelbys Miss Saigon
7 år, mkt bra typ, fem mörka fina ögon bra bett, men behöver städa upp bland sina tänder, utm hals & förbröst, mkt bra bröstdjup, aningen lång länd, bra kors. Rör sig med bra steg och driv. Kunde vara starkare i sin rygg, utm päls. Fint framvisad, trevligt temp.
R CK

SUCH FINUCH NUCH NORDV-07 Nickelbys On-Going Business f. 20010603 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. INTUCH NORDUCH Nickelbys Miss Saigon
6 år, utm helhet, bra huvud, vackert uttr, nospartiet kunde vara bättre utfyllt, utm pigment. Utm hals & skuldra, ngt rak i överarmen, tillr förbröst, utm djup, bra kors, fina vinklar bak. Rör sig med bra steg, ryggen borde vara fastare, bra päls & kval, men får ej bli mer. Trevligt temp, fint framvisad.
OPL CK

SUCH Nickelbys Private Collection f. 20040524 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. SUCH SV-01 Nickelbys Not For Sale
4 år mkt bra typ & helhet, vackert uttr, bra pigment, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, utm förbröst & bröstdjup. Utm vinklad bak. Rör sig bra, men ger ett ngt tungt intryck, utm päls av rätt kval. Trevligt temp, fint framvisad.
OPL CK

SUCH Nickelbys Quite A Lady f. 20040529 e. SUCH NUCH DKUCH FINUCH INTUCH Nickelbys Nicholas Nickelby u. INTUCH NORDUCH Nickelbys Miss Saigon
4 år, mkt bra typ, fem helhet, bra huvud & uttr, önskas ngt bättre tillbakalagd skuldra, utm förbröst, bra bröstdjup, ngt avfallande kors. Rör sig med ngt kort steg, ngt tungt intryck för dagen, utm päls. Trevligt temp, fint framvisad
OPL CK

NUCH SUCH Quarry’s Utopia f. 20031226 e. NORDV-02 NV-03 NUCH DKUCH KBHV-04 INTUCH SUCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. Quarry’s Michelle
5,5 år, mkt bra helhet & typ, bra huvud fint uttr, utm hals, tillr förbröst, bra bröstdjup, ngt lång i länden, harmoniskt vinklad. Rör sig mkt bra från sidan, utm päls & färg. Trevligt framvisad.
4 CK

SUCH FINUCH Vargåkern’s Flying Enterprice f. 20010430 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. Vargåkern’s Almost Unreal
7 år, mkt bra helhet & typ, vackert huvud & uttr. Tillr pigment, ngt grov skuldra, som kunde vara bättre tillbakalagd, bra förbröst, mkt bra bröstdjup, aningen lång i länden, bra vinklar bak. Rör sig bra men önskar bättre frambensteg, mkt bra päls, snyggt framvisad, trevligt temp.
OPL CK
Veteranklass tikar
SUCH NUCH DKUCH INTUCH KBHV-02 Alistair’s Quite The Thing f. 19980302 e. NORDUCH INTUCH DKUCH WW-98 SV-98 SV-99 SV-02 Alistair’s Lonesome Cowboy u. SUCH NUCH Artix On The Rocks
10,5 år, utm typ & helhet, mkt fem, vackert huvud, mörka vackra ögon, bra hals normal skuldra, utm förbröst & bröstdjup, harmoniskt vinklad. Rör sig med stil & driv. Bra kond för åldern, utm päls. Bra temp. Trevligt framvisad.
2 CK

SUCH FINUCH NUCH DKUCH NV-03 INTUCH SV-05 Farmarens Polly Pumpkin f. 19981102 e. NORDUCH FINUCH INTUCH LPI Alistair’s Knight Of Gold u. FINUCH SUCH Farmarens Jacked Potatoes
Snart 10 år, utm typ, fem helhet, vackert huvud med milt uttr, bra pigment, utm hals o skuldra, mkt bra förbröst, härligt lång bröstkorg med bra djup. Rör sig med bra steg, härlig päls & kond för åldern. Mkt välvisad, trevligt temp.
3

SUCH FINUCH NUCH DKUCH NORDV-04 INTUCH GBCH Farmarens Real Diamond f. 20000303 e. NORDUCH NORDV-97 Potterdale Exellence u. INTUCH SUCH NUCH DKUCH FINUCH SV-00 Farmarens Happy Returns
8 år utm typ & helhet, utm fem vackert huvud, vackert mörka ögon, utm pigment, härlig hals & skuldra, mkt bra förbröst, bröstdjup & längd, stark rygg, bra kors. Rör sig mkt energiskt med stil och driv, bra päls, vackert framvisad, trevligt temp.
1 CK BTKL 2 BIR VETERAN

SUCH Fjällglimtens Hot Mango Chutney f. 19980726 e. NORDUCH INTUCH KBHV-96-97 EW-97 SV-97 Midnight’s Let’s Rock’N’Roll Again u. Affoy’s Mountain Treasure
10 år, utm helhet, fem huvud, bra uttr, nospartiet kunde vara ngt bättre utfyllt, utm hals & skuldra, mkt bra bröstdjup, tillr bröstlängd, ngt lång länd, ngt avfallande kors. Rör sig med bra steg, men kunde haft starkare rygg och stabilare fram. Vacker välskött päls, fint framvisad, trevligt temp.
4 CK