2008-03-15 SBC Malmö Anna-Lena Rylander

Valpklass 6-9 hanar
Alistair’s I Got Rhythm f. 20070702 e. SUCH NUCH Shorelines Devoted To Shaw u. Alistair’s X-Travaganza
Maskulin hanvalp, proportionerligt huvud. Korrekt bett, kunde ha ngt mer maskerat stop. Tillräckligt pigment. Välplacerade öron, vällagd skuldra, ngt kort överarm. Välkroppad för åldern. Välutvecklat bakställ. Bra svansansättning, rör sig väl från alla håll. Bra päls o välpresenterad
2 HP

Alistair’s It Takes Two To Tango f. 20070702 e. SUCH NUCH Shorelines Devoted To Shaw u. Alistair’s X-Travaganza
Maskulin hanvalp, fina proportioner i huvudet. Korrekt bett, mkt välpigmenterad. Välplacerade öron, mörka ögon, ngt framskjuten skuldra, välvinklad fram o bak. Härlig kropp för åldern. Kunde ha ngt lägre ansatt svans. Rör sig ok fram o bak, men vä från sidan. Fin päls, välpresenterad
1 HP BÄSTA VALP

Shinuba’s Lightn’N Bolt f. 20070809 e. AMCH SUCH DKUCH Papaw Tailwind Shock’N Ya’Ll u. Shinuba’s Go’go Girl
Proportionerligt huvud, mkt välpigmenterad. Korrekt bett, välplacerade öron, en aning ljusa ögon, tillräckliga vinklar fram & bak. En aning kort i bröstkorgen. Välplacerad svans. Rör sig trångt bak, ok fram. Skulle önska mer benstomme. Bra päls
3
Valpklass 4-6 tikar
Heathervalley’s Gaby f. 20071010 e. Alistair’s Great Business u. Farmarens What Ever Next
Feminin tikvalp. Smal skalle, men väl utfyllt nosparti. Allt för trång underkäke, fina ögon, välplacerade öron, tillräckliga pigment, mkt välvinklad fram, tillräckligt bak. Bra kropp, välplacerad svans. Rör sig valpigt.
P g a av tänder ingen HP
2

Shinuba’s Magic Choice f. 20071011 e. SUCH Shinuba’s Independence Day u. Shinuba’s Expressive Look
Mkt feminin tikvalp med fint huvud. Mkt välpigmenterad. Mörka ögon, korrekt bett, välplacerade öron. Tillräckliga vinklar fram & bak. Välkroppad för åldern, en aning svaga mellanhänder. Svansen kunde vara ngt lägre ansatt. Rör sig marktrångt bak, annars väl när hon vill. Bra päls för åldern. Välpresenterad
1 HP
Valpklass 6-9 tikar
Reinlake’s Golden Eye f. 20070707 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. Beastly’s How Zweet You Are
Superfeminin tik, huvud med riktiga proportioner, mkt välpigmenterad. Korrekt bett, fina ögon, välplacerade öron. Kunde vara ngt bättre vinklad i fronten. Välvinklad bak, tillräckligt bröstkorg för åldern. Rör sig med ngt höga framben, annars väl, fin päls, hasor bra väl för åldern
2 HP

Shinuba’s Lov’N Spoonful f. 20070809 e. AMCH SUCH DKUCH Papaw Tailwind Shock’N Ya’Ll u. Shinuba’s Go’go Girl
Feminin tikvalp. Korrekta proportioner i huvudet. Mkt välpigmenterad. Korrekt bett, härlig haka. Välplacerad skuldra, ngt brant överarm, välvinklad bak. Härlig benstomme för åldern, välkroppad. Rör sig allt för brett fram, men väl bak. Bra päls för åldern. Välpresenterad
1 HP
Uppfödarklass valpar
Shinuba’s

Sinuba’s Lightn’n Bolt, Shinuba’s Magic Choice, Shinuba’s Lov’n Spoonful
En mkt jämn grupp i varierande ålder. Mkt typiska huvuden , välpigmenterade, alla välpresenterade
1 HP BÄSTA VALPUPPFÖDARGRUPP
Juniorklass hanar
Alistair’s Hunky Dory f. 20070102 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. NV-05 SUCH NUCH Alistair’s Cheek To Cheek
Maskulint huvud med riktiga proportioner. Korrekt bett, välpigmenterad, fina ögon med milt uttryck. Tillräckliga vinklar fram, men skulle ha bättre förbröst, härlig bröstkorg och bra längd. Välvinklat bakställ, välburen svans. Rör sig kohasigt bak ok bak från sidan. Mkt bra päls för åldern. Välpresenterad
1 KK 1 CK

Boomtown Garrincha f. 20070301 e. Alvskogens Stormy Weather u. Boomtown Dalwhinnie
Bra proportioner i huvudet, fina ögon, bra bett, välpigmenterad. Allt för small skalle o nosparti. Välplacerade öron. Skulle vara bättre vinklad, både fram o bak. Allt för kort bröstkorg. Skjuter upp ryggen i stående o gående. Rör sig trångt bak, slarvigt fram. Som helhet allt för kort o luftig
3

Highflying Up Up And Away f. 20070305 e. PLJCH PLCH RUSCH INTCH SKCH Basie Of Slavic Charm u. DKUCH SUCH Bonny And Clyde’s Twice As Nice
Fint huvud med riktiga proportioner, korrekt bett, välplacerade öron, tillräckligt pigment. Skulle ha ngt bättre utfyllt nosparti och bättre utfyllt förbröst. Tillräckliga vinklar fram o bak, ngt plant kors. Rör sig ok, fin päls. Välpresenterad
1 KK 2 HP

Malinda’s Don Juan f. 20070112 e. SUCH NUCH Movitz Philosophical Poet u. LPI Malinda’s Black ’N’ Bonnie
Maskulin hane, som ger ngt kort uttryck. Fint huvud med härligt milt uttryck, bett ok, tillräckligt pigment, fina ögon. Välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak. Kunde ha ening längre bröstkorg, välplacerad svans, fina rörelser runt om. Välpresenterad
1 KK 3 HP

Shinuba’s Keychain f. 20070314 e. SUCH Shinuba’s Dark Chocolate Choice u. Shinuba’s Let It Be
Huvud med goda proportioner. Kunde vara bättre utfylld i nosparti, och ha bättre haka. Välpigmenterad, fin ögon. Välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram & bak. Allt för platta tassar och fransyska framtassar. Mkt bra päls för åldern. Välkroppad, rör sig ok när han vill
2
Unghundsklass hanar
Beastly’s Ned Of Crichton f. 20061206 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH DKUCH FINUCH Beastly’s Never Mind
Maskulin hane, som kunde ha ngt bredare skalle. Bett ok. Kunde ha bättre haka, bra pigment, fina ögon. Kunde ha ngt bättre markerat stop. Välplacerade öron. Kunde ha ngt mer tillbakalagd skuldra, och ngt längre överarm. Mkt välkroppad, med härlig längd. Välvinklad bak, väl ansatt svans, bra päls. Rör sig ngt kort fram, annars bra. Välpresenterad
1 KK 2 CK

New Edition’s Yaroslav Popovych f. 20060613 e. NLCH NORDUCH INTUCH Seagull Foreign Heartbreaker u. New Edition’s Around The Universe
Huvud med goda proportioner. Korrekt bett, väl utfyllt nosparti. Mkt välpigmenterad. Välplacerade öron. Allt för trång i framben med fransyska framtassar. Behöver fylla ut bröstkorg och förbröst, ngt höga hasor. Tillräckliga vinklar fram o bak. Rör sig trångt fram, annars ok. Välpresenterad
2

New Edition’s Yaroslav Popovych f. 20060613 e. NLCH NORDUCH INTUCH Seagull Foreign Heartbreaker u. New Edition’s Around The Universe
Huvud med goda proportioner. Korrekt bett, väl utfyllt nosparti. Mkt välpigmenterad. Välplacerade öron. Allt för trång i framben med fransyska framtassar. Behöver fylla ut bröstkorg och förbröst, ngt höga hasor. Tillräckliga vinklar fram o bak. Rör sig trångt fram, annars ok. Välpresenterad
2

Nickelbys Robert The Bruce f. 20060402 e. SUCH Vargåkern’s Do It For Luck u. Nickelbys Out Stand-Ing
Härligt maskulin hane med mkt vackert huvud. Väl utfyllt nosparti. Korrekt bett, fina ögon, med mkt rastypiskt uttryck. Härlig skalle och benstomme. Välvinklad fram o bak. Kunde vara en aning längre. Rör sig ngt trångt fram, annars mkt väl. Päls av super kvalitet. Välpresenterad
1 KK 1 CK BHKL R

Potterdale Star Attraction f. 20060830 e. GBCH Potterdale Audition For Pattishawl u. Shenendoa Star Of Potterdale
Maskulint huvud, korrekt bett, mkt välpigmenterad, härligt uttryck. Välplacerade öron, tillräckligt utfyllt nosparti, framskjuten skuldra, härlig benstomme, kunde vara en aning längre. Tillräckligt vinklad bak, ngt kort has, rör sig mkt väl runt om
1 KK 4 HP

Reinlake’s Caribbean Rumraisin f. 20060707 e. SUCH Woolpack’s Quality Zweet u. Reinlake’s Alive And Full Of Beauty
Maskulin unghane, som för dagen ger ett högt o luftigt uttryck, mkt fina ögon. Korrekt bett, kunde ha bättre pigment, ngt rakt vinklad fram, vilket gör honom för dagen trång i fronten. Tillräckliga vinklar bak, mkt bra päls. Rör sig ok. Välpresenterad
2

Svassas Born A Star f. 20061013 e. PLCH DKUCH INTCH DEVDHCH Saudade De Shaleemar u. LPI SV-03 SUCH LPIII FINUCH SLCH NORDV-05 NUCH Alistair’s Watch Out
Maskulin unghane, riktiga proportioner i huvudet. Tillräckligt pigment. Skulle ha bättre utfylld haka, välplacerade öron. Korrekt bett, härligt uttryck, ngt framskjuten skuldra, annars välvinklad, ngt smalt kors. Välkroppad för åldern. Rör sig väl runt om. Ngt hög svans, bra päls. Välpresenterad
1 KK 3 HP
Öppenklass hanar
Baloo De Tierras Altas f. 20040928 e. CHICH LATINCH Vayc Isidoro De Un Rebano Escoces u. Pampamia De Un Rebano Escoces
Maskulint huvud med riktiga proportioner. Härligt uttryck, tillräckligt pigment, fina ögon. Skulle ha betydligt bättre haka. Välplacerade öron, brant överarm, ngt fransysk i fronten. Välkroppad, välvinklat bakställ, ngt höga hasor. Väl ansatt svans. Härlig pälskvalitet. Rör sig väl med ngt hög svans
1 KK 4

Beastly’s No-No Look At Me f. 20040520 e. BENELUXCH DECH VDHCH INTUCH WW-02 No-Nonsense’s Xiebert u. Beastly’s Made You Look
Allt för tunn med litet huvud. Skulle ha bredare skalle, korrekt bett, tillräckligt pigment, fina ögon, ngt framskjutet skulderparti & ngt grund bröstkorg. Tillräckliga vinklar fram o bak, ngt brant kors, mkt bra pälskvalitet. Rör sig väl från sidan. Välpresenterad
2

Beastly’s This Is The Time f. 20050613 e. NORDUCH Ballyhoo’s High Time For A Hero u. Beastly’s Tomorrow Never Knows
Maskulint huvud med fina proportioner. Tillräckligt pigment, bett ok. Välplacerade öron, ngt kort hals, härlig benstomme. Tillräckliga vinklar fram o bak. Kunde vara en aning längre, utm pälskvalitet. Rör sig mkt väl.
1 KK 2

Diotima Sea Scout f. 20010220 e. GBCH Gillaber Drummond u. GBCH Natterjack Just Perfect For Diotima
Proportionerligt huvud. Kunde vara ngt bättre utfylld i nospartiet o ha betydligt bättre haka. Mörka fina ögon. Välplacerade öron. Kunde vara ngt bättre vinklad fram, bra bak. Kropp av härlig längd, men allt för flat. Rör sig väl från alla håll, fin päls. Välpresenterad
2

Firstone Aus Dem Elbe-Urstromtal f. 20060219 e. GBCH Diotima Sea Wolf At Ramsgrove u. Firstprizebears Z’tampa
Härlig hane med härligt huvud o uttryck. Väl utfyllt nosparti. Korrekt bett. Välpigmenterad, välplacerade öron. Välvinklad fram o bak. Kunde ha ngt djupare bröstkorg. Härlig päls på kommande. Rör sig mkt väl runt om. Välpresenterad
1 KK 1 CK BHKL 3 CERT CHAMPIONAT!

Heathervalley’s Fridolf f. 20051228 e. NORDUCH INTUCH Rivermeadow’s Highway Star u. Farmarens What Ever Next
Stor kraftfull hane, fina proportioner i huvudet, fint uttryck, ngt ljusa ögon, korrekt bett. Alltför pigmentlös, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak, ngt höga hasor. Rör sig trångt bak, ok fram. Visas i allt alltför högt hull, vilket gör att han tappar ryggen. Bra pälskvalitet
2

Highflying Ace Of Spades f. 20060226 e. NLCH NORDUCH INTUCH Seagull Foreign Heartbreaker u. NUCH SUCH DKUCH Highflying Right On Time
2-årig hane med fint huvud. Härligt uttryck, mkt välpigmenterad. Korrekt bett, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak. Behöver fortfarande fylla ut sin bröstkorg, ngt höga hasor. Fin päls på kommande. Rör sig ngt trångt bak, annars väl
1 KK 3

Honeytaste Stars And Stripe f. 20050410 e. SUCH Woolpack’s No Matter What u. NORDUCH Beardmarked’s Quite A Lady
Maskulint huvud med riktiga proportioner. Kunde ha ngt mer utfyllt nosparti, fint uttryck, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak. Ngt bgrant kors. Kunde vara en aning längre. Rör sig väl från sidan, ngt brett fram, fin päls. P.g.a pigmentbrist priset
2
Championklass hanar
SUCH NORDV-07 Heather Mist This Is My Life f. 20030904 e. SUCH Alistair’s Master Of The Game u. SUCH NUCH Heather Mist Eschusha Me
Mkt vacker championhane, fint huvud, korrekt bett, välpigmenterad. Mkt fint rastypiskt uttryck, välvinklad fram o bak. Aning brant kors, mkt fina hasor, fin päls. Rör sig mkt väl runt om. Välpresenterad
2 CK BHKL 2

SUCH DKUCH Highflying No Doubt f. 20040904 e. SUCH Certified Moonstruck u. SUCH DKUCH Heather Mist Edge Of Heaven
Vackert huvud. Ngt tätt placerade ögon. Tillräckligt pigment, korrekt bett. Härligt milt uttryck, tillräckliga vinklar fram o bak. Kunde ha ngt djupare bröstkorg o ngt mer benstomme, fin päls. Rör sig väl runt om. Välpresenterad
OPL

NORDJV-03 NORDV-03 SUCH NUCH Hillbacka Show Business f. 20021203 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. Hillbacka Peak Performance
Maskulint huvud med riktiga proportioner. Fina ögon, välplacerade öron. Svart pigment som kunde vara mer utfyllt på läpparna. Framskjutet skulderparti, bra benstomme, bra längd i ryggen, ngt brant kors. Rör sig ngt trångt bak, annars väl, fin päls.
R CK

SUCH DKUCH SV-05 KBHV-06 SV-08 Honeytaste Hot Stuff f. 20030204 e. INTUCH SUCH NUCH DKUCH FINUCH KBHV-98 FINV-99 NV-99 NORDV-99 Farmarens High Commission u. NORDUCH Beardmarked’s Quite A Lady
Mkt fin hanhund med härligt huvud o uttryck, mkt välpigmenterad, korrekt bett, välplacerade ögon. Mörka ögon med härligt uttryck. Mkt välvinklad fram o bak, med ett härligt förbröst, tillräcklig benstomme. Rör sig fantastiskt från alla håll, bra päls.
1 CK BHKL 1 BIM

SUCH Shinuba’s Independence Day f. 20050409 e. USCH SUCH DKUCH Papaws Photo Finish u. Beardmarked’s Live And Let Live
Maskulin hane med fint huvud. Kunde ha en aning mer markerat stop. Välpigmenterad, korrekt bett, fint uttryck. Välplacerade öron, ngt framskjuten skulderparti, tillräckliga vinklar fram o bak. Rör sig mkt väl, fin päls.
4 CK

SUCH NUCH Shorelines Devoted To Shaw f. 20041017 e. Diotima Sea Scout u. NORDUCH INTUCH Shorelines Aquarelle
Maskulin hane med härligt huvud, ögonen kunde sitta ngt bredare. Nospartiet kunde vara ngt mer utfyllt. Välpigmenterad, korrekt bett, välvinklad fram o bak. Kunde ha ngt längre bröstkorg, bra benstomme, fin päls. Rör sig väl runt om o härlig attityd.
3 CK BHKL 4
Veteranklass hanar
NORDUCH INTUCH Gordons Pinocchio f. 19990118 e. DKUCH INTUCH Glenspey Of Debora’s Farm u. NUCH Firstprizebears Hollywood
9 årig hane, med goda proportioner. Skulle ha kraftigare skalle o nosparti. Ngt tätt placerade ögon med rastypiskt uttryck, välpigmenterad, välplacerade öron, framskjutet skulderparti. Välvinklad fram o bak. Härlig längd i bröstkorgen, bra päls. Rör sig mkt väl.
3

SUCH Shinuba’s Could It Be Love f. 19991129 e. NORDUCH Firstprizebears Iowa Falls u. SUCH Beardmarked’s Dream In Colour
Fint maskulint huvud. Välpigmenterad, korrekt bett, välplacerade öron, bra skalle. Kunde vara ngt bättre utfylld i nospartiet. Framskjutet skulderparti, tillräckliga vinklar fram o bak, som helhet ngt flat. Rör sig ok, finpäls. Välpresenterad
2

SUCH Synvillans Power Quest f. 20000115 e. SUCH Barkly Quest For Fame u. SUCH Woolpack’s Power Of Love
Härligt huvud, som skulle ngt längre, mkt välutfyllt nosparti, fina ögon, välplacerade öron. Välvinklad fram o bak. Kunde ha en aning mer benstomme. Välpigmenterad. Rör sig väl runt om, fin päls.
1 CK
Juniorklass tikar
Breaker Champus Delight f. 20070421 e. JWW-06 PLJCH DtJCH DtCH VDH Now And Then Hole-In-One u. DKUCH Beardmarked’s Namned Tequila
Feminin tik, proportionerligt huvud, välpigmenterad, bra bett. Kunde ha ngt mer utfylld haka. Välplacerade öron, mörka ögon med rätt uttryck. Välvinklad fram o bak, härlig längd i kroppen. Rör sig väl runt om. Välpresenterad.
1 KK 3 HP

Breaker Choice For Victory f. 20070421 e. JWW-06 PLJCH DtJCH DtCH VDH Now And Then Hole-In-One u. DKUCH Beardmarked’s Namned Tequila
Feminint huvud med riktiga proportioner. Välutfyllt nosparti, bra skalle för åldern, tillräckligt pigment. Välplacerade öron, ngt framsjkutet skulderparti o ngt trång i fronten. Härlig bröstkorg för åldern med utm längd. Rör sig ngt trångt både fram o bak, fin päls. Välpresenterad.
1

Hillbacka Worrying Kind f. 20070425 e. NORDJV-03 NORDV-03 SUCH NUCH Hillbacka Show Business u. SUCH NUCH Hillbacka Queen Of Harts
Feminin, vackert huvud, välutfyllt nosparti, tillräckligt pigment, korrekt bett, fint uttryck. veckar sina öron. Tillräckliga vinklar fram o bak, brant kors. Rör sig ngt kort bak, ok fram. Bra päls för åldern. Välpresenterad.
1

Honeytaste Absolut Amore f. 20070405 e. SUCH Woolpack’s No Matter What u. Midnight’s Zaga
Femint huvud med alltför outvecklad underhaka, bra pigment, fint uttryck, bettet på gränsen. Veckar sina öron, mkt välvinklad fram o bak. Bra bröstkorg för åldern. Rör sig ok, fin päls.
1 KK R HP

Honeytaste Dream Maker f. 20070104 e. SUCH Woolpack’s Quality Zweet u. NORDUCH Beardmarked’s Quite A Lady
Feminint huvud, med riktiga proportioner. Skulle ha betydligt bättre haka o ngt mer pigment, fina ögon. Välvinklad fram o bak. Härlig kropp för åldern. Rör sig väl runt om, fin päls. Välpresenterad
1 KK 4 HP

Lärkängen’s Trendy Miss Wendy f. 20070307 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. SV-02 NORDUCH INTUCH SV-04 Lärkängen’s Just The One And Only
Feminin tik, med vackert huvud, mkt välutfyllt nosparti, korrekt bett, välplacerade öron, fint uttryck. Härlig kropp för åldern. Välvinklad fram o bak. Rör sig mkt väl runt om, fin päls för åldern.
1 KK 1 CK BTKL 1 CERT

Malandex Xpatriate f. 20070216 e. GBCH Gillaber Drummond u. GBCH Malandex Xquisit
Feminint huvud, fina proportioner. Väl utfyllt nosparti, korrekt bett, välpigmenterad. Skulle vara bättre vinklad fram, utm bak. Välkroppad för åldern, fin päls på kommande. Rör sig kort fram, bra bak.
1 KK 2 CK
Unghundsklass tikar
Beastly’s Bell Of Aberdour f. 20061206 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH DKUCH FINUCH Beastly’s Never Mind
Feminint huvud, med välutfyllt nosparti. Fint uttryck, mkt välpigmenterad, välplacerade öron. Aning framskjutet skulderparti. Välkroppad, välvinklad. Rör sig väl, bra päls. Välpresenterad.
1 KK 1 CK

Beastly’s Beth Of Balfour f. 20061206 e. BECH SUCH FINUCH No-Nonsense’s Baronbyron u. SUCH DKUCH FINUCH Beastly’s Never Mind
Feminin tik, med härlig attityd, fint huvud. Kunde vara en aning mer utfylld i nospartiet. Välpigmenterad. Bettet på gränsen. En aning framskjutet skulderparti, bra benstomme, brant kors. Rör sig ok, fin päls.
1 KK 3

Casanova’s Glory Of Synvillans f. 20060529 e. SUCH Synvillans Power Quest u. Casanova’s Dancing Queen
Feminint huvud. Ngt tätt placerade ögon, korrekt bett, välpigmenterad, välplacerade öron. Kunde ha en aning bredare skalle. Tillräckliga vinklar fram o bak. Skulle ha bättre markerat förbröst o ngt lägre hasor. Rör sig ok, bra päls på kommande.
1 KK 2
Öppenklass tikar
Beastly’s No-No Look Again f. 20040520 e. BENELUXCH DECH VDHCH INTUCH WW-02 No-Nonsense’s Xiebert u. Beastly’s Made You Look
Feminin tik. Skulle ha en aning bättre utfylld skalle o nosparti. Korrekt bett, tillräckligt pigmenterad. Välplacerade öron. Kunde ha en aning mer markerat stop, ngt brant vinklad fram, bra bak. Kort bröstkorg, tappar ryggen, så väl stående som gående. Rör sig väl runt om. Välpresenterad.
2

Dreamfactory Albertine f. 20060105 e. NORDUCH FINUCH INTUCH LPI Alistair’s Knight Of Gold u. Shinuba’s Give It A Try
Feminin tik, behöver fortfarande fylla ut skalle o nosparti. Mkt pigmenterad till sin färg, fint uttryck, korrekt bett, ngt kort hals, tillräckliga vinklar fram o bak, en aning höga hasor. Hänger med ryggen i stående. Alltför högt buren svans. Rör sig ngt trångt bak, annars väl, fin päls för åldern.
2

Dreamfactory Apple-Pie f. 20060105 e. NORDUCH FINUCH INTUCH LPI Alistair’s Knight Of Gold u. Shinuba’s Give It A Try
Feminint huvud, som kunde vara en aning bredare i skallen. Välpigmenterad, korrekt bett, fina ögon, ngt framskjutet skulderparti, tillräckliga vinklar fram o bak. Bra bröstkorg av utm längd, ngt höga hasor. Rör sig ok, bra päls.
1 KK 4

Heathervalley’s Felicia f. 20051228 e. NORDUCH INTUCH Rivermeadow’s Highway Star u. Farmarens What Ever Next
Feminint huvud, som kunde vara bättre utfyllt i skallen, korrekt bett, mkt välpigmenterad, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak. Allt för kort i sin bröstkorg, front, kors. Rör sig ok. Välpresenterad päls av bra kvalitet.
2

Honeytaste Star Quality f. 20050410 e. SUCH Woolpack’s No Matter What u. NORDUCH Beardmarked’s Quite A Lady
Feminint huvud med utm pigment, fint uttryck, korrekt bett. Kunde ha bättre utfylld haka, tillräckliga vinklar fram o bak. Skulle ha längre bröstkorg. Väl ansatt svans. Rör sig mkt väl runt om. Bra pälskvalite, välpresenterad.
1 KK 2 CK

Lärkängen’s Dancing Queen f. 20050507 e. NORDUCH INTUCH Gordons Pinocchio u. Lärkängen’s Flash Dance
Allt för smal o tunn tik. Feminint huvud med riktiga proportioner. Behöver fylla ut både skalle o nosparti, fina ögon. Välplacerade öron. All för platta tassar. Tillräckliga vinklar fram o bak, kort grund bröstkorg. Rör sig ok, bra pälskvalitet.
2

SUCH Lärkängen’s Penny Lane f. 20050225 e. NV-04 SUCH NUCH Alistair’s Bring Home The Bacon u. SV-02 NORDUCH INTUCH SV-04 Lärkängen’s Just The One And Only
Feminin tik, med fint huvud. Skulle ha en aning bredare skalle o nosparti. Korrekt bett, tillräckligt pigment, fint uttryck, välvinklad fram o bak. Allt för kort bröstkorg. Skulle ha ngt lägre hasor. Rör sig väl runt om. För mig allt för tunn idag.
2

New Edition’s Make Love To You f. 20050622 e. SUCH Beastly’s Made To Measure u. SUCH Beastly’s Kick Around
Stor tik med fint huvud. Tillräckligt pigment, korrekt bett, mörka fina ögon. Tillräckliga vinklar fram o bak. Härlig längd på bröstkorgen. Rör sig ngt trångt bak, annars ok. Bra pälskvalitet.
1

Old Highland’s Flower-Power Peace f. 20030429 e. SUCH Woolpack’s No Matter What u. Old Highland’s Dreams Of Adventure
Feminin tik, fina proportioner, fina ögon, tillräckligt pigment. Korrekt bett, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak, utm bröstkorg. Rör sig ok. Allt för mkt päls, som döljer hennes fina linjer. Rör sig väl.
1

Reinlake’s Zweet Vision f. 20051230 e. SUCH DKUCH SV-05 KBHV-06 SV-08 Honeytaste Hot Stuff u. Beastly’s How Zweet You Are
Feminint huvud med riktiga proportioner. Mkt välpigmenterad. Korrekt bett, fina ögon, välvinklad fram o bak. Mkt fin bröstkorg, fin päls. Rör sig väl.
1 KK 1 CK

DKCH Shetlanas Joyful Brown Jessamine f. 20021110 e. DKCH SUCH Alistair’s Quite A Man u. Shetlanas Queen Of The North
Feminin tik, som skulle ha mer benstomme,skulle ha bredare skalle o bättre utfyllt nosparti, korrekt bett, tillräckligt pigment, fina ögon, framskjutet skulderparti. Tillräckliga vinklar fram o bak, tappar ryggen i stående. Allt för flat bröstkorg. Rör sig väl, bra pälskvalitet.
2

Shinuba’s Christmas Dream f. 20011219 e. Midnight’s Prince Of Space u. SUCH Beardmarked’s Dream In Colour
Feminin tik, med mkt bra benstomme. Väl utfylld skalle o nosparti. Kunde vara ngt bättre pigmenterad, mörka ögon, bettet ok. Tillräckliga vinklar fram o bak, ngt kort hals. Allt för lös rygg. Rör sig väl, bra pälskvalitet
2

Shinuba’s I’m So Excited f. 20030128 e. SUCH Shinuba’s Dark Chocolate Choice u. Shinuba’s Let It Be
Feminint huvud. Kunde ha ngt mer pigment. Mkt fint uttryck. Kunde ha en aning bredare skalle. Korrekt bett, ngt framskjutet skulderparti. Tillräckliga vinklar fram, bra bak. Fin bröstkorg, bra pälskvalitet. Rör sig trångt bak, annars ok.
1

Shinuba’s Jigsaw Puzzle f. 20051118 e. NORDUCH INTUCH Rivermeadow’s Highway Star u. Beardmarked’s Live And Let Live
Feminin tik, med härlig längd, fint huvud, tillräckligt pigment. Korrekt bett, mörka ögon. Kunde ha en aning mer benstomme. Välvinklad fram o bak. Tillräcklig lång bröstkorg. Rör sig ngt trångt bak, annars väl, fin päls
1 KK R

Shorelines Congratulation f. 20020904 e. NORDUCH INTUCH VDHCH Highflying Hot To Trot u. DKUCH SUCH Binbusy Serenade
Mkt fint huvud, härligt uttryck, mörka ögon, korrekt bett, tillräckligt pigment, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak. Skulle ha ngt djupare bröstkorg, brant kors, väl ansatt svans, fin päls. Rör sig väl med härlig attityd.
1 KK 3 CK
Championklass tikar
SUCH Alistair’s Fly Me To The Moon f. 20050412 e. SUCH NUCH DKUCH Beardcaper’s Fortune Hunter u. SUCH NUCH DKUCH INTUCH KBHV-02 Alistair’s Quite The Thing
En alldeles fantastisk Bearded Collie. Feminint huvud med ordentlig bredd i både skalle o nosparti, mkt välpigmenterad. Härligt uttryck, mkt bra benstomme, härlig kropp. Välvinklad fram o bak. Rör sig som hon skall. Mkt välpresenterad
1 CK BTKL 1 BIR

SUCH FINUCH Beardmarked’s Peek A Boo f. 20031008 e. Midnight’s O’Boy u. Beardmarked’s It’s A Sin
Feminin tik, fint huvud med riktiga proportioner, mörka ögon, tillräckligt pigment, korrekt bett, tillräckliga vinklar fram o bak. Ngt lös i ryggen, bra päls. Rör sig väl, ibland tar hon upp svansen för högt.
R CK

SUCH DKUCH FINUCH Beastly’s Never Mind f. 20040108 e. NORDV-02 NV-03 NUCH DKUCH KBHV-04 INTUCH SUCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. Beastly’s Tomorrow Never Knows
Feminin ti. Sött huvud, fint uttryck, mörka ögon, bra pigment. Välvinklad fram o bak. Kunde vara en aning längre. Tillräcklig bröstkorg. Rör sig väl runt om,bra päls
3 CK BTKL R

DKUCH SUCH Highflying Cheyenne f. 20050203 e. USCH SUCH DKUCH Papaws Photo Finish u. DKUCH Highflying As Time Goes By uppf.
Feminin tik, feminint huvud, kunde ha bättre pigment. Väl utfyllt nosparti o skalle, mörka ögon, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak, tillräcklig bröstkorg. Rör sig väl. Idag väldigt stressad, bra päls.
4 CK

SUCH Nickelbys Private Collection f. 20040524 e. NORDUCH INTUCH NV-00 SV-00 NORDV-01 SV-01 Heather Mist Everybody’s Business u. SUCH SV-01 Nickelbys Not For Sale
Feminint huvud, med riktiga proportioner, mörka ögon, härligt uttryck, välpigmenterad, välvinklad fram o bak. Härlig bröstkorg. Rör sig väl runt om, fin päls. Välpresenterad.
2 CK BTKL 3

SUCH NUCH Quarry’s Unique f. 20031226 e. NORDV-02 NV-03 NUCH DKUCH KBHV-04 INTUCH SUCH NORDV-06 SV-07 Breaksea Norwegian Wood u. Quarry’s Michelle
Feminint huvud med allt för dåligt pigment. Tillräcklig bredd på skalle o nosparti, korrekt bett, välplacerade öron, tillräckliga vinklar fram o bak. Allt för kort bröstkorg. Rör sig väl runt om, fin päls.
OPL
Veteranklass tikar
SUCH NUCH DKUCH INTUCH KBHV-02 Alistair’s Quite The Thing f. 19980302 e. NORDUCH INTUCH DKUCH WW-98 SV-98 SV-99 SV-02 Alistair’s Lonesome Cowboy u. SUCH NUCH Artix On The Rocks
Feminin tik, välpigmenterad, mörka ögon, sött uttryck. Kunde ha ngt mer utfyllt nosparti, välvinklad fram o bak. Kunde ha en aning längre bröstkorg, fin päls. Rör sig väl runt om.
1 CK BTKL 4 BÄSTA VETERAN

NORDUCH INTUCH Highflying Lady In Disguise f. 19980221 e. NORDUCH NORDV-97 Potterdale Exellence u. LPI Highflying Perfect Harmony
Feminin tik med fint huvud, välutfyllt nosparti. Skulle haft bättre pigment. Mkt fina mörka ögon. Härligt uttryck, bra benstomme, ngt kort bröstkorg. Välvinklad fram o bak, fin päls. Rör sig väl. Välpresenterad.
2 HP